Merge "Fix findHooks.php"
[lhc/web/wiklou.git] / languages / i18n / su.json
1 {
2 "@metadata": {
3 "authors": [
4 "Aditia.Gunawan",
5 "Irwangatot",
6 "Kaganer",
7 "Kandar",
8 "Meursault2004",
9 "Mssetiadi",
10 "Reedy",
11 "Urhixidur",
12 "לערי ריינהארט",
13 "아라",
14 "Macofe",
15 "Uchup19",
16 "WikiKaruhun",
17 "Dipusparaga"
18 ]
19 },
20 "tog-underline": "Gurat-handapan tutumbu",
21 "tog-hideminor": "Sumputkeun éditan minor dina anyar robah",
22 "tog-hidepatrolled": "Sumputkeun anu geus diroris ti béréndélan nu anyar robah",
23 "tog-newpageshidepatrolled": "Sumputkeun nu geus diroris tina béréndélan kaca anyar",
24 "tog-hidecategorization": "Sumputkeun pangkategorian kaca",
25 "tog-extendwatchlist": "Legaan béréndélan ngarah sakabéh parobahanana kaawaskeun",
26 "tog-usenewrc": "Parobahan grup dumasar kaca dina béréndélan anu anyar robah jeung awaskeuneun",
27 "tog-numberheadings": "Nomeran lulugu sacara otomatis",
28 "tog-showtoolbar": "Témbongkeun tulbar édit",
29 "tog-editondblclick": "Édit kaca ku klik ganda",
30 "tog-editsectiononrightclick": "Fungsikeun ngédit sub-bagean kalawan klik-katuhu dina judul bagéan",
31 "tog-watchcreations": "Tambahkeun kaca-kaca jieunan kuring jeung berkas muatan kuring kana awaskeuneun",
32 "tog-watchdefault": "Tambahkeun kaca jeung berkas anu diédit ku kuring kana awaskeuneun",
33 "tog-watchmoves": "Tambahkeun kaca jeung berkas anu dipindahkeun ka awaskeuneun",
34 "tog-watchdeletion": "Tambahkeun kaca jeung berkas anu dihapus kana awaskeuneun",
35 "tog-watchuploads": "Tambahkeun berkas anyar nu cik kénéh ku kuring diunjal kana daptar awaskeuneun",
36 "tog-watchrollback": "Tambahkeun kaca anu jujutanana kungsi dibalikkeun kana awaskeuneun",
37 "tog-minordefault": "Tandaan sadaya éditan salaku minor luyu jeung ti dituna",
38 "tog-previewontop": "Témbongkeun sawangan méméh kotak édit (lain sanggeusna)",
39 "tog-previewonfirst": "Témbongkeun sawangan dina éditan munggaran",
40 "tog-enotifwatchlistpages": "Lamun aya kaca atawa berkas anu diawaskeun robah, béjaan ngaliwatan surélék",
41 "tog-enotifusertalkpages": "Mun kaca obrolan kuring robah, béjaan ngaliwatan surélék",
42 "tog-enotifminoredits": "Béjaan ogé (ngaliwatan surélék) lamun aya parobahan leutik dina kaca jeung berkasna",
43 "tog-enotifrevealaddr": "Témbongkeun alamat surélék kuring dina surat émbaran",
44 "tog-shownumberswatching": "Témbongkeun jumlah nu ngawaskeun",
45 "tog-oldsig": "Tawisan anjeun nu nyampak:",
46 "tog-fancysig": "Témbongkeun tanda tangan salaku wikitext (tanpa tutumbu otomatis)",
47 "tog-uselivepreview": "Pidangkeun pramudan tanpa muat ulang kaca",
48 "tog-forceeditsummary": "Mun kotak ringkesan éditan masih kosong, béjaan!",
49 "tog-watchlisthideown": "Sumputkeun éditan kuring dina daptar awaskeuneun",
50 "tog-watchlisthidebots": "Sumputkeun éditan bot dina daptar awaskeuneun",
51 "tog-watchlisthideminor": "Sumputkeun éditan leutik dina daptar awaskeuneun",
52 "tog-watchlisthideliu": "Sumputkeun éditan pamaké nu asup log tina daptar awaskeun",
53 "tog-watchlistreloadautomatically": "Muat deui awaskeuneun kalawan otomatis nalika hiji saringan dirobah (diperlukeun JavaScript)",
54 "tog-watchlisthideanons": "Sumputkeun éditan pamaké anonim tina daptar awaskeun",
55 "tog-watchlisthidepatrolled": "Sumputkeun éditan nu geus diroris tina béréndélan awaskeuneun",
56 "tog-watchlisthidecategorization": "Sumputkeun pangkategorian kaca",
57 "tog-ccmeonemails": "Kirimkeun ogé salinan surélékna ka alamat kuring",
58 "tog-diffonly": "Ulah némbongkeun eusi kaca di handapeun béda éditan",
59 "tog-showhiddencats": "Témbongkeun kategori nyumput",
60 "tog-norollbackdiff": "Ulah némbongkeun bébéda sanggeus ngalakonan pamalikan",
61 "tog-useeditwarning": "Béjaan kuring lamun ninggalkeun kaca édit anu parobahanana can disimpen",
62 "tog-prefershttps": "Teterusan paké sambungan aman nalika asup log",
63 "underline-always": "Salawasna",
64 "underline-never": "Ulah",
65 "underline-default": "Kalakop atawa panyungsi bawaan",
66 "editfont-style": "Gaya tulisan komputer dina kotak éditan:",
67 "editfont-default": "Bawaan panyungsi",
68 "editfont-monospace": "Tulisan monospasi",
69 "editfont-sansserif": "Aksara Sans-serif",
70 "editfont-serif": "Aksara Serif",
71 "sunday": "Ahad",
72 "monday": "Senén",
73 "tuesday": "Salasa",
74 "wednesday": "Rebo",
75 "thursday": "Kemis",
76 "friday": "Jumaah",
77 "saturday": "Saptu",
78 "sun": "Min",
79 "mon": "Sen",
80 "tue": "Sal",
81 "wed": "Reb",
82 "thu": "Kem",
83 "fri": "Jum",
84 "sat": "Sap",
85 "january": "Januari",
86 "february": "Pébruari",
87 "march": "Maret",
88 "april": "April",
89 "may_long": "Méi",
90 "june": "Juni",
91 "july": "Juli",
92 "august": "Agustus",
93 "september": "Séptémber",
94 "october": "Oktober",
95 "november": "Nopémber",
96 "december": "Désémber",
97 "january-gen": "Januari",
98 "february-gen": "Pébruari",
99 "march-gen": "Maret",
100 "april-gen": "April",
101 "may-gen": "Méi",
102 "june-gen": "Juni",
103 "july-gen": "Juli",
104 "august-gen": "Agustus",
105 "september-gen": "Séptémber",
106 "october-gen": "Oktober",
107 "november-gen": "Nopémber",
108 "december-gen": "Désémber",
109 "jan": "Jan",
110 "feb": "Péb",
111 "mar": "Mar",
112 "apr": "Apr",
113 "may": "Méi",
114 "jun": "Jun",
115 "jul": "Jul",
116 "aug": "Ags",
117 "sep": "Sép",
118 "oct": "Okt",
119 "nov": "Nop",
120 "dec": "Dés",
121 "january-date": "$1 Januari",
122 "february-date": "$1 Pébruari",
123 "march-date": "$1 Maret",
124 "april-date": "$1 April",
125 "may-date": "$1 Méi",
126 "june-date": "$1 Juni",
127 "july-date": "$1 Juli",
128 "august-date": "$1 Agustus",
129 "september-date": "$1 Séptémber",
130 "october-date": "$1 Oktober",
131 "november-date": "$1 Nopémber",
132 "december-date": "$1 Désémber",
133 "period-am": "AM",
134 "period-pm": "PM",
135 "pagecategories": "{{PLURAL:$1|Kategori|Kategori}}",
136 "category_header": "Artikel-artikel na kategori \"$1\"",
137 "subcategories": "Subkategori",
138 "category-media-header": "Média dina kategori \"$1\"",
139 "category-empty": "<em>Ieu kategori kiwari teu ngandung kaca atawa média.</em>",
140 "hidden-categories": "{{PLURAL:$1|Kategori nyumput|Kategori nyumput}}",
141 "hidden-category-category": "Kategori nu nyarumput",
142 "category-subcat-count": "{{PLURAL:$2|Ieu kategori ngan boga subkategori di handap.|Kategori ieu ngawengku {{PLURAL:$1|subkategori|$1 subkategori}} ti $2.}}",
143 "category-subcat-count-limited": "Ieu kategori ngawengku {{PLURAL:$1|subkategori|$1 subkategori}}.",
144 "category-article-count": "{{PLURAL:$2|Ieu kategori ngan ngawengku kaca di handap.|{{PLURAL:$1|kaca|$1 kaca}} ti $2 di handap asup kana ieu kategori.}}",
145 "category-article-count-limited": "{{PLURAL:$1|Kaca|$1 kaca}} di handap kaasup kana ieu kategori.",
146 "category-file-count": "{{PLURAL:$2|Ieu kategori ngan boga berkas di handap.|{{PLURAL:$1|berkas|$1 berkas}} di handap aya dina ieu kategori, ti jumlah $2.}}",
147 "category-file-count-limited": "{{PLURAL:$1|berkas|$1 berkas}} di handap aya dina ieu kategori.",
148 "listingcontinuesabbrev": "(samb.)",
149 "index-category": "Kaca nu diindéks",
150 "noindex-category": "Kaca nu teu kaindéks",
151 "broken-file-category": "Kaca anu ngandung tutumbu buntu",
152 "about": "Ngeunaan",
153 "article": "Kaca eusi",
154 "newwindow": "(buka na jandéla anyar)",
155 "cancel": "Bolay",
156 "moredotdotdot": "Deui...",
157 "morenotlisted": "Ieu béréndélan bangun can lengkep.",
158 "mypage": "Kaca",
159 "mytalk": "Obrolan",
160 "anontalk": "Obrolan",
161 "navigation": "Pituduh",
162 "and": "&#32;jeung",
163 "faq": "NLD",
164 "actions": "Tarékah",
165 "namespaces": "Ngaranspasi",
166 "variants": "Varian",
167 "navigation-heading": "Menu navigasi",
168 "errorpagetitle": "Kasalahan",
169 "returnto": "Balik deui ka $1.",
170 "tagline": "Ti {{SITENAME}}",
171 "help": "Pitulung",
172 "search": "Paluruh",
173 "search-ignored-headings": "# <!-- antepkeun ieu baris sakumaha ayana wé --> <pre>\n# Judul anu bakal diantep ku pamaluruhan.\n# Éditan kana ieu bakal dilarapkeun geuwat kalayan judul nu kaindéks\n# Anjeun bisa maksa pangindékan deui ieu kaca ku cara ngédit kosong (''null édit'')\n# Sintaksisna mah siga kieu yeuh:\n# * Sagalaning ti karakter \"#\" nepi ka ahir baris éta téh mangrupa koméntar.\n# * Unggal baris teu-kosong mah judul perenah bakal diantepkeun.\nRujukan\nTutumbu luar\nTempo ogé\n #</pre>",
174 "searchbutton": "Paluruh",
175 "go": "Jung",
176 "searcharticle": "Jung",
177 "history": "Jujutan kaca",
178 "history_short": "Jujutan",
179 "history_small": "jujutan",
180 "updatedmarker": "dirobah saprak pamungkas datangna kuring",
181 "printableversion": "Vérsi citakeun",
182 "permalink": "Tutumbu permanén",
183 "print": "Citak",
184 "view": "Tempo",
185 "view-foreign": "Tempo di $1",
186 "edit": "Édit",
187 "edit-local": "Edit déskripsi lokal",
188 "create": "Jieun",
189 "create-local": "Tambah déskripsi lokal",
190 "delete": "Pupus",
191 "undelete_short": "Tong jadi mupus {{PLURAL:$1|hiji éditan|$1 éditan}}",
192 "viewdeleted_short": "Témbongkeun {{PLURAL:$1|hiji éditan nu dipupus|$1 éditan nu dipupus}}",
193 "protect": "Konci",
194 "protect_change": "robah",
195 "unprotect": "Robah protéksi",
196 "newpage": "Kaca anyar",
197 "talkpagelinktext": "obrolan",
198 "specialpage": "Kaca Husus",
199 "personaltools": "Parabot pribadi",
200 "talk": "Sawala",
201 "views": "Témbongan",
202 "toolbox": "Parabot",
203 "tool-link-userrights": "Robah kelompok {{GENDER:$1|pamaké}}",
204 "tool-link-userrights-readonly": "Témbong kelompok {{GENDER:$1|pamaké}}",
205 "tool-link-emailuser": "Kirim surélék ka ieu {{GENDER:$1|pamaké}}",
206 "imagepage": "Tempo kaca berkas",
207 "mediawikipage": "Témbongkeun kaca talatah",
208 "templatepage": "Témbongkeun kaca citakan",
209 "viewhelppage": "Témbongkeun kaca pitulung",
210 "categorypage": "Tempo kaca kategori",
211 "viewtalkpage": "Témbongkeun sawala",
212 "otherlanguages": "Dina séjén basa",
213 "redirectedfrom": "(dialihkeun ti $1)",
214 "redirectpagesub": "Kaca alihan",
215 "redirectto": "Alihkeun ka:",
216 "lastmodifiedat": "Kaca ieu panungtungan diédit $1, jam $2.",
217 "viewcount": "Kaca ieu geus dibuka {{PLURAL:$1|sakali|$1 kali}}.<br />",
218 "protectedpage": "Kaca nu dikonci",
219 "jumpto": "Luncat ka:",
220 "jumptonavigation": "pituduh",
221 "jumptosearch": "paluruh",
222 "view-pool-error": "Punten, serverna keur pinuh ayeuna mah.\nLoba teuing nu nyoba muka ieu kaca.\nMangga tunguan heula méméh anjeun nyobaan deui muka ieu kaca.\n\n$1",
223 "generic-pool-error": "Hampura, serverna keur pinuh ayeuna mah.\nLoba teuing nu nyoba muka ieu sumberdaya.\nTunguan heula méméh anjeun nyobaan deui muka ieu sumberdaya.",
224 "pool-timeout": "Béakeun waktu nungguan konci",
225 "pool-queuefull": "Antrian geus pinuh",
226 "pool-errorunknown": "Éror teu dipikanyaho",
227 "pool-servererror": "Layanan ''pool counter'' teu sayaga ($1).",
228 "poolcounter-usage-error": "Galat pamakéan: $1",
229 "aboutsite": "Ngeunaan {{SITENAME}}",
230 "aboutpage": "Project:Ngeunaan",
231 "copyright": "Eusina ditangtayungan ku $1 iwal lamun disebutkeun béda.",
232 "copyrightpage": "{{ns:project}}:Hak cipta",
233 "currentevents": "Keur lumangsung",
234 "currentevents-url": "Portal:Keur lumangsung",
235 "disclaimers": "Bantahan",
236 "disclaimerpage": "Project:Bantahan_umum",
237 "edithelp": "Pitulung ngédit",
238 "helppage-top-gethelp": "Pitulung",
239 "mainpage": "Tepas",
240 "mainpage-description": "Tepas",
241 "policy-url": "Project:Kawijakan",
242 "portal": "Panglawungan",
243 "portal-url": "Project:Panglawungan",
244 "privacy": "Kawijakan privasi",
245 "privacypage": "Project:Kawijakan privasi",
246 "badaccess": "Kasalahan widi",
247 "badaccess-group0": "Anjeun teu wenang ngalaksanakeun peta nu dipundut.",
248 "badaccess-groups": "Tarékah nu dipundut kur bisa laksana ajang pamaké ti {{PLURAL:$2|gorombolan|salah sahiji gorombolan}}: $1.",
249 "versionrequired": "Butuh MediaWiki vérsi $1",
250 "versionrequiredtext": "Butuh MediaWiki vérsi $1 pikeun migunakeun ieu kaca. Mangga tingal [[Special:Version|kaca vérsi]]",
251 "ok": "Heug",
252 "retrievedfrom": "Dicomot ti \"$1\"",
253 "youhavenewmessages": "{{PLURAL:$3|Anjeun meunang}} $1 ($2).",
254 "youhavenewmessagesfromusers": "{{PLURAL:$4|Anjeun meunang}} $1 ti {{PLURAL:$3|pamaké séjén|$3 pamaké}} ($2).",
255 "youhavenewmessagesmanyusers": "Anjeun meunang $1 ti pamaké lian ($2).",
256 "newmessageslinkplural": "{{PLURAL:$1|hiji talatah anyar|999=talatah anyar}}",
257 "newmessagesdifflinkplural": "{{PLURAL:$1|parobahan|999=parobahan}} panungtung",
258 "youhavenewmessagesmulti": "Anjeun meunang talatah anyar di $1",
259 "editsection": "édit",
260 "editold": "édit",
261 "viewsourceold": "tempo sumber",
262 "editlink": "édit",
263 "viewsourcelink": "témbongkeun sumber",
264 "editsectionhint": "Édit bab: $1",
265 "toc": "Eusi",
266 "showtoc": "témbongkeun",
267 "hidetoc": "sumputkeun",
268 "collapsible-collapse": "Tilepkeun",
269 "collapsible-expand": "Amparkeun",
270 "confirmable-confirm": "{{GENDER:$1|Anjeun}} geus yakin?",
271 "confirmable-yes": "Enya",
272 "confirmable-no": "Henteu",
273 "thisisdeleted": "Témbongkeun atawa simpen deui $1?",
274 "viewdeleted": "Témbongkeun $1?",
275 "restorelink": "$1 {{PLURAL:$1|éditan|éditan}} dihapus",
276 "feedlinks": "Eupan:",
277 "feed-invalid": "Tipe paménta asupan henteu pas.",
278 "feed-unavailable": "Eupan sindikasi teu sayaga",
279 "site-rss-feed": "Eupan RSS $1",
280 "site-atom-feed": "Eupan Atom $1",
281 "page-rss-feed": "Eupan RSS \"$1\"",
282 "page-atom-feed": "Eupan Atom \"$1\"",
283 "red-link-title": "$1 (kaca can aya)",
284 "sort-descending": "Éntépkeun mudun",
285 "sort-ascending": "Éntépkeun nanjak",
286 "nstab-main": "Kaca",
287 "nstab-user": "Kaca kontributor",
288 "nstab-media": "Média",
289 "nstab-special": "Husus",
290 "nstab-project": "Kaca proyék",
291 "nstab-image": "Gambar",
292 "nstab-mediawiki": "Talatah",
293 "nstab-template": "Citakan",
294 "nstab-help": "Pitulung",
295 "nstab-category": "Kategori",
296 "mainpage-nstab": "Tepas",
297 "nosuchaction": "Teu aya peta kitu",
298 "nosuchactiontext": "Peta nu diketik dina URL henteu sah.\nKadé bisi salah ketik atawa nuturkeun tutumbu anu salah.\nHal ieu bisa ogé kulantaran ayana kutu (bug) dina sopwér anu dipaké ku {{SITENAME}}.",
299 "nosuchspecialpage": "Teu aya kaca husus nu kitu",
300 "nospecialpagetext": "<strong>Anjeun ménta kaca husus nu teu dipikawanoh.</strong>\nKaca husus anu bener bisa ditempo béréndélanana dina [[Special:SpecialPages|{{int:specialpages}}]].",
301 "error": "Kasalahan",
302 "databaseerror": "Kasalahan gudang data",
303 "databaseerror-text": "Aya galat kueri pangkalan data. Ieu bisa jadi totondén aya bug dina sopwérna.",
304 "databaseerror-textcl": "Aya galat kueri pangkalan data.",
305 "databaseerror-query": "Kueri: $1",
306 "databaseerror-function": "Fungsi: $1",
307 "databaseerror-error": "Eror: $1",
308 "laggedslavemode": "Awas: kandungan kaca bisa baé teu mutahir.",
309 "readonly": "pangkalan data dikonci",
310 "enterlockreason": "Asupkeun alesan pikeun ngonci, kaasup kira-kira iraha konci ieu rék dibuka",
311 "readonlytext": "pangkalan data kiwar keur di konci pikeun éntri anyar sarta parobahan séjénna, meureun pikeun pangropéa pangkalan datarutin, nu satutasna mah bakal normal deui. Sistim kuncén nu ngonci ngécéskeun kieu:\n\n$1",
312 "missing-article": "Pangkalan data teu manggihan téks tina kaca nu sakuduna aya, nyaéta \"$1\" $2.\n\nHal ieu biasana disababkeun ku ayana tutumbu béda atawa jujutan heubeul ka hiji kaca nu geus dihapus.\n\nLamun lain ieu sababna, Anjeun meureun geus manggihan bug dina pakakas lemes.\nMangga laporkeun ha ieu ka salasaurang [[Special:ListUsers/sysop|Kuncén]], bari jeung nyebutkeun alamat URL nu dituju.",
313 "missingarticle-rev": "(révisi#: $1)",
314 "missingarticle-diff": "(Béda: $1, $2)",
315 "readonly_lag": "Pangkalan datana sacara otomatis dikonci nalika server pangkalan data sekundér disalin kana master",
316 "internalerror": "Kasalahan internal",
317 "internalerror_info": "Kasalahan internal: $1",
318 "internalerror-fatal-exception": "Mahiwal dina ketikan \"$1\"",
319 "filecopyerror": "Teu bisa néplak berkas \"$1\" ka \"$2\".",
320 "filerenameerror": "Teu bisa ngarobah ngaran berkas \"$1\" jadi \"$2\".",
321 "filedeleteerror": "Teu bisa mupus berkas \"$1\".",
322 "directorycreateerror": "Henteu bisa nyieun diréktori \"$1\".",
323 "directoryreadonlyerror": "Diréktori \"$1\" ukur-baca.",
324 "directorynotreadableerror": "Diréktori \"$1\" henteu bisa dibaca.",
325 "filenotfound": "Teu bisa manggihan berkas \"$1\".",
326 "unexpected": "Peunteun di luar hontalan: \"$1\"=\"$2\".",
327 "formerror": "Kasalahan: teu bisa ngirim formulir",
328 "badarticleerror": "Peta ieu teu bisa dipigawé na kaca ieu.",
329 "cannotdelete": "Kaca atawa berkas \"$1\" teu bisa dihapus.\nSigana geus dihapus ku nu séjén.",
330 "cannotdelete-title": "Hanteu bisa ngahapus kaca \"$1\"",
331 "delete-hook-aborted": "Hapusan dibolaykeun ku hook.\nTaya pedaran nanaon.",
332 "no-null-revision": "Henteu bisa nyieun révisi null anyar pikeun kaca \"$1\"",
333 "badtitle": "Judul goréng",
334 "badtitletext": "Judul kaca nu dipénta teu bener, kosong, atawa judul antarbasa atawa antarwikina salah tutumbu.",
335 "title-invalid-empty": "Judul kaca anu dipénta kosong atawa ukur ngandung ngaran hiji ngaranspasi.",
336 "title-invalid-utf8": "Judul kaca anu dipénta ngandung sékuén UTF-8 anu henteu sah.",
337 "title-invalid-interwiki": "Judul kaca anu dipundut ngandung tutumbu interwiki anu henteu bisa dipaké dina judul.",
338 "title-invalid-talk-namespace": "Judul kaca anu dipénta nujul ka kaca obrolan anu teu mungkin aya.",
339 "title-invalid-characters": "Judul kaca anu dipénta ngandung karakter anu henteu sah: \"$1\".",
340 "title-invalid-relative": "Judul ngandung jalur rélatip. Judul kaca rélatip (./, ../) henteu sah, kusabab bakal mindeng teu kahontal nalika dibuka maké browser pamaké.",
341 "title-invalid-magic-tilde": "Judul kaca anu dipénta ngandung tilda anu teu sah (<nowiki>~~~</nowiki>).",
342 "title-invalid-too-long": "Judul kaca anu dipundut panjang teuing. Ulah leuwih ti $1 {{PLURAL:$1|bit}} dina panyandi UTF-8.",
343 "title-invalid-leading-colon": "Judul kaca anu dipénta dimimitian ku kolon anu henteu sah.",
344 "perfcached": "Data di handap ieu mangrupa 'cache' sahingga bisa jadi henteu mutahir. 'Cache' nyadiakeun paling loba {{PLURAL:$1|hiji hasil|$1 hasil}}.",
345 "perfcachedts": "Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa $1. 'Cache' nyadiakeun paling loba {{PLURAL:$4|hiji hasil|$4 hasil}}.",
346 "querypage-no-updates": "Pangrobahan ahir ti kaca ieu keur dipaéhkeun. Data anu aya di dieu ayeuna moal dimuat deui.",
347 "viewsource": "Témbongkeun sumber",
348 "viewsource-title": "Témbongkeun sumber pikeun $1",
349 "actionthrottled": "Peta diwates",
350 "actionthrottledtext": "Anjeun diwatesan pikeun ngalakukeun ieu lalampahan nu loba teuing dina waktu sakeudeung, sarta anjeun geus kaleuleuwihi tina wates nu ditangtukeun. Pék coba deui sanggeus sawatara menit.",
351 "protectedpagetext": "Ieu kaca dijaga tina éditan atawa peta lianna.",
352 "viewsourcetext": "Anjeun bisa nempo sarta néplak sumber ieu kaca.",
353 "viewyourtext": "Anjeun bisa némbongkeun sarta nyalin sumber <strong>éditan anjeun</strong> ka ieu kaca.",
354 "protectedinterface": "Ieu kaca nyadiakeun téks antarmuka pikeun sopwér di ieu wiki, ku kkituna dikonci pikeun nyingkahan \nanu ngaruksak.\nPikeun nambahkeun atawa ngarobah tarjamahan pikeun sakabéh wiki, buka [https://translatewiki.net/ translatewiki.net], proyék lokalisasi MediaWiki.",
355 "editinginterface": "<strong>Awas:</strong> Anjeun keur ngédit kaca nu dipaké pikeun nyadiakeun téks antarmuka pikeun sopwérna.\nParobahan kana ieu kaca bakal mangaruhan pidangan antarmuka pikeun pamaké séjén di ieu wiki.",
356 "translateinterface": "Pikeun nambahkeun atawa ngarobah tarjamah keur sakabéh wiki, paké [https://translatewiki.net/ translatewiki.net], proyék lokalisasi MediaWiki.",
357 "cascadeprotected": "Kaca ieu geus dikonci ti éditan alatan ditransklusikeun dina {{PLURAL:$1|kaca|kaca-kaca}} katut anu geus dikonci kalawan pilihan \"runtun\": $2",
358 "namespaceprotected": "Anjeun teu ngabogaan hak pikeun ngédit kaca di ngaranspasi '''$1'''.",
359 "customcssprotected": "Anjeun teu teu diwenangkeun pikeun ngédit ieu kaca CSS, sabab ngandung setélan pribadi kontributor séjén.",
360 "customjsprotected": "Anjeun teu teu diwenangkeun pikeun ngédit ieu kaca JavaScript, sabab ngandung setélan pribadi kontributor séjén.",
361 "mycustomcssprotected": "Anjeun teu boga kawenangan pikeun ngédit kaca CSS ieu.",
362 "mycustomjsprotected": "Anjeun teu boga kawenangan pikeun ngédit kaca JavaScript ieu.",
363 "myprivateinfoprotected": "Anjeun teu boga kawenangan pikeun ngédit émbaran pribadi anjeun.",
364 "mypreferencesprotected": "Anjeun teu boga kawenangan pikeun ngédit préferénsi anjeun.",
365 "ns-specialprotected": "Kaca dina ngaranspasi {{ns:special}} teu bisa di édit.",
366 "titleprotected": "Ieu judul dikonci ku [[User:$1|$1]] kalawan alesan <em>$2</em>.",
367 "filereadonlyerror": "Berkas \"$1\" teu bisa dirobah kusabab répositori \"$2\" keur dina mode ukur-maca.\n\nSistim kuncén anu ngonci méré alesan: \"$3\".",
368 "invalidtitle-knownnamespace": "Judul henteu sah kusabab ngandung ngaranspasi \"$2\" jeung téks \"$3\"",
369 "invalidtitle-unknownnamespace": "Judul henteu sah kusabab ngandung angka ngaranspasi $1 jeung tulisan \"$2\"",
370 "exception-nologin": "Henteu asup log",
371 "exception-nologin-text": "Mangga asup log pikeun bisa asup atawa ngarobah ieu kaca.",
372 "exception-nologin-text-manual": "Mangga $1 pikeun bisa asup atawa ngarobah ieu kaca.",
373 "virus-badscanner": "Kasalahan konfigurasi: panyekén virus teu dipikawanoh: ''$1''",
374 "virus-scanfailed": "nyekén gagal (kode $1)",
375 "virus-unknownscanner": "antivirus teu dipikawanoh:",
376 "logouttext": "<strong>Anjeun ayeuna geus kaluar log.<strong>\n\nMangkahadé, sababaraha kaca bakal tetep némbongkeun saolah-olah asup kénéh log nepi ka anjeun ngosongkeun ''cache'' dina panyungsi.",
377 "cannotlogoutnow-title": "Teu bisa kaluar log ayeuna",
378 "cannotlogoutnow-text": "Kaluar log teu mungkin bisa nalika keur ngagunakeun $1.",
379 "welcomeuser": "Bagéa, $1!",
380 "welcomecreation-msg": "Akun anjeun geus dijieun.\nLamun minat, Anjeun bisa ngarobah [[Special:Preferences|préferénsi]] {{SITENAME}}.",
381 "yourname": "Sandiasma:",
382 "userlogin-yourname": "Sandiasma",
383 "userlogin-yourname-ph": "Asupkeun sandiasma anjeun",
384 "createacct-another-username-ph": "Asupkeun sandiasma",
385 "yourpassword": "Sandi anjeun",
386 "userlogin-yourpassword": "Kecap sandi",
387 "userlogin-yourpassword-ph": "Asupkeun kecap sandi anjeun",
388 "createacct-yourpassword-ph": "Asupkeun kecap sandi",
389 "yourpasswordagain": "Ketik deui sandi anjeun",
390 "createacct-yourpasswordagain": "Konfirmasi kecap sandi",
391 "createacct-yourpasswordagain-ph": "Asupkeun deui kecap sandi",
392 "userlogin-remembermypassword": "Jaga ngarah angger asup log",
393 "userlogin-signwithsecure": "Paké sambungan aman",
394 "cannotlogin-title": "Teu bisa asup log",
395 "cannotlogin-text": "Asup log teu mungkin bisa",
396 "cannotloginnow-title": "Teu bisa asup log ayeuna",
397 "cannotloginnow-text": "Kaluar log teu mungkin bisa nalika keur ngagunakeun $1.",
398 "cannotcreateaccount-title": "Teu bisa nyieun akun",
399 "cannotcreateaccount-text": "Nangtukeun akun langsung teu aktif di ieu wiki.",
400 "yourdomainname": "Domain anjeun",
401 "password-change-forbidden": "Anjeun teu bisa ngarobah kecap sandi dina ieu wiki.",
402 "externaldberror": "Aya kasalahan dina pangkalan data oténtikasi luar, atawa anjeun mémang teu diwenangkeun pikeun ngaropéa akun luar anjeun.",
403 "login": "Asup log",
404 "login-security": "Buktikeun idéntitas anjeun",
405 "nav-login-createaccount": "Nyieun akun/asup log",
406 "logout": "Kaluar log",
407 "userlogout": "Kaluar log",
408 "notloggedin": "Can asup log",
409 "userlogin-noaccount": "Teu boga akun?",
410 "userlogin-joinproject": "Ngiluan {{SITENAME}}",
411 "createaccount": "Jieun akun",
412 "userlogin-resetpassword-link": "Poho kecap sandi?",
413 "userlogin-helplink2": "Pitulung asup log",
414 "userlogin-loggedin": "Anjeun geus asup log salaku {{GENDER:$1|$1}}.\nPaké pormulir di handap pikeun asup log salaku pamaké séjén.",
415 "userlogin-reauth": "Anjeun kudu asup log deui pikeun mariksa yén anjeun téh {{GENDER:$1|$1}}",
416 "userlogin-createanother": "Jieun akun séjén",
417 "createacct-emailrequired": "Alamat surélék:",
418 "createacct-emailoptional": "Alamat surélék (teu wajib)",
419 "createacct-email-ph": "Asupkeun alamat surélék anjeun",
420 "createacct-another-email-ph": "Asupkeun alamat surélék",
421 "createaccountmail": "Paké kecap sandi acak sarta kirim ka alamat surélék",
422 "createaccountmail-help": "Bisa dipaké pikeun nyieun akun jang batur tanpa kudu nyaho kecap sandina.",
423 "createacct-realname": "Ngaran asli (teu wajib)",
424 "createacct-reason": "Alesan",
425 "createacct-reason-ph": "Naha bet nyieun akun séjén",
426 "createacct-reason-help": "Talatah ditémbongkeun dina log panyieunan akun",
427 "createacct-submit": "Jieun akun anjeun",
428 "createacct-another-submit": "Jieun akun",
429 "createacct-continue-submit": "Tuluykeun panyieunan akun",
430 "createacct-another-continue-submit": "Tuluykeun panyieunan akun",
431 "createacct-benefit-heading": "{{SITENAME}} téh dijieun ku jalma-jalma siga anjeun.",
432 "createacct-benefit-body1": "{{PLURAL:$1|édit|édit}}",
433 "createacct-benefit-body2": "{{PLURAL:$1|kaca|kaca}}",
434 "createacct-benefit-body3": "{{PLURAL:$1|kontributor|kontributor}} panungtung",
435 "badretype": "Sandi nu diasupkeun teu cocog.",
436 "usernameinprogress": "Panyieunan akun pikeun ngaran pamaké ieu keur dijalankeun. Mangga tungguan.",
437 "userexists": "Sandiasma nu diasupkeun geus aya nu maké.\nMangga pilih sandiasma nu séjén.",
438 "loginerror": "Kasalahan asup log",
439 "createacct-error": "Nyieun akun éror",
440 "createaccounterror": "Teu bisa nyieun akun: $1",
441 "nocookiesnew": "Akun pamaké geus dijieun, tapi anjeun can asup log. {{SITENAME}} maké ''cookies'' pikeun ngalog pamaké. Anjeun boga ''cookies'' nu ditumpurkeun. Mangga fungsikeun, teras asup log migunakeun sandiasma sarta kecap sandi anu anyar.",
442 "nocookieslogin": "{{SITENAME}} migunakeun ''cookies'' pikeun ngasupkeun pamaké kana log. Anjeun boga ''cookies'' nu ditumpurkeun. Mangga pungsikeun sarta cobian deui.",
443 "nocookiesfornew": "Akun pamaké teu bisa dijieun, kusabab sumberna teu bisa dipastikeun.\nPariksa kukisna bisi tumpur, terus cobaan muat ulang ieu kaca.",
444 "createacct-loginerror": "Akun anjeun geu dijieun, ngan anjeun teu bisa langsung asup log sacara otomatis. Pék tuluykeun kana [[Special:UserLogin|asup log manual]].",
445 "noname": "Anjeun teu nuliskeun ngaran pamaké nu sah.",
446 "loginsuccesstitle": "Geus asup log",
447 "loginsuccess": "Anjeun ayeuna geus asup log ka {{SITENAME}} salaku \"$1\".",
448 "nosuchuser": "Euweuh pamaké nu ngaranna \"$1\".\nNgaran pamaké ngabedakeun gedé leutikna hurup.\nPariksa éjahanana, atawa [[Special:CreateAccount|nyieun akun anyar]].",
449 "nosuchusershort": "Taya pamaké nu ngaranna \"$1\", pariksa éjahanana!",
450 "nouserspecified": "Anjeun kudu ngeusian ngaran landihan.",
451 "login-userblocked": "Ieu pamaké keur dipeungpeuk, teu diwenangkeun asup log.",
452 "wrongpassword": "Sandi nu diasupkeun teu cocog. Mangga cobian deui.",
453 "wrongpasswordempty": "Sandina can kaeusian. Cobaan deui!",
454 "passwordtooshort": "Sandina kudu diwangun ku sahanteuna {{PLURAL:$1|1 karakter|$1 karakter}}.",
455 "passwordtoolong": "Kecap sandi teu bisa leuwih ti {{PLURAL:$1|1 karakter|$1 karakter}}.",
456 "passwordtoopopular": "Kecap sandi nu guyub teu bisa dipaké. Mangga pilih kecap sandi nu béda.",
457 "password-name-match": "Kecap sandi anjeun kudu béda ti sandiasma.",
458 "password-login-forbidden": "Sandiasma jeung sandina teu bisa dipaké.",
459 "mailmypassword": "Setél ulang kecap sandi",
460 "passwordremindertitle": "Pangéling sandi ti {{SITENAME}}",
461 "passwordremindertext": "Aya (jigana anjeun ti alamat IP $1) nu ménta sangkan dikiriman sandi anyar asup log {{SITENAME}} ($4). Saheulaanan, sandi anyar keur pamaké \"$2\" ayeuna diganti jadi \"$3\". Anjeun kudu asup log sarta ngarobah sandi anjeun ayeuna. Ieu sandi bakal kadaluwarsa dina {{PLURAL:$5|sapoé|$5 poé}}.\n\nMun pamundut ieu datang ti nu séjén, atawa mun anjeun geus inget sandi anu tadina poho, sarta teu hayang ngarobah sandina, anjeun teu kudu ngawaro kana ieu surat sarta bisa tetep maké sandi anu ti heula.",
462 "noemail": "Teu aya alamat surélék karékam pikeun \"$1\".",
463 "noemailcreate": "Anjeun kudu nyadiakeun alamat surélék anu bener",
464 "passwordsent": "Sandi anyar geus dikirim ka alamat surélék nu kadaptar pikeun \"$1\". Mangga asup log deui satutasna katarima.",
465 "blocked-mailpassword": "Alamat IP anjeun dipeungpeuk tina kabisa ngédit. Pikeun nyingkahan panyalahgunaan, Anjeun teu dimeunangkeun pikeun mermanakeun kecap sandi liwat ieu alamat IP.",
466 "eauthentsent": "Surélék konfirmasi geus dikirim ka alamat bieu.\nMéméh aya surat séjén asup ka akunna, anjeun kudu nuturkeun pituduh dina surélékna pikeun mastikeun yén akun éta téh bener boga anjeun.",
467 "throttled-mailpassword": "Surélék pikeun ngarobah kecap sandi geus dikirim {{PLURAL:$1|jam|$1 jam}} kaliwat.\nNgarah hanteu disalahgunakeun, ngan hiji surélék anu bakal dikirim saban {{PLURAL:$1|jam|$1 jam}}.",
468 "mailerror": "Kasalahan ngirim surat: $1",
469 "acct_creation_throttle_hit": "Anu ngaranjang ka ieu wiki maké alamat IP anjeun geus nyieun {{PLURAL:$1|1 akun|$1 akun}} salila $2, mangrupa jumlah anu diidinan dina sapoé.\nKu kituna, anu ngaranjang maké ieu alamat IP samentawis mah moal bisa nyieun akun deui heula.",
470 "emailauthenticated": "Alamat surélék anjeun geus dikonfirmasi $2 tabuh $3.",
471 "emailnotauthenticated": "Alamat surélék anjeun can dikonfirmasi.\nMoal aya surélék nu bakal dikirim pikeun fitur-fitur di handap ieu.",
472 "noemailprefs": "Teu aya alamat surélék, fitur di handap moal bisa jalan.",
473 "emailconfirmlink": "Konfirmasi alamat surélék anjeun",
474 "invalidemailaddress": "Alamat surélék teu bisa ditarima sabab formatna salah.\nMangga lebetkeun alamat nu formatna bener atawa kosongkeun baé.",
475 "cannotchangeemail": "Alamat surat-é akun hanteu bisa dirobah di ieu wiki.",
476 "emaildisabled": "Ieu loka teu bisa ngirim surélék.",
477 "accountcreated": "Akun geus dijieun",
478 "accountcreatedtext": "Akun pamaké [[{{ns:Pamaké}}:$1|$1]] ([[{{ns:Obrolan pamaké}}:$1|obrolan]]) geus dijieun.",
479 "createaccount-title": "Nyieun akun pikeun {{SITENAME}}",
480 "createaccount-text": "Aya nu nyieun akun pikeun alamat surélék anjeun di {{SITENAME}} ($4) maké sandiasma \"$2\" kalawan kecap sandi \"$3\". Anjeun kudu asup log sarta ngaganti kecap sandina.\n\nMun ieu akun dijieun alatan éror, ulah diwaro.",
481 "login-throttled": "Anjeun geus loba teuing nyobaan asup log.\nTungguan $1, laju cobaan deui.",
482 "login-abort-generic": "Asup log anjeun gagal - Dibolaykeun",
483 "login-migrated-generic": "Akun anjeun geus pindah, ku kituna sandiasma anjeun geus leungit ti ieu wiki.",
484 "loginlanguagelabel": "Basa: $1",
485 "suspicious-userlogout": "Pamundut anjeun pikeun kaluar log ditolak ku sabab sigana dikirim ku pangaprak buntu atawa ''cache'' proxi.",
486 "createacct-another-realname-tip": "Ngaran asli hanteu diwajibkeun.\nLamun anjeun milih ngeusian, ieu ngaran bakal dipaké pikeun nandaan kontribusi anjeun.",
487 "pt-login": "Asup log",
488 "pt-login-button": "Asup log",
489 "pt-login-continue-button": "Tuluykeun asup log",
490 "pt-createaccount": "Jieun akun",
491 "pt-userlogout": "Kaluar log",
492 "php-mail-error-unknown": "Kasalahan nu teu kanyahoan dina fungsi PHP surélék().",
493 "user-mail-no-addy": "Nyobaan ngirim surélék tanpa alamat.",
494 "user-mail-no-body": "Nyobaan ngirim surélék kosong atawa eusina pondok pisan.",
495 "changepassword": "Robah sandi",
496 "resetpass_announce": "Pikeun nganggeuskeun asup log, anjeun kudu nyieun kecap sandi anyar.",
497 "resetpass_text": "<!-- Tambahkeun téks di dieu -->",
498 "resetpass_header": "Robah kecap sandi akun",
499 "oldpassword": "Sandi heubeul",
500 "newpassword": "Sandi anyar:",
501 "retypenew": "Ketik ulang sandi",
502 "resetpass_submit": "Setél log asup katut sandina",
503 "changepassword-success": "Kecap sandi Anjeun geus laksana dirobah!",
504 "changepassword-throttled": "Anjeun geus loba teuing nyobaan asup log.\nTungguan $1 méméh nyobaan deui.",
505 "botpasswords": "Kecap sandi bot",
506 "botpasswords-summary": "<em>Kecap sandi bot</em> ngamumkinkeun aksés kana akun pamaké ngagunakeun API tanpa maké krédensial asup log utama éta akun. Hak pamaké nu nyangkaruk nalika asup log kalawn kecap sandi bot meureun bakal diwatesan.\n\nUpama anjeun teu apal kunaon anjeun mikahayang ieu lalampahan, alusna mah ulah dilakonan. Saenyana euweuh jalma lian nu digaékeun pikeun nyieun sarta nyumerahkeun kecap sandi ieu bot ka manéhna.",
507 "botpasswords-disabled": "Kecap sandi bot dipareuman.",
508 "botpasswords-no-central-id": "Pikeun migunakeun kecap sandi bot, anjeun kudu asup log ka akun museur heula.",
509 "botpasswords-existing": "Kecap sandi bot sayaga",
510 "botpasswords-createnew": "Jieun kecap sandi bot anyar",
511 "botpasswords-editexisting": "Édit kecap sandi bot nu sayaga",
512 "botpasswords-label-appid": "Ngaran bot:",
513 "botpasswords-label-create": "Jieun",
514 "botpasswords-label-update": "Anyarkeun",
515 "botpasswords-label-cancel": "Bolay",
516 "botpasswords-label-delete": "Pupus",
517 "botpasswords-label-resetpassword": "Balikeun deui kecap sandi",
518 "botpasswords-label-grants": "Aksés nu dibikeun:",
519 "botpasswords-label-grants-column": "Diwidian",
520 "botpasswords-bad-appid": "Ngaran bot \"$1\" teu sah.",
521 "botpasswords-insert-failed": "Gagal nambahkeun ngaran bot \"$1\". Éta geus pernah ditambahkeun sugah?",
522 "botpasswords-update-failed": "Gagal nganyarkeun ngaran bot \"$1\". Baheula pernah dipupus kitu?",
523 "botpasswords-created-title": "Kecap sandi bot dijieun",
524 "botpasswords-created-body": "Kecap sandi pikeun ngaran bot \"$1\" ti pamaké \"$2\" geus dijieun.",
525 "botpasswords-updated-title": "Kecap sandi bot dianyarkeun",
526 "botpasswords-updated-body": "Kecap sandi pikeun ngaran bot \"$1\" ti pamaké \"$2\" geus dianyarkeun.",
527 "botpasswords-deleted-title": "Kecap sandi bot dihapus",
528 "botpasswords-deleted-body": "Kecap sandi pikeun ngaran bot \"$1\" ti pamaké \"$2\" geus dipupus.",
529 "botpasswords-no-provider": "BotPasswordsSessionProvider teu sayaga.",
530 "botpasswords-restriction-failed": "Wates kecap sandi ngahalangan ieu asup log.",
531 "botpasswords-invalid-name": "Ngaran pamaké nu dibikeun teu ngandung pamisah kecap sandi bot (\"$1\").",
532 "botpasswords-not-exist": "Pamaké \"$1\" teu miboga kecap sandi bot nu ngaranna \"$2\".",
533 "resetpass_forbidden": "Sandi henteu bisa dirobah",
534 "resetpass_forbidden-reason": "Kecap sandi teu bisa diganti: $1",
535 "resetpass-no-info": "Anjeun kudu asup log pkeun bisa muka ieu kaca sacara langsung.",
536 "resetpass-submit-loggedin": "Robah kecap sandi",
537 "resetpass-submit-cancel": "Bolay",
538 "resetpass-wrong-oldpass": "Kecap sandi panungtungtung atawa samentara teu sah.\nMeureun anjeun geus ngaganti sandina atawa ménta sandi saheulaanan anu anyar.",
539 "resetpass-recycled": "Mangga ganti kecap sandi anjeun ku nu anyar.",
540 "resetpass-temp-emailed": "Anjeun asup log migunakeun sandi témporér. Pikeun nganggeuskeun asup log, anjeun kudu nyieun kecap sandi anyar di dieu:",
541 "resetpass-temp-password": "Sandi samentara:",
542 "resetpass-abort-generic": "Ganti kecap sandi geus dibolaykeun ku hiji éksténsi.",
543 "resetpass-expired": "Kecap sandi anjeun geus kadaluwarsa. Mangga jieun anu anyar pikeun asup log.",
544 "resetpass-expired-soft": "Kecap sandi anjeun kudu disetél deui kusabab geus kadaluwarsa. Mangga pilih sandi anyar, atawa klik \"{{int:authprovider-resetpass-skip-label}}\" lamun moal ayeuna.",
545 "resetpass-validity-soft": "Kecap sandi anjeun henteu sah: $1\n\nMangga pilih sandi anyar ayeuna, atawa klik \"{{int:authprovider-resetpass-skip-label}}\" lamun moal ayeuna.",
546 "passwordreset": "Setél ulang sandi",
547 "passwordreset-text-one": "Eusian formulir ieu pikeun ngirimkeun kecap sandi saheulaanan kana surélék.",
548 "passwordreset-text-many": "{{PLURAL:$1|Eusian salassahiji lapang pikeun nampa kecap sandi saheulaanan ngaliwatan ratron.}}",
549 "passwordreset-disabled": "Dina ieu wiki, sandi teu bisa disetél ulang.",
550 "passwordreset-emaildisabled": "Fitur surélék ditumpurkeun di ieu wiki.",
551 "passwordreset-username": "Sandiasma:",
552 "passwordreset-domain": "Domain:",
553 "passwordreset-email": "Alamat surélék:",
554 "passwordreset-emailtitle": "Wincikan akun di {{SITENAME}}",
555 "passwordreset-emailtext-ip": "Aya (sigana anjeun, ti alamat IP $1) ménta nyetél ulang kecap sandi pikeun {{SITENAME}} ($4). {{PLURAL:$3|Akun}} di handap tumali jeung alamat ieu surélék:\n\n$2\n\n{{PLURAL:$3|Ieu sandi saheulaanan}} bakal kadaluwarsa dina témpo {{PLURAL:$5|sapoé|$5 poé}}.\nAnjeun kudu asup sarta milih sandi anyar ayeuna. Lamun teu rumasa nyieun ieu paménta, atawa lamun geus inget sandi aslina sarta moal dirobah, ieu surat teu kudu diwaro.",
556 "passwordreset-emailtext-user": "Pamaké $1 di {{SITENAME}} ménta nyetél ulang sandi anjeun di {{SITENAME}} ($4). {{PLURAL:$3|Akun}} di handap tumali jeung alamat surélék ieu:\n\n$2\n\n{{PLURAL:$3|Ieu sandi saheulaanan}} bakal kadaluwarsa dina témpo {{PLURAL:$5|sapoé|$5 poé}}.\nAnjeun kudu asup sarta milih sandi anyar ayeuna. Lamun henteu rumasa nyieun ieu pamundut atawa lamun geus inget sandi asli sarta moal ngarobah deui, ieu talatah teu kudu dipaliré.",
557 "passwordreset-emailelement": "Sandiasma: \n$1\n\nSandi saheulaanan: \n$2",
558 "passwordreset-emailsentemail": "Mun ieu alamat surélék patalian jeung akun anjeun, mangka surélék pikeun nyetél ulang kecap sandi bakal dikirim.",
559 "passwordreset-emailsentusername": "Mun ieu alamat surélék patalian jeung akun anjeun, mangka surélék pikeun nyetél ulang kecap sandi bakal dikirim.",
560 "passwordreset-nocaller": "Panggero kudu dibikeun",
561 "passwordreset-nosuchcaller": "Panggero can aya: $1",
562 "passwordreset-ignored": "Pamulangan kecap sandi teu kasiwer. Sugan panyadia can diatur?",
563 "passwordreset-invalidemail": "Alamat surélék teu sah",
564 "passwordreset-nodata": "Boh ngaran pamaké, boh alamat surélék teu dibéré",
565 "changeemail": "Ganti atawa pupus alamat surélék",
566 "changeemail-header": "Lengkepan ieu formulir pikeun ngarobah alamat surélék anjeun. Mun anjeun hayang mupus sakumna alamat surélék nu patalian jeung akun anjeun, kosongkeun alamat surélék nalika ngirim formulir.",
567 "changeemail-no-info": "Anjeun kudu asup log pikeun bisa muka ieu kaca sacara langsung.",
568 "changeemail-oldemail": "Alamat surélék ayeuna:",
569 "changeemail-newemail": "Alamat surélék anyar:",
570 "changeemail-none": "(euweuh)",
571 "changeemail-password": "Kecap sandi {{SITENAME}} Anjeun:",
572 "changeemail-submit": "Ganti surélék",
573 "changeemail-throttled": "Anjeun loba teuing gagal asup log.\nTungguan $1 saméméh nyobaan deui.",
574 "changeemail-nochange": "Pék asupkeun alamat surélék anyar anu béda.",
575 "resettokens": "Rését token",
576 "resettokens-text": "Anjeun bisa ngarését token sangkan bisa muka sababaraha data-data pribadi anu tumali jeung akun anjeun di dieu.\n\nAnjeun kudu ngarését lamun kungsi teu kahaja ngabéjaan anu séjén atawa lamun aya anu nyusup kana akun anjeun.",
577 "resettokens-no-tokens": "Taya token pikeun dirését.",
578 "resettokens-tokens": "Token:",
579 "resettokens-token-label": "$1 (ajén ayeuna: $2)",
580 "resettokens-watchlist-token": "Token pikeun asupan raramat (Atom/RSS) [[Special:Watchlist|parobahan kana kaca-kaca anu diponcorong]]",
581 "resettokens-done": "Reset token.",
582 "resettokens-resetbutton": "Setél token anu dipilih",
583 "bold_sample": "Téks kandel",
584 "bold_tip": "Téks kandel",
585 "italic_sample": "Tulisan déngdék",
586 "italic_tip": "Tulisan déngdék",
587 "link_sample": "Judul tutumbu",
588 "link_tip": "Tutumbu internal",
589 "extlink_sample": "http://www.example.com Judul tutumbu",
590 "extlink_tip": "Tutumbu kaluar (inget awalan http://)",
591 "headline_sample": "Téks judul",
592 "headline_tip": "Judul tingkat 2",
593 "nowiki_sample": "Asupkeun téks nu teu diformat di dieu",
594 "nowiki_tip": "Format wiki tong diwaro",
595 "image_sample": "Conto.jpg",
596 "image_tip": "Ngasupkeun gambar",
597 "media_sample": "Conto.ogg",
598 "media_tip": "Tutumbu berkas",
599 "sig_tip": "Paraf anjeun katut cap titimangsa",
600 "hr_tip": "Garis horisontal",
601 "summary": "Ringkesan:",
602 "subject": "Subyék:",
603 "minoredit": "Ieu éditan minor",
604 "watchthis": "Awaskeun kaca ieu",
605 "savearticle": "Simpen",
606 "savechanges": "Simpen parobahan",
607 "publishpage": "Pedalkeun kaca",
608 "publishchanges": "Pedalkeun parobahan",
609 "preview": "Pramidang",
610 "showpreview": "Témbongkeun pramidang",
611 "showdiff": "Témbongkeun parobahan",
612 "blankarticle": "<strong>Awas:</strong> Kaca anu dijieun ku anjeun kosong kénéh.\nUpama anjeun ngaklik \"$1\" deui, kacana bakal dijieun tanpa eusi.",
613 "anoneditwarning": "<strong>Awas:</strong> Anjeun can asup log. Lamun ngédit, alamat IP anjeun bakal katempo ku balaréa. Lamun anjeun <strong>[$1 asup log]</strong> atawa <strong>[$2 nyieun akun]</strong>, ngaran anjeun bakal natrat dina jujutan éditanana, kalayan sababaraha kauntungan lianna.",
614 "anonpreviewwarning": "\"Anjeun can asup log. Mun disimpen, alamat IP anjeun bakal kacatet dina jujutan ieu kaca.\"",
615 "missingsummary": "'''Pépéling:''' Anjeun can ngeusian sari éditan. Mun anjeun ngaklik deui Simpen, éditan anjeun bakal disimpen tanpa sari éditan",
616 "selfredirect": "<strong>Awas:</strong> Anjeun ngalihkeun ieu kaca ka asalna.\nAnjeun sigana salah ngasupkeun tujul alihan, atawa ngédit kaca anu salah.\nUpama anjeun ngaklik deui \"$1\", alihanana bakal angger dijieun.",
617 "missingcommenttext": "Mangga tulis koméntar di handapeun ieu.",
618 "missingcommentheader": "<strong>Pépéling</strong>: Anjeun can ngeusian judul pikeun ieu koméntar.\nMun anjeun ngaklik deui \"$1\", éditan anjeun bakal disimpen tanpa koméntar.",
619 "summary-preview": "Pramidang tingkesan édit:",
620 "subject-preview": "Pramidang subyék:",
621 "previewerrortext": "Aya éror nalika nyobaan nyawang robahan anjeun.",
622 "blockedtitle": "Pamaké dipeungpeuk",
623 "blockedtext": "'''Ngaran pamaké atawa alamat IP anjeun dipeungpeuk.'''\n\nDipeungpeuk ku $1.\nAlesanana ''$2''.\n\n* Mimiti dipeungpeuk : $8\n* dipeungpeuk kadaluarsa dina: $6\n* Sasaran nudipeungpeuk : $7\n\nAnjeun bisa nepungan $1 atawa salasahiji [[{{MediaWiki:Grouppage-sysop}}|kuncén]] séjén pikeun nyawalakeun hal ieu.\n'''Catet''': yén anjeun teu bisa maké fungsi \"surélékan pamaké ieu\" mun anjeun teu ngadaptarkeun alamat surélék nu sah kana [[Special:Preferences|préferénsi pamaké]] anjeun.\n\nAlamat IP anjeun $3 jeung ID na #$5.\nLampirkeun informasi ieu dina unggal ''query'' anjeun.",
624 "autoblockedtext": "Alamat IP anjeun otomatis dipeungpeuk sabab dipaké ku pamaké séjén nu geus dipeungpeuk ku $1, kalawan alesan:\n\n:''$2''\n\n*Mimiti dipeungpeuk: $8\n*Kadaluwarsa peungpeuk: $6\n*Sasaran peungpeuk: $7\n\nAnjeun bisa nepungan $1 atawa [[{{MediaWiki:Grouppage-sysop}}|kuncé]] lianna pikeun ngabadamikeun ieu peungpeukan.\n\nCatet yén anjeun moal bisa migunakeun fitur \"surélékan ieu pamaké\" mun alamat surélék anu didaptarkeun dina [[Special:Preferences|préferénsi pamaké]]na teu sah, sarta teu dipeungpeuk tina migunakeun ieu fitur.\n\nAlamat IP Anjeun ayeuna nyaéta $3, sarta ID peungpeukan anjeun #$5.\nMangga sebatkeun éta ID dina pamundut-pamundut anjeun.",
625 "blockednoreason": "taya alesan",
626 "whitelistedittext": "Anjeun kudu asup $1 sangkan bisa ngédit.",
627 "confirmedittext": "Saméméh ngédit, kompirmasikeun heula alamat surélék anjeun.\nMangga setél, lajeng sahkeun alamat surélék anjeun dina [[Special:Preferences|préferénsi pamaké]].",
628 "nosuchsectiontitle": "Bab teu kapanggih",
629 "nosuchsectiontext": "Anjeun nyoba ngarobah bagbagan nu sabenerna euweuh.\nBisa jadi geus dipindahkeun atawa geus dihapus nalika anjeun muka kacana.",
630 "loginreqtitle": "Kudu asup log",
631 "loginreqlink": "asup log",
632 "loginreqpagetext": "Mun hayang muka kaca séjénna, Anjeun kudu $1.",
633 "accmailtitle": "Sandi geus dikirim.",
634 "accmailtext": "Sandi acak pikeun [[User talk:$1|$1]] geus dikirim ka $2. Éta sandi bisa diganti dina kaca ''[[Special:ChangePassword|ganti sandi]]'' sanggeus asup log.",
635 "newarticle": "(anyar)",
636 "newarticletext": "Anjeun geus nuturkeun tutumbu ka kaca nu can aya.\nPikeun nyieun kaca, mimitian ku ngetik jeroeun kotak di handap\n(tempo [$1 kaca pitulung] pikeun leuwih écés).\nMun anjeun ka dieu teu ngahaja, klik baé tombol '''back''' na panyungsi anjeun.",
637 "anontalkpagetext": "----\n<em>Ieu mangrupa kaca sawala pikeun pamaké anonim anu can nyieun akun, atawa anu henteu maké.</em>\nKu kituna kapaksa make alamat IP pikeun nyirikeun anjeunna. Alamat IP ieu bisa dipaké ku sababaraha jalma. Lamun anjeun salasahiji pamaké anonim sarta ngarasa aya koméntar nu teu pakait geus ditujukeun ka anjeun, mangga [[Special:CreateAccount|nyieun akun]] atawa [[Special:UserLogin|asup log]] sangkan teu pacorok jeung pamaké anonim lianna.",
638 "noarticletext": "Kiwari can aya téks dina ieu kaca.\nAnjeun bisa [[Special:Search/{{PAGENAME}}|nyusud judul ieu kaca]] dina kaca séjén,\n<span class=\"plainlinks\">[{{fullurl:{{#Special:Log}}|page={{FULLPAGENAMEE}}}} nyusud log nu tumali],\natawa [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=edit}} nyieun ieu kaca]</span>.",
639 "noarticletext-nopermission": "Kiwari can aya téks dina ieu kaca.\nAnjeun bisa [[Special:Search/{{PAGENAME}}|nyusud judul ieu kaca]] dina kaca séjén,atawa <span class=\"plainlinks\">[{{fullurl:{{#Special:Log}}|page={{FULLPAGENAMEE}}}} nyusud log nu tumali]</span>, tapi teu wenang pikeun nyieun ieu kaca.",
640 "missing-revision": "Révisi #$1 kaca \"{{FULLPAGENAME}}\" teu aya.\n\nKajadian ieu biasana kusabab nuturkeun tutumbu jujutan kaca anu geus dihapus.\nWincikanana bisa ditempo di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log hapusan].",
641 "userpage-userdoesnotexist": "Akun pamaké \"<nowiki>$1</nowiki>\" tacan kadaptar. Mangga riksa lamun anjeun hoyong ngadamel/ngédit ieu kaca.",
642 "userpage-userdoesnotexist-view": "Akun pamaké \"$1\" teu aya dina daptar.",
643 "blocked-notice-logextract": "Ieu pamaké keur dipeungpeuk.\nPikeun rujukan, éntri log panungtung dipidangkeun di handap:",
644 "clearyourcache": "<strong>Catet:</strong> Sanggeus nyimpen, anjeun kudu narabas singgahan panyungsi anjeun pikeun nempo parobahanana.\n* <strong>Firefox/Safari:</strong> Tahan <em>Shift</em> bari ngaklik <em>Reload</em>, atawa pencét boh <em>Ctrl-F5</em> atawa <em>Ctrl-R</em> (<em>⌘-R</em> dina Mac)\n* <strong>Google Chrome:</strong> Pencét <em>Ctrl-Shift-R</em> (<em>⌘-Shift-R</em> dina Mac)\n* <strong>Internet Explorer:</strong> Tahan <em>Ctrl</em> bari ngaklik <em>Refresh</em>, atawa pencét <em>Ctrl-F5</em>\n* <strong>Opera:</strong> Indit ka <em>Menu → Settings </em> (<em>Opera → Preferences</em> di Mac) tuluy ka <em>Privacy & security → Clear browsing data → Cached images and files</em>.",
645 "usercssyoucanpreview": "Tip:''' Paké tombol \"{{int:showpreview}}\" pikeun nyobaan CSS anyar anjeun méméh nyimpen.",
646 "userjsyoucanpreview": "Tip:''' Paké tombol \"{{int:showpreview}}\" pikeun nyobaan JavaScript anyar anjeun méméh nyimpen.",
647 "usercsspreview": "'''Inget yén anjeun ukur nyawang css pamaké anjeun, can disimpen!'''",
648 "userjspreview": "'''Inget yén anjeun ukur nguji/nyawang ''javascript'' pamaké anjeun, can disimpen!'''",
649 "sitecsspreview": "'''Inget yén ieu CSS ukur pramidang.'''\n'''Can disimpen!'''",
650 "sitejspreview": "'''Inget yén ieu kodeu JavaScript ukur pramidang.'''\n'''Can disimpen!'''",
651 "userinvalidcssjstitle": "'''Awas''': kulit \"$1\" mah teu aya. Sing émut yén kaca .css jeung .js mah migunakeun aksara leutik dina judulna, contona baé {{ns:user}}:Foo/vector.css lawan {{ns:user}}:Foo/Vector.css.",
652 "updated": "(Geus diropéa)",
653 "note": "'''Catetan:'''",
654 "previewnote": "'''Inget yén ieu ukur pratayang, can disimpen.'''\nÉditan anjeun can disimpen!",
655 "continue-editing": "Miang ka bagian ngédit",
656 "previewconflict": "Sawangan ieu mangrupa eunteung pikeun téks na rohangan ngédit sakumaha bakal katémbong mun ku anjeun disimpen.",
657 "session_fail_preview": "Hampura, kami teu bisa ngolah éditan anjeun alatan kapupusna data sési.\n\nAjeun meureun geus kaluar log. '''Wayahna riksakeun yén anjeun téh masih asup log kénéh atawa henteu sarta coba sakali deui.'''\nMun masih kénéh teu ngahasil, cobaan [[Special:UserLogout|kaluar log]] tuluy asup log deui, sarta riksakeun yén panyungsi wéb anjeun ngawidian panyimpenan kuki tina ieu situs.",
658 "session_fail_preview_html": "Hampura! Kami teu bisa ngolah éditan anjeun lantaran leungitna data rintakan.\n\n<em>Kusabab {{SITENAME}} ngawenangkeun dipakéna HTML atah, pramidangna disumputkeun pikeun nyegah panarajang JavaScript.''</em>\n\n<strong>Mun ieu éditan bener, mangga cobian deui. Mun tetep teu metu, coba [[Special:UserLogout|kaluar log]] heula, terus asup deui.</strong>",
659 "token_suffix_mismatch": "'''Éditan anjeun ditolak sabab aplikasi klien Anjeun ngarobah karakter tanda baca dina éditan. Éditan kasebut ditolak keur nyegah kasalahan dina artikel téks. Hal ieu kadang-kadang kajadian lamun Anjeun maké proksi anonim basis web nu masalah.'''",
660 "edit_form_incomplete": "'''Sawatara bagian tina wangun éditan teu nepi ka sérver; pariksa deui naha éditan Anjeun tetep gembleng sarta cobaan deui.'''",
661 "editing": "Ngédit $1",
662 "creating": "Nyieun $1",
663 "editingsection": "Ngédit $1 (bagian)",
664 "editingcomment": "Ngédit $1 (bagian anyar)",
665 "editconflict": "Konflik éditan: $1",
666 "explainconflict": "Aya nu geus ngarobah kaca ieu saprak anjeun mimiti ngédit.\nTéks béh luhur ngandung téks kaca nu aya kiwari, parobahan anjeun ditémbongkeun di béh handap.\nAnjeun kudu ngagabungkeun parobahan anjeun kana téks nu kiwari.\n'''Ngan''' téks nu béh luhur nu bakal disimpen nalika anjeun mencét \"$1\".",
667 "yourtext": "Tulisan anjeun",
668 "storedversion": "Vérsi nu disimpen",
669 "nonunicodebrowser": "'''AWAS: Panyungsi anjeung teu maké unicode, mangga robah heula méméh ngédit artikel.'''",
670 "editingold": "'''PERHATOSAN: Anjeun ngédit révisi kadaluwarsa kaca ieu. Mun ku anjeun disimpen, sagala parobahan nu dijieun sanggeus révisi ieu bakal leungit.'''",
671 "yourdiff": "Béda",
672 "copyrightwarning": "Perhatikeun yén sadaya kontribusi ka MediaWiki dianggap medal dina panangtayungan lisénsi $2 (tempo $1 pikeun jéntréna). Mun anjeun teu miharep tulisan anjeun dirobah sarta disebarkeun deui, ulah dilebetkeun ka dieu.<br />\nAnjeun ogé jangji yén tulisan ieu dijieun ku sorangan, atawa disalin ti ''domain'' umum atawa sumberdaya bébas séjénna. '''ULAH NGASUPKEUN KARYA NU MIBANDA HAK CIPTA TANPA IDIN!'''",
673 "copyrightwarning2": "Catet yén sadaya kontribusi ka {{SITENAME}} bisa diédit, dirobah, atawa dihapus ku kontributor séjén. Mun anjeun teu miharep tulisan anjeun dirobah, ulah ngintunkeun ka dieu.<br />\nAnjeun ogé mastikeun yén ieu téh pituin tulisan anjeun, atawa salinan ti domain umum atawa sumberdaya bébas séjénna (tempo $1 pikeun écésna).\n'''ULAH NGINTUNKEUN KARYA NU MIBANDA HAK CIPTA TANPA WIDI!'''",
674 "editpage-cannot-use-custom-model": "Modél kontén ieu kaca teu bisa dirobah.",
675 "longpageerror": "<strong>Éror: téks anu dikirimkeun panjangna {{PLURAL:$1|hiji kilobit|$1 kilobit}}, leuwih ti maksimum {{PLURAL:$2|hiji kilobit|$2 kilobit}}.</strong>\nTeu bisa disimpen.",
676 "readonlywarning": "<strong>Awas: pangkalan data dikonci pikeun diropéa, anjeun moal bisa nyimpen éditan anjeun ayeuna.</strong>\nMun perlu, simpen heula téksna kana berkas téks pikeun diasupkeun deui séjén mangsa.\n\nSistim kuncén anu ngonci pangkalan data méré katerangan: $1",
677 "protectedpagewarning": "'''AWAS: ieu kaca dikonci sarta ngan bisa dirobah ku pamaké nu statusna kuncén.'''\nÉntri log panungtungan ditémbongkeun di handap:",
678 "semiprotectedpagewarning": "'''Catetan''': ieu kaca dikonci sarta ukur bisa dirobah ku pamaké nu geus kadaptar.\nÉntri log panungtung dibéréndélkeun di handap:",
679 "cascadeprotectedwarning": "<strong>Mangkahadé:</strong> Ieu kaca geus ditangtayungan sangkan bisa diédit ku pamaké kalawan [[Special:ListGroupRights|hak aksés tinangtu]] wungkul lantaran ditransklusikeun dina {{PLURAL:$1|kaca|kaca-kaca}} nu ditangtayungan runtuy:",
680 "titleprotectedwarning": "'''Awas: ieu kaca dikonci sarta ngan bisa dijieun ku pamaké anu boga [[Special:ListGroupRights|kawenangan husus]].'''\nÉntri log panungtung dibéréndélkeun di handap:",
681 "templatesused": "{{PLURAL:$1|Citakan|Citakan}} nu dipaké dina ieu kaca:",
682 "templatesusedpreview": "{{PLURAL:$1|Citakan|Citakan}} nu dipaké dina ieu pramidang:",
683 "templatesusedsection": "{{PLURAL:$1|Citakan|Citakan}} nu dipaké dina ieu bab:",
684 "template-protected": "(dikunci)",
685 "template-semiprotected": "(semi-dikonci)",
686 "hiddencategories": "Ieu kaca kaasup {{PLURAL:$1|1 kategori nyumput|$1 kategori nyumput}}:",
687 "edittools": "<!-- Téks di dieu bakal némbongan di handapeun formulir édit jeung muat.-->",
688 "nocreatetext": "{{SITENAME}} nutup kabisa nyieun kaca anyar.\nMangga édit artikel nu geus aya, atawa [[Special:UserLogin|asup log/daptar heula]].",
689 "nocreate-loggedin": "Anjeun teu diwenangkeun pikeun nyieun kaca anyar.",
690 "sectioneditnotsupported-title": "Teu bisa ngarobah dina sub-judul",
691 "sectioneditnotsupported-text": "Eusi subjudul di ieu kaca teu bisa diédit.",
692 "permissionserrors": "Kasalahan widi",
693 "permissionserrorstext": "Anjeung teu boga kawenangan pikeun peta kitu, kalawan {{PLURAL:$1|alesan|alesan}} di handap ieu:",
694 "permissionserrorstext-withaction": "Anjeun teu ngabogaan hak keur $2, kusabab {{PLURAL:$1|alesan|alesan}} katut:",
695 "recreate-moveddeleted-warn": "'''Awas: anjeun keur nyieun deui kaca nu geus kungsi dihapus.'''\n\nMangga émutan deui perlu/henteuna nyieun deui ieu artikel.\nPikeun leuwih écés, di handap dibéréndélkeun logna:",
696 "moveddeleted-notice": "Ieu kaca geus dipupus.\nLog pamupusan, panangtayungan, sarta alihan ti éta kaca nyangkaruk di handap ieu minangka rujukan.",
697 "log-fulllog": "Tempo log sakabéhna",
698 "edit-hook-aborted": "Éditan dibolaykeun tanpa pedaran.",
699 "edit-gone-missing": "Kaca teu bisa dianyarkeun,\nsigana kusabab geus dihapus.",
700 "edit-conflict": "Éditan bantrok",
701 "edit-no-change": "Éditan anjeun teu diwaro, kusabab taya nu robah dina tulisanana.",
702 "postedit-confirmation-created": "Kaca geus dijieun.",
703 "postedit-confirmation-restored": "Kaca geus dibalikkeun deui.",
704 "postedit-confirmation-saved": "Éditan anjeun tos disimpen.",
705 "edit-already-exists": "Teu bisa nyieun kaca anyar.\nArtikelna geus aya.",
706 "defaultmessagetext": "Téks ti dituna",
707 "content-failed-to-parse": "Gagal ngarecah kontén $2 pikeun modél $1:$3",
708 "invalid-content-data": "Data eusi henteu valid",
709 "content-not-allowed-here": "Eusi \"$1\" teu diijinan di kaca [[$2]]",
710 "editwarning-warning": "Ninggalkeun ieu kaca bakal ngaleungitkeun parobahan anu tas dijieun.\nUpama anjeun geus asup log, anjeun bisa numpurkeun ieu talatah dina bagian \"{{int:prefs-editing}}\" préferénsi anjeun.",
711 "editpage-invalidcontentmodel-title": "Modél kontén teu dirojong",
712 "editpage-invalidcontentmodel-text": "Modél kontén \"$1\" teu dirojong.",
713 "editpage-notsupportedcontentformat-title": "Format eusi teu dirojong",
714 "editpage-notsupportedcontentformat-text": "Format eusi $1 teu dirojong ku modél eusi $2.",
715 "content-model-wikitext": "wikitéks",
716 "content-model-text": "téks polos",
717 "content-model-javascript": "JavaScript",
718 "content-model-css": "CSS",
719 "content-json-empty-object": "Obyék kosong",
720 "content-json-empty-array": "Larik kosong",
721 "duplicate-args-warning": "<strong>Awas:</strong> [[:$1]] nyalukan [[:$2]] ku leuwih ti hiji ajén pikeun paraméter \"$3\". Ngan ajén panungtung anu bakal dipaké.",
722 "duplicate-args-category": "Kaca maké argumén ganda dina caluk citakan",
723 "duplicate-args-category-desc": "Éta kaca ngandung caluk citakan anu maké argumén ganda, kawas <code><nowiki>{{foo|bar=1|bar=2}}</nowiki></code> atawa <code><nowiki>{{foo|bar|1=baz}}</nowiki></code>.",
724 "expensive-parserfunction-warning": "Inget!: Kaca ieu ngandung réa teuing maké fungsi ''parser''.\n\nAyeuna aya {{PLURAL:$1|$1 panggilan|$1 panggilan}}, sakuduna kurang ti $2 {{PLURAL:$2|panggilan|panggilan}}.",
725 "expensive-parserfunction-category": "Kaca kalawan réa teuing maké fungsi parser",
726 "post-expand-template-inclusion-warning": "Inget! : Ukuran citakan anu dipaké badag teuing.\nSawatara citakan baris teu diasupkeun.",
727 "post-expand-template-inclusion-category": "Eusi kaca citakan anu ukuranna ngaleuwihan wates",
728 "post-expand-template-argument-warning": "'''Awas''': Ieu kaca sahenteuna ngandung hiji argumén citakan anu ukuran ékspansina badag teuing. Éta argumén geus teu dipaliré.",
729 "post-expand-template-argument-category": "Kaca kalawan argumén citakan anu teu dipaliré",
730 "parser-template-loop-warning": "Katangén ayana citakan anu patumpang tindih: [[$1]]",
731 "template-loop-category": "Kaca kawalan citakan bulak-balik",
732 "parser-template-recursion-depth-warning": "Citakan patumpang tindih ngaleuwihan wates($1)",
733 "language-converter-depth-warning": "Parobah basa ngaleuwihan wates jerona ($1)",
734 "node-count-exceeded-category": "Kaca di mana itungan-node kalampau",
735 "node-count-exceeded-category-desc": "Ieu kaca ngaleuwihan node maksimum.",
736 "node-count-exceeded-warning": "Kaca nu ngaleuwihan jumlah node",
737 "expansion-depth-exceeded-category": "Kaca-kaca anu jero ékspansina leuwih ti wates",
738 "expansion-depth-exceeded-category-desc": "Kacana ngaleuwihan wates jero ékspansina.",
739 "expansion-depth-exceeded-warning": "Kaca ngaleuwihan jero ékspansi",
740 "parser-unstrip-loop-warning": "Luncatan buni kanyahoan",
741 "parser-unstrip-recursion-limit": "Wates rékursi buni kaleuwihi ($1)",
742 "converter-manual-rule-error": "Kasalahan kanyahoan dina aturan tarjamahan basa manual",
743 "undo-success": "Éditan ieu bisa dibolaykeun. Mangga pariksa babandingan di handap pikeun mastikeun mémang anjeun miharep éta parobahan. Mun geus yakin, mangga simpen parobahanana pikeun ngabolaykeun éditan.",
744 "undo-failure": "Éditan teu bisa dibolaykeun alatan kaselang ku éditan séjén.",
745 "undo-norev": "Éditan ieu henteu bisa bolaykeun alatan kaca henteu kapanggih atawa geus dihapus.",
746 "undo-nochange": "Éditan nu patingpucunghul geus teu bisa dibolaykeun",
747 "undo-summary": "←Ngabolaykeun révisi $1 ku [[Special:Contributions/$2|$2]] ([[User talk:$2|Obrolan]])",
748 "undo-summary-username-hidden": "Bolaykeun révisi $1 ku pamaké nyumput",
749 "cantcreateaccount-text": "Nyieun akun ti ieu alamat IP ('''$1''') dipeungpeuk ku [[User:$3|$3]].\n\nAlesana $3 cenah ''$2''.",
750 "cantcreateaccount-range-text": "Nyieun akun ti alamat IP dina rentang <strong>$1</strong>, kaasup alamat IP anjeun (<strong>$4</strong>), dipeungpeuk ku [[User:$3|$3]].\n\nAlesan $3 nyaéta <em>$2</em>",
751 "viewpagelogs": "Tempo log kaca ieu",
752 "nohistory": "Teu aya jujutan édit pikeun kaca ieu.",
753 "currentrev": "Révisi kiwari",
754 "currentrev-asof": "Révisi mangsa $1",
755 "revisionasof": "Révisi nurutkeun $1",
756 "revision-info": "Révisi per $1 ku {{GENDER:$6|$2}}$7",
757 "previousrevision": "← Révisi leuwih heubeul",
758 "nextrevision": "Révisi nu leuwih anyar →",
759 "currentrevisionlink": "Témbongkeun révisi kiwari",
760 "cur": "kiw",
761 "next": "salajengna",
762 "last": "ahir",
763 "page_first": "mimiti",
764 "page_last": "tung-tung",
765 "histlegend": "Pilihan béda: tandaan wadah buleud vérsina pikeun ngabandingkeun sarta pencét énter atawa tombol di handap.<br />\nKaterangan: (kiw) = bédana jeung vérsi kiwari,\n(ahir) = bédana jeung vérsi nu harita, m = éditan minor.",
766 "history-fieldset-title": "Paluruh vérsi heubeul",
767 "history-show-deleted": "Ukur ngahapus révisi",
768 "histfirst": "pangheubeulna",
769 "histlast": "panganyarna",
770 "historysize": "($1 {{PLURAL:$1|bit|bit}})",
771 "historyempty": "(kosong)",
772 "history-feed-title": "Sajarah révisi",
773 "history-feed-description": "Sajarah révisi kaca ieu di wiki",
774 "history-feed-item-nocomment": "$1 dina $2",
775 "history-feed-empty": "Kaca nu dipundut teu kapanggih.\nMeureun geus dihapus ti wiki atawa diganti ngaranna.\nCoba [[Special:Search|paluruh di wiki]] pikeun kaca-kaca anyar nu luyu.",
776 "history-edit-tags": "Édit tag révisi anu dipilih",
777 "rev-deleted-comment": "(rangkuman éditan dihapus)",
778 "rev-deleted-user": "(ngaran pamaké geus dihapus)",
779 "rev-deleted-event": "(wincikan log geus dihapus)",
780 "rev-deleted-user-contribs": "[Ngaran pamaké atawa alamat IP dihapus - suntingan disumputkeun tina daptar kontribusi]",
781 "rev-deleted-text-permission": "Révisi ieu kaca geus '''dihapus'''.\nPedaran lengkepna bisa dipilari di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log hapusan]",
782 "rev-suppressed-text-permission": "Révisi ieu kaca geus <strong>disuprési</strong>.\nWincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/suppress|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log suprési].",
783 "rev-deleted-text-unhide": "Révisi ieu kaca geus <strong>dihapus</strong>.\nWincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log hapusan].\nAnjeun kénéh [$1 nempo ieu révisi] lamun perlu.",
784 "rev-suppressed-text-unhide": "Révisi ieu kaca geus <strong>disuprési</strong>.\nWincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/suppress|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log suprési].\nAnjeun bisa kénéh [$1 nempo ieu révisi] lamun perlu.",
785 "rev-deleted-text-view": "Révisi ieu kaca geus <strong>dihapus</strong>.\nAnjeun bisa kénéh nempo; wincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log hapusan].",
786 "rev-suppressed-text-view": "Révisi ieu kaca geus <strong>disuprési</strong>.\nAnjeun bisa kénéh nempo; wincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/suppress|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log suprési].",
787 "rev-deleted-no-diff": "Anjeun teu bisa némbongkeun bédana kusabab révisina geus '''dihapus'''.\nLeuwih lengkepna bisa ditéang di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log hapusan].",
788 "rev-suppressed-no-diff": "Anjeun teu bisa ningali ieu parobahan ku sabab salah sahiji tina éditan geus ''dihapus'''.",
789 "rev-deleted-unhide-diff": "Salasahiji révisi dina ieu jujutan geus <strong>dihapus</strong>.\nWincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log hapusan].\nAnjeun bisa kénéh [$1 nempo jujutanana], lamun perlu.",
790 "rev-suppressed-unhide-diff": "Salasahiji révisi ieu jujutan geus <strong>disuprés</strong>.\nWincikanana bisa dipaluruh di [{{fullurl:{{#Special:Log}}/suppress|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log suprési].\nAnjeun bisa kénéh [$1 muka ieu jujutan] lamun perlu.",
791 "rev-delundel": "témbongkeun/sumputkeun",
792 "rev-showdeleted": "témbongkeun",
793 "revisiondelete": "Hapus/bolay ngahapus révisi",
794 "revdelete-nooldid-title": "Udagan révisi salah",
795 "revdelete-nooldid-text": "Anjeun can nangtukeun atawa méré révisi pikeun ngajalankeun ieu fungsi, révisi nu di tangtukeun can aya, atawa anjeun nyoba nyumputkeun révisi kiwari.",
796 "revdelete-no-file": "Berkas anu ditujul teu kapanggih.",
797 "revdelete-show-file-confirm": "Anjeun yakin rék nempo révisi anu geus dihapus dina berkas \"<nowiki>$1</nowiki>\" ti $2 nepi ka $3?",
798 "revdelete-show-file-submit": "Enya",
799 "revdelete-selected-text": "{{PLURAL:$1|Révisi dipilih}} ti [[:$2]]:",
800 "revdelete-selected-file": "{{PLURAL:$1|Vérsi berkas dipilih}} ti [[:$2]]:",
801 "logdelete-selected": "{{PLURAL:$1|Kajadian log dipilih}}:",
802 "revdelete-text-file": "Vérsi berkas nu dipupus bakal muncul kénéh di jujutan berkas, ngan bagéan tina konténna bakal moal bisa diaksés pikeun umum.",
803 "revdelete-confirm": "Mangga geura konfirmasi yen Anjeun gaduh maksad pikeun ngalakukeun hal ieu, paham kana konsekwensina, tur nu dilakukeun ieu teh luyu sareng [[{{MediaWiki:Policy-url}}|kawijakanana]]",
804 "revdelete-suppress-text": "Nyumputkeun revisi '''ukur''' bisa digunakeun keur kasus-kasus di handap ieu:\n* Informasi nu boga potensi mitenah\n* Informasi pribadi nu teu pantes\n*: ''alamat imah katut nomer telepon, nomer kartu identitas, jeung lian-liana.''",
805 "revdelete-legend": "Setél réstriksi révisi:",
806 "revdelete-hide-text": "Téks révisi",
807 "revdelete-hide-image": "Sumputkeun eusi gambar",
808 "revdelete-hide-name": "Sumputkeun udagan sarta paraméter",
809 "revdelete-hide-comment": "Tingkesan ngédit",
810 "revdelete-hide-user": "Sandiasma/alamat IP éditor",
811 "revdelete-hide-restricted": "Sumputkeun data boh ti kuncén atawa nu séjénna",
812 "revdelete-radio-same": "(ulah dirobah)",
813 "revdelete-radio-set": "Nyumput",
814 "revdelete-radio-unset": "Némbongan",
815 "revdelete-suppress": "Sumputkeun ogé ti kuncén",
816 "revdelete-unsuppress": "Hapus watesan kana révisi anu geus dipulangkeun",
817 "revdelete-log": "Alesan:",
818 "revdelete-submit": "Larapkeun kana {{PLURAL:$1|révisi|révisi}} nu dipilih",
819 "revdelete-success": "Visibilitas révisi dianyarkeun.",
820 "revdelete-failure": "'''Visibilitas révisi teu bisa diapdét:'''\n$1",
821 "logdelete-success": "Visibilitas log dilarapkeun.",
822 "logdelete-failure": "'''Visibilitas log teu bisa disét:'''\n$1",
823 "revdel-restore": "robah panémbong",
824 "pagehist": "Sajarah kaca",
825 "deletedhist": "Sajarah nu dihapus",
826 "revdelete-hide-current": "Éror nyumputkeun anu titimangsana $2, $1: ieu téh révisi kiwari.\nTeu bisa disumputkeun.",
827 "revdelete-show-no-access": "Éror némbongkeun anu titimangsana $2, $1: geus ditandaan \"diwates\".\nAnjeun teu diwenangkeun asup.",
828 "revdelete-modify-no-access": "Éror ngarobah anu titimangsana $2, $1: geus ditandaan \"diwates\".\nAnjeun teu diwenangkeun asup.",
829 "revdelete-modify-missing": "Kasalahan ngaropéa ID $1: Horéng leungit ti pangkalan data!",
830 "revdelete-no-change": "<strong>Mangkahadé:</strong>Item tanggal $2, $1 geus mibanda pangaturan visibilitas nu dipundut.",
831 "revdelete-reason-dropdown": "*Alesan ngahapus umumna\n** Ngarumpak hakcipta\n** Émbaran pribadi anu teu perlu\n** Émbaranana bisa jadi pitnah",
832 "revdelete-otherreason": "Alesan lianna:",
833 "revdelete-reasonotherlist": "Alesan séjén",
834 "revdelete-edit-reasonlist": "Alesan ngahapus éditan",
835 "revdelete-offender": "Panulis révisi:",
836 "suppressionlog": "Log nyumputken",
837 "suppressionlogtext": "Katut, nyaéta daptar hapusan sarta dipeungpeuk kaasup eusi anu disumputkeun ti para kuncén.\nTempo [[Special:IPBlockList|daptar IP anu dipeungpeuk]] pikeun daptar larangan sarta dipeungpeuk ayeuna.",
838 "mergehistory": "Gabungkeun jujutan kaca",
839 "mergehistory-header": "Di dieu anjeun bisa ngagabungkeun révisi tina jujutan hiji kaca ka kaca séjén nu leuwih anyar.\nPastikeun yén ieu parobahan bisa miara jujutan kaca sagemblengna.",
840 "mergehistory-box": "Gabungkeun révisi ti dua kaca:",
841 "mergehistory-from": "Kaca asal :",
842 "mergehistory-into": "Kaca tujuan:",
843 "mergehistory-list": "Jujutan édit nu bisa digabungkeun",
844 "mergehistory-go": "Témbongkeun éditan nu bisa digabungkeun",
845 "mergehistory-submit": "Gabungkeun révisi",
846 "mergehistory-empty": "Euweuh révisi nu bisa digabungkeun.",
847 "mergehistory-done": "$3 {{PLURAL:$3|révisi|révisi}} tina $1 parantos digabung ka [[:$2]].",
848 "mergehistory-fail": "Jujutan teu bisa digabungkeun! Mangga pariiksa deui paraméter kaca jeung titimangsana.",
849 "mergehistory-fail-bad-timestamp": "Stémpel waktu teu sah.",
850 "mergehistory-fail-invalid-source": "Kaca sumber teu sah.",
851 "mergehistory-fail-invalid-dest": "Kaca tujuan teu sah.",
852 "mergehistory-fail-permission": "Izin panggabungan jujutan kaca teu nyumponana.",
853 "mergehistory-fail-self-merge": "Kaca asal jeung tujulna sarua.",
854 "mergehistory-fail-timestamps-overlap": "Révisi asal tumpang tindih atawa leuwih anyar batan révisi tujul.",
855 "mergehistory-no-source": "Sumber kaca $1 teu aya.",
856 "mergehistory-no-destination": "Kaca nu dituju ($1) teu aya.",
857 "mergehistory-invalid-source": "Kaca sumber kudu sohéh judulna.",
858 "mergehistory-invalid-destination": "Kaca nu dituju judulna kudu sohéh.",
859 "mergehistory-autocomment": "[[:$1]] geus digabungkeun ka [[:$2]]",
860 "mergehistory-comment": "[[:$1]] geus digabungkeun ka [[:$2]]: $3",
861 "mergehistory-same-destination": "Kaca sumber jeung tujulna teu bisa sarua",
862 "mergehistory-reason": "Alesan:",
863 "mergelog": "Log gabung",
864 "revertmerge": "Pisahkeun",
865 "mergelogpagetext": "Di handap ieu béréndélan prosés gabung jujutan kaca.",
866 "history-title": "Jujutan révisi \"$1\"",
867 "difference-title": "Béda révisi \"$1\"",
868 "difference-title-multipage": "Béda antara kaca \"$1\" jeung \"$2\"",
869 "difference-multipage": "(béda antarkaca)",
870 "lineno": "Baris ka-$1:",
871 "compareselectedversions": "Bandingkeun vérsi nu dipilih",
872 "showhideselectedversions": "Témbongkeun/sumputkeun révisi nu dipilih",
873 "editundo": "bolaykeun",
874 "diff-empty": "(taya bédana)",
875 "diff-multi-sameuser": "({{PLURAL:$1|Hiji révisi antara|$1 révisi antara}} karya pamaké nu sarua henteu ditémbongkeun)",
876 "diff-multi-manyusers": "({{PLURAL:$1|Hiji révisi antara|$1 révisi antara}} karya leuwih ti {{PLURAL:$2|pamaké|pamaké}} teu ditémbongkeun)",
877 "searchresults": "Hasil maluruh",
878 "searchresults-title": "Hasil nyusud \"$1\"",
879 "titlematches": "Judul artikel nu cocog",
880 "textmatches": "Téks kaca nu cocog",
881 "notextmatches": "Teu aya téks kaca nu cocog",
882 "prevn": "{{PLURAL:$1|$1}} saméméhna",
883 "nextn": "{{PLURAL:$1|$1}} salajengna",
884 "prev-page": "kaca saméméhna",
885 "next-page": "kaca salajengna",
886 "prevn-title": "$1 {{PLURAL:$1|hasil|hasil}} saméméhna",
887 "nextn-title": "$1 {{PLURAL:$1|hasil|hasil}} salajengna",
888 "shown-title": "Témbongkeun $1 {{PLURAL:$1|hasil|hasil}} per kaca",
889 "viewprevnext": "Témbongkeun ($1 {{int:pipe-separator}} $2) ($3).",
890 "searchmenu-exists": "'''Dina wiki ieu geus aya kaca nu ngaranna \"[[:$1]]\"'''",
891 "searchmenu-new": "<strong>Jieun kaca \"[[:$1]]\" di ieu wiki!</strong> {{PLURAL:$2|0=|Tempo ogé kaca anu kapanggih tina panyungsi.}}",
892 "searchprofile-articles": "Kaca eusi",
893 "searchprofile-images": "Multimédia",
894 "searchprofile-everything": "Sagala",
895 "searchprofile-advanced": "Lengkep",
896 "searchprofile-articles-tooltip": "Pilari di $1",
897 "searchprofile-images-tooltip": "Pilari berkas",
898 "searchprofile-everything-tooltip": "Pilari di sakabéh eusi (kaasup kaca obrolan)",
899 "searchprofile-advanced-tooltip": "Paluruh di rohang ngaran anu tangtu",
900 "search-result-size": "$1 ({{PLURAL:$2|1 kecap|$2 kecap}})",
901 "search-result-category-size": "{{PLURAL:$1|1 anggota|$1 anggota}} ({{PLURAL:$2|1 subkatégori|$2 subkatégori}}, {{PLURAL:$3|1 berkas|$3 berkas}})",
902 "search-redirect": "(dipindahkeun ti $1)",
903 "search-section": "(bagean $1)",
904 "search-category": "(kategori $1)",
905 "search-file-match": "(cocog jeung eusi berkas)",
906 "search-suggest": "Meureun maksud Anjeun nyaéta: $1",
907 "search-rewritten": "Némbongkeun hasil pikeun $1. Paluruh lain pikeun $2.",
908 "search-interwiki-caption": "Hasil ti proyék sawargi",
909 "search-interwiki-default": "Hasil ti $1:",
910 "search-interwiki-more": "(saterusna)",
911 "search-interwiki-more-results": "hasil lianna",
912 "search-relatedarticle": "Patula-patali",
913 "searchrelated": "patula-patali",
914 "searchall": "sadayana",
915 "showingresults": "Di handap ieu némbongkeun {{PLURAL:$1|'''1''' hasil|'''$1''' hasil}}, dimimitianku #'''$2'''.",
916 "showingresultsinrange": "Di handap dipidangkeun nepi ka {{PLURAL:$1|<strong>1</strong> hasil}} ti #<strong>$2</strong> nepi ka #<strong>$3</strong>.",
917 "search-showingresults": "{{PLURAL:$4|Hasil <strong>$1</strong> ti <strong>$3</strong>|Hasil <strong>$1 - $2</strong> ti <strong>$3</strong>}}",
918 "search-nonefound": "Euweuh hasil nu cocog jeung kueri.",
919 "search-nonefound-thiswiki": "Euweuh hasil nu cocog jeung pamundutan di ieu situs.",
920 "powersearch-legend": "Panéangan tuluy",
921 "powersearch-ns": "Téangan di ngaranspasi:",
922 "powersearch-togglelabel": "Pariksa:",
923 "powersearch-toggleall": "Kabéh",
924 "powersearch-togglenone": "Henteu aya",
925 "powersearch-remember": "Inget pilihan pikeun pamaluruhan satuluyna",
926 "search-external": "Panéangan luar",
927 "searchdisabled": "Punten! Néangan téks lengkep di {{SITENAME}} kanggo samentawis ditumpurkeun pikeun alesan kinerja. Jalaran kitu, saheulaanan anjeun bisa nyungsi di Google di handap ieu. Catet yén indéxna ngeunaan eusi {{SITENAME}} bisa jadi teu mutahir.",
928 "search-error": "Aya kesalahan nalika maluruh: $1",
929 "search-warning": "Aya panginget nalika maluruh: $1",
930 "preferences": "Préferénsi",
931 "mypreferences": "Préferénsi",
932 "prefs-edits": "Jumlah éditan:",
933 "prefsnologintext2": "Mangga asup log pikeun ngarobah préferénsi anjeun.",
934 "prefs-skin": "Kalakop",
935 "skin-preview": "Pramidang",
936 "datedefault": "Tanpa préferénsi",
937 "prefs-labs": "Fitur Labs",
938 "prefs-user-pages": "Kaca pamaké",
939 "prefs-personal": "Data pamaké",
940 "prefs-rc": "Panémbong robahan anyar jeung tukung",
941 "prefs-watchlist": "Daptar awaseun",
942 "prefs-editwatchlist": "Édit daptar awaseun",
943 "prefs-editwatchlist-label": "Ropéa éntri anu aya dina awaskeuneun:",
944 "prefs-editwatchlist-edit": "Tempo jeung pupus judul di daptar awaskeuneun anjeun",
945 "prefs-editwatchlist-raw": "Édit daptar awaskeuneun atah",
946 "prefs-editwatchlist-clear": "Bersihan aawaseun anjeun",
947 "prefs-watchlist-days": "Jumlah poé anu ditémbongkeun dina daptar awaskeuneun:",
948 "prefs-watchlist-days-max": "Panglilana $1 {{PLURAL:$1|poé|poé}}",
949 "prefs-watchlist-edits": "Jumlah maksimum parobahan nu ditémbongkeun dina daptar awaskeuneun:",
950 "prefs-watchlist-edits-max": "Panglobana: 1000",
951 "prefs-watchlist-token": "Token daptar awaseun:",
952 "prefs-misc": "Pangaturan rupa-rupa",
953 "prefs-resetpass": "Ganti sandi",
954 "prefs-changeemail": "Ganti atawa pupus alamat surélék",
955 "prefs-setemail": "Asupkeun alamat surélék",
956 "prefs-email": "Pilihan surélék",
957 "prefs-rendering": "Pidangan",
958 "saveprefs": "Simpen préferénsi",
959 "restoreprefs": "Larapkeun setélan buhun (sakabéh bab)",
960 "prefs-editing": "Ukuran kotak téks",
961 "searchresultshead": "Aturan hasil néang",
962 "stub-threshold": "Wates ambang pikeun format <a href=\"#\" class=\"stub\">tumbu taratas</a> (bit):",
963 "stub-threshold-sample-link": "conto",
964 "stub-threshold-disabled": "Tumpur",
965 "recentchangesdays": "Jumlah poé nu dipidangkeun dina Nu anyar robah:",
966 "recentchangesdays-max": "Panglilana $1 {{PLURAL:$1|poé|poé}}",
967 "recentchangescount": "Jumlah éditan anu ditémbongkeun ceuk bawaanana:",
968 "prefs-help-recentchangescount": "Ieu ngawengku parobahan anyar, jujutan kaca, jeung log.",
969 "savedprefs": "Préferénsi anjeun geus disimpen.",
970 "timezonelegend": "Wewengkon wanci:",
971 "localtime": "Wanci satempat:",
972 "timezoneuseserverdefault": "Paké bawaan wiki ($1)",
973 "timezoneuseoffset": "Lianna (tangtukeun bédana)",
974 "servertime": "Wanci server:",
975 "guesstimezone": "Eusian ti panyungsi",
976 "timezoneregion-africa": "Afrika",
977 "timezoneregion-america": "Amérika",
978 "timezoneregion-antarctica": "Antartika",
979 "timezoneregion-arctic": "Arktik",
980 "timezoneregion-asia": "Asia",
981 "timezoneregion-atlantic": "Samudra Atlantik",
982 "timezoneregion-australia": "Australia",
983 "timezoneregion-europe": "Éropah",
984 "timezoneregion-indian": "Samudra Indonésia",
985 "timezoneregion-pacific": "Samudra Pasifik",
986 "allowemail": "Buka berkas pikeun nampa surélék ti nu séjén",
987 "email-blacklist-label": "Larang ieu pamaké ngirim surélék ka kuring:",
988 "prefs-searchoptions": "Paluruh",
989 "prefs-namespaces": "Ngaranspasi",
990 "default": "ti dituna",
991 "prefs-files": "Berkas",
992 "prefs-custom-css": "CSS sakahayang",
993 "prefs-custom-js": "JavaScript sakahayang",
994 "prefs-common-css-js": "CSS/JavaScript dipaké pikeun sakabéh kulit:",
995 "prefs-reset-intro": "Anjeun bisa maké ieu kaca pikeun mulangkeun préferénsi anjeun ka nu baku.\nMun geus anggeus teu bisa dibolaykeun.",
996 "prefs-emailconfirm-label": "Konfirmasi surélék:",
997 "youremail": "Surélék:",
998 "username": "{{GENDER:$1|Sandiasma}}:",
999 "prefs-memberingroups": "{{GENDER:$2|Anggota}} {{PLURAL:$1|kelompok|kelompok}}:",
1000 "group-membership-link-with-expiry": "$1 (nepi ka $2)",
1001 "prefs-registration": "Waktu daptar:",
1002 "yourrealname": "Ngaran anjeun*",
1003 "yourlanguage": "Basa antarbeungeut",
1004 "yourvariant": "Varian basa eusi:",
1005 "yournick": "Tanda tangan:",
1006 "prefs-help-signature": "Pamanggih dina kaca sawala/obrolan kudu ditandaan \"<nowiki>~~~~</nowiki>\" nu bakal robah jadi tanda tangan anjeun jeung titimangsana.",
1007 "badsig": "Parafna teu valid; pariksa tag HTML-na geura.",
1008 "badsiglength": "Tawis leungeun panjang teuing. Kuduna kurang ti $1 {{PLURAL:$1|karaktér|karaktér}}.",
1009 "yourgender": "Anjeun leuwih resep didéskripsikeunna kumaha?",
1010 "gender-unknown": "Nalika nyebut anjeun, pakakas lemes bakal ngagunakeun kekecapan nu nétral waktu diperlukeun",
1011 "gender-male": "Manéhna ngédit kaca wiki",
1012 "gender-female": "Manéhna ngédit kaca wiki",
1013 "email": "Surélék",
1014 "prefs-help-realname": "Ngaran asli miwatek opsional.\nMun disayagakeun, ieu ngaran bisa dipaké pikeun méré atribusi kana karya anjeun.",
1015 "prefs-help-email": "Surélék sipatna pilihan, tapi diperlukeun pikeun nyetél ulang sandi lamun anjeun poho.",
1016 "prefs-help-email-others": "Anjeun ogé bisa milih sangkan bisa disuratan ngaliwatan kaca pamaké atawa obrolan tanpa kudu ngedalkeun saha anjeun sabenerna.",
1017 "prefs-help-email-required": "Alamat surélék dibutuhkeun.",
1018 "prefs-info": "Émbaran dasar",
1019 "prefs-i18n": "Internasionalisasi",
1020 "prefs-signature": "Tandatangan",
1021 "prefs-dateformat": "Format titimangsa",
1022 "prefs-timeoffset": "Format waktu",
1023 "prefs-advancedediting": "Pilihan umum",
1024 "prefs-editor": "Éditor",
1025 "prefs-preview": "Pratayang",
1026 "prefs-advancedrc": "Pilihan lengkep",
1027 "prefs-advancedrendering": "Pilihan lengkep",
1028 "prefs-advancedsearchoptions": "Pilihan lengkep",
1029 "prefs-advancedwatchlist": "Pilihan lengkep",
1030 "prefs-displayrc": "Pilihan pidangan",
1031 "prefs-displaywatchlist": "Pilihan pidangan",
1032 "prefs-tokenwatchlist": "Token",
1033 "prefs-diffs": "Béda",
1034 "userrights": "Hak pamaké",
1035 "userrights-lookup-user": "Pilih saurang pamaké",
1036 "userrights-user-editname": "Asupkeun sandiasma:",
1037 "editusergroup": "Muat gorombolan pamaké",
1038 "editinguser": "Ngarobah hak pamaké pikeun {{GENDER:$1|pamaké}} <strong>[[User:$1|$1]]</strong> $2",
1039 "userrights-editusergroup": "Édit gorombolan {{GENDER:$1|pamaké}}",
1040 "userrights-viewusergroup": "Témbong gorombolan {{GENDER:$1|pamaké}}",
1041 "saveusergroups": "Simpen gorombolan {{GENDER:$1|pamaké}}",
1042 "userrights-groupsmember": "Anggota ti:",
1043 "userrights-groupsmember-auto": "Anggota implisit ti:",
1044 "userrights-groups-help": "Anjeun bisa ngarobah jumplukan pamaké ieu:\n* Kotak jeung tanda cék mangrupa jumplukan pamaké anu dimaksud\n* Kotak tanpa tanda cék hartosna pamaké ieu lain anggota jumplukan kasebut\n* Tanda * nandakeun yén Anjeun henteu bisa ngabolaykeun jumplukan kasebut lamun Anjeun geus nambahanana, atawa sabalikna.\n* Tanda # nandakeun yén anjeun ngan ukur bisa malikkeun waktu kadaluwarsa kaanggotaan ini gorombolan, tapi anjeun teu bisa majukeun waktu kadaluwarsana.",
1045 "userrights-reason": "Alesan:",
1046 "userrights-no-interwiki": "Anjeung teu diwenangkeun ngarobah hak pamaké dina wiki séjén.",
1047 "userrights-nodatabase": "Pangkalan data $1 euweuh atawa henteu lokal.",
1048 "userrights-changeable-col": "Jumplukan anu bisa Anjeun robah",
1049 "userrights-unchangeable-col": "Jumplukan anu teu bisa Anjeun robah",
1050 "userrights-expiry-current": "Kadaluwarsa $1",
1051 "userrights-expiry-none": "Teu kadaluwarsa",
1052 "userrights-expiry": "Kadaluwarsa:",
1053 "userrights-expiry-existing": "Waktu kadaluwarsa kiwari: $3, $2",
1054 "userrights-expiry-othertime": "Séjén waktu:",
1055 "userrights-invalid-expiry": "Waktu kadaluwarsa pikeun gorombolan \"$1\" teu sah.",
1056 "userrights-expiry-in-past": "Waktu kadaluwarsa pikeun gorombolan \"$1\" geus kaliwat berlalu.",
1057 "group": "Gorombolan:",
1058 "group-user": "Pamaké",
1059 "group-autoconfirmed": "Pamaké anu otomatis dikonfirmasi",
1060 "group-bot": "Bot",
1061 "group-sysop": "Kuncén",
1062 "group-bureaucrat": "Birokrat",
1063 "group-suppress": "Paneueul",
1064 "group-all": "(sadayana)",
1065 "group-user-member": "{{GENDER:$1|kontributor}}",
1066 "group-autoconfirmed-member": "{{GENDER:$1|kontributor anu otomatis dikonfirmasi}}",
1067 "group-bot-member": "{{GENDER:$1|bot}}",
1068 "group-sysop-member": "{{GENDER:$1|kuncén}}",
1069 "group-bureaucrat-member": "{{GENDER:$1|birokrat}}",
1070 "group-suppress-member": "{{GENDER:$1|paneueul}}",
1071 "grouppage-user": "{{ns:project}}:Pamaké",
1072 "grouppage-autoconfirmed": "{{ns:project}}:Pamaké anu otomatis dikonfirmasi",
1073 "grouppage-bot": "{{ns:project}}:Bot",
1074 "grouppage-sysop": "{{ns:project}}:Kuncén",
1075 "grouppage-bureaucrat": "{{ns:project}}:Birokrat",
1076 "grouppage-suppress": "{{ns:project}}:Paneueul",
1077 "right-read": "Maca kaca",
1078 "right-edit": "Ngédit kaca",
1079 "right-createpage": "Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan)",
1080 "right-createtalk": "Nyieun kaca obrolan",
1081 "right-createaccount": "Nyieun akun anyar",
1082 "right-autocreateaccount": "Otomatis asup log ku akun pamaké luar",
1083 "right-minoredit": "Nandaan éditan minor",
1084 "right-move": "Mindahkeun kaca",
1085 "right-move-subpages": "Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana",
1086 "right-move-rootuserpages": "Mindahkeun akar kaca kontributor",
1087 "right-move-categorypages": "Pindahkeun kaca kategori",
1088 "right-movefile": "Mindahkeun berkas",
1089 "right-suppressredirect": "Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca",
1090 "right-upload": "Unjal berkas",
1091 "right-reupload": "Ngalandih berkas nu geus aya",
1092 "right-reupload-own": "Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan",
1093 "right-reupload-shared": "Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan",
1094 "right-upload_by_url": "Unjal berkas tina alamat URL",
1095 "right-purge": "Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi",
1096 "right-autoconfirmed": "Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP",
1097 "right-bot": "Anggap salaku prosés otomatis",
1098 "right-apihighlimits": "Maké wates leuwih luhur dina kueri API",
1099 "right-writeapi": "Maké nulis API",
1100 "right-delete": "Ngahapus kaca",
1101 "right-bigdelete": "Ngahapus kaca nu loba vérsina",
1102 "right-deletelogentry": "Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu",
1103 "right-deleterevision": "Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca",
1104 "right-deletedhistory": "Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna",
1105 "right-deletedtext": "Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus",
1106 "right-browsearchive": "Sungsi kaca nu geus dihapus",
1107 "right-undelete": "Balikeun deui kaca",
1108 "right-suppressrevision": "Némbongkeun jeung nyumputkeun révisi spésifik ti para pamaké",
1109 "right-viewsuppressed": "Témbongkeun révisi anu disumputkeun ti pamaké lianna",
1110 "right-suppressionlog": "Nempo log privat",
1111 "right-block": "Peungpeuk pamaké lain tina ngédit",
1112 "right-blockemail": "Halangan pamaké keur ngirim Surélék",
1113 "right-hideuser": "Peungpeuk pamaké, tong ditingalikeun ka nulain",
1114 "right-ipblock-exempt": "Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang",
1115 "right-unblockself": "buka peungpeuk sorangan",
1116 "right-protect": "Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci",
1117 "right-editprotected": "Edit kaca anu dikonci salaku \"{{int:protect-level-sysop}}\"",
1118 "right-editsemiprotected": "Édit kaca nu ditantayungan minangka \"{{int:protect-level-autoconfirmed}}\"",
1119 "right-editcontentmodel": "Édit modél kontén kaca",
1120 "right-editinterface": "Édit antarbenget pamaké",
1121 "right-editusercss": "Édit berkas CSS pamaké séjén",
1122 "right-edituserjs": "Ngédit berkas JS pamaké séjén",
1123 "right-editmyusercss": "Édit berkas CSS pamaké anjeun",
1124 "right-editmyuserjs": "Édit berkas JavaScript pamaké anjeun",
1125 "right-viewmywatchlist": "Tempo daptar awaseun anjeun",
1126 "right-editmywatchlist": "Édit daptar awaskeuneun anjeung. Masih aya cara nambahkeun kaca tanpa kudu mibanda ieu hak.",
1127 "right-viewmyprivateinfo": "Tempo data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli)",
1128 "right-editmyprivateinfo": "Robah data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli)",
1129 "right-editmyoptions": "Robah préferénsi anjeun",
1130 "right-rollback": "Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu",
1131 "right-markbotedits": "Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot",
1132 "right-noratelimit": "Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan",
1133 "right-import": "Ngimpor kaca ti wiki séjén",
1134 "right-importupload": "Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat",
1135 "right-patrol": "Nandaan éditan pamaké séjén minangka geus dipatroli",
1136 "right-autopatrol": "Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli",
1137 "right-patrolmarks": "Tempo panandaan patroli nuanyar robah",
1138 "right-unwatchedpages": "Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa",
1139 "right-mergehistory": "Ngagabungkeun jujutan kaca",
1140 "right-userrights": "Édit kabeh hak pamaké",
1141 "right-userrights-interwiki": "Ngédit hak kontributor di wiki lianna",
1142 "right-siteadmin": "Ngonci jeung muka konci databés",
1143 "right-override-export-depth": "Ékspor kaca kaasup kaca-kaca patalian nepi ka kalaputan 5",
1144 "right-sendemail": "Kirim surélék ka pamaké séjén",
1145 "right-managechangetags": "Jieun sarta pareuman [[Special:Tags|tag]]",
1146 "right-applychangetags": "Tapelkeun [[Special:Tags|tag]] bareng jeun parobahan pamaké",
1147 "right-changetags": "Tambah sarta pupus [[Special:Tags|tag]] arbitrari dina révisi masing-masing jeung éntri log",
1148 "right-deletechangetags": "Pupus [[Special:Tags|tag]] tina basisdata",
1149 "grant-generic": "\"$1\" buntel hak aksés",
1150 "grant-group-page-interaction": "Interaksi jeung kaca",
1151 "grant-group-file-interaction": "Interaksi jeung média",
1152 "grant-group-watchlist-interaction": "Interaksi jeung aawaseun anjeun",
1153 "grant-group-email": "Kirim surélék",
1154 "grant-group-high-volume": "Ngalampahan aktivitas nu loba pisan",
1155 "grant-group-customization": "Kustomisasi jeung préférénsi",
1156 "grant-group-administration": "Ngalakokan tarékah administratif",
1157 "grant-group-private-information": "Aksés data pribadi ngeunaan anjeun",
1158 "grant-group-other": "Lalampahan macem-macem",
1159 "grant-blockusers": "Peungpeuk sarta teu meungpeuk pamaké",
1160 "grant-createaccount": "Jieun akun",
1161 "grant-createeditmovepage": "Jieun, édit, jeung alihkeun kaca",
1162 "grant-delete": "Pupus kaca, révisi, jeung éntri log",
1163 "grant-editinterface": "Ngédit ngaranspasi MediaWiki sarta CSS/JavaScript pamaké",
1164 "grant-editmycssjs": "Édit CSS/JavaScript pamaké anjeun",
1165 "grant-editmyoptions": "Édit préférénsi pamaké anjeun",
1166 "grant-editmywatchlist": "Édit awaskeuneun anjeun",
1167 "grant-editpage": "Édit kaca nu nyangkaruk",
1168 "grant-editprotected": "Édit kaca nu dikonci",
1169 "grant-highvolume": "Éditan nu rohaka",
1170 "grant-oversight": "Sumputkeun pamaké jeung révisi neken",
1171 "grant-patrol": "Aawas parobahan kaca",
1172 "grant-privateinfo": "Info aksés pribadi",
1173 "grant-protect": "Konci sarta buka konci kaca",
1174 "grant-rollback": "Balikkeun parobahan kaca",
1175 "grant-sendemail": "Kirim surélék ka pamaké séjén",
1176 "grant-uploadeditmovefile": "Unjal, ganti, jeung alihkeun berkas",
1177 "grant-uploadfile": "Unjal berkas anyar",
1178 "grant-basic": "Aksés dasar",
1179 "grant-viewdeleted": "Tempo berkas jeung kaca nu dihapus",
1180 "grant-viewmywatchlist": "Tempo aawaseun anjeun",
1181 "grant-viewrestrictedlogs": "Tempo éntri log kawates",
1182 "newuserlogpage": "Log akun anyar",
1183 "newuserlogpagetext": "Di handap ieu béréndélan log pamaké anyar.",
1184 "rightslog": "Log hak pamaké",
1185 "rightslogtext": "Ieu mangrupa log parobahan hak-hak pamaké.",
1186 "action-read": "maca ieu kaca",
1187 "action-edit": "édit kaca ieu",
1188 "action-createpage": "jieun ieu kaca",
1189 "action-createtalk": "jieun ieu kaca sawala",
1190 "action-createaccount": "jieun ieu akun pamaké",
1191 "action-autocreateaccount": "jieun otomatis akun pamaké luar",
1192 "action-history": "tempo jujutan ieu kaca",
1193 "action-minoredit": "nandaan ieu éditan salaku minor",
1194 "action-move": "mindahkeun ieu kaca",
1195 "action-move-subpages": "mindahkeun ieu kaca katut bagian-bagianana",
1196 "action-move-rootuserpages": "mindahkeun kaca utama kontributor",
1197 "action-move-categorypages": "pindahkeun kaca kategori",
1198 "action-movefile": "mindahkeun ieu berkas",
1199 "action-upload": "ngamuat ieu berkas",
1200 "action-reupload": "ngalandih berkas nu geus aya",
1201 "action-reupload-shared": "nimpah ier berkas dina gudang sadaya",
1202 "action-upload_by_url": "ngamuat ieu berkas ti URL",
1203 "action-writeapi": "maké API",
1204 "action-delete": "ngahapus ieu kaca",
1205 "action-deleterevision": "mupus révisi",
1206 "action-deletelogentry": "pupus éntri log",
1207 "action-deletedhistory": "nempo jujutan kaca anu geus dihapus",
1208 "action-deletedtext": "témbong téks révisi anu dihapus",
1209 "action-browsearchive": "milari kaca nu geus dihapus",
1210 "action-undelete": "bolaykeun pamupusan kaca",
1211 "action-suppressrevision": "riksa sarta balikkeun révisi nu disamunikeun",
1212 "action-suppressionlog": "nempo ieu log pribadi",
1213 "action-block": "meungpeuk ieu pamaké tina ngédit",
1214 "action-protect": "ngarobah hambalan konci ieu kaca",
1215 "action-rollback": "geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu",
1216 "action-import": "impor kaca ti wiki séjén",
1217 "action-importupload": "ngimpor ieu kaca tina pamuatan berkas",
1218 "action-patrol": "Nandaan éditan séjén minangka geus diroris",
1219 "action-autopatrol": "tandaan éditan anjeun salaku geus diroris",
1220 "action-unwatchedpages": "témbongkeun béréndélan kaca nu teu diawaskeun",
1221 "action-mergehistory": "ngagabungkeun jujutan ieu kaca",
1222 "action-userrights": "Édit hak sakabéh pamaké",
1223 "action-userrights-interwiki": "ngarobah hak pamaké di wiki lianna",
1224 "action-siteadmin": "ngonci atawa muka konci databés",
1225 "action-sendemail": "ngirim surélék",
1226 "action-editmyoptions": "édit préférénsi anjeun",
1227 "action-editmywatchlist": "édit daptar awaseun anjeun",
1228 "action-viewmywatchlist": "Tempo aawaseun anjeun",
1229 "action-viewmyprivateinfo": "tempo émbaran pribadi anjeun",
1230 "action-editmyprivateinfo": "robah émbaran pribadi anjeun",
1231 "action-editcontentmodel": "ngédit modél kontén hiji kaca",
1232 "action-managechangetags": "jieun sarta pareuman tag",
1233 "action-applychangetags": "larapkeun tag bareng jeung parobahan anjeun",
1234 "action-changetags": "nambahan jeung mupus tag sakahanyar dina révisi individu jeung éntri log",
1235 "action-deletechangetags": "pupus tag tina basis data",
1236 "action-purge": "hapus sindangan ieu kaca",
1237 "nchanges": "$1 {{PLURAL:$1|parobahan|parobahan}}",
1238 "enhancedrc-since-last-visit": "$1 {{PLURAL:$1|saprak sorang panungtung}}",
1239 "enhancedrc-history": "jujutan",
1240 "recentchanges": "Anyar robah",
1241 "recentchanges-legend": "Pilihan parobahan anyar",
1242 "recentchanges-summary": "Lacak parobahan ka wiki panganyarna na kaca ieu.",
1243 "recentchanges-noresult": "Taya parobahan dina mangsa anu dipilih cocog jeung kriteria.",
1244 "recentchanges-feed-description": "Manggihan parobahan panganyarna dina wiki di asupan ieu.",
1245 "recentchanges-label-newpage": "Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar",
1246 "recentchanges-label-minor": "Ieu éditan minor",
1247 "recentchanges-label-bot": "Ieu parobahan dijieun ku bot",
1248 "recentchanges-label-unpatrolled": "Ieu éditan can karoris",
1249 "recentchanges-label-plusminus": "Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit",
1250 "recentchanges-legend-heading": "<strong>Pedaran:</strong>",
1251 "recentchanges-legend-newpage": "{{int:recentchanges-label-newpage}} (tempo ogé [[Special:NewPages|béréndélan kaca anyar]])",
1252 "recentchanges-submit": "Témbongkeun",
1253 "rcfilters-tag-remove": "Pupus '$1'",
1254 "rcfilters-legend-heading": "<strong>Daptar singgetan:</strong>",
1255 "rcfilters-other-review-tools": "<strong>Pakakas paninjauan lianna</strong>",
1256 "rcfilters-group-results-by-page": "Gorombolkeun hasil dumasar kaca",
1257 "rcfilters-grouping-title": "Gorombolkeun",
1258 "rcfilters-activefilters": "Panyaringan aktif",
1259 "rcfilters-advancedfilters": "Panyaringan leuwih jero",
1260 "rcfilters-limit-title": "Parobahan pidangkeuneun",
1261 "rcfilters-limit-shownum": "Pidangkeun {{PLURAL:$1|parobahan|$1 parobahan}} panungtung",
1262 "rcfilters-days-title": "Poé-poé panungtung",
1263 "rcfilters-hours-title": "Jam-jam panungtung",
1264 "rcfilters-days-show-days": "$1 {{PLURAL:$1|sapoé|poé}}",
1265 "rcfilters-days-show-hours": "$1 {{PLURAL:$1|sajam|jam}}",
1266 "rcfilters-highlighted-filters-list": "Disorot: $1",
1267 "rcfilters-quickfilters": "Saringan kasimpen",
1268 "rcfilters-quickfilters-placeholder-title": "Can aya tutumbu kasimpen",
1269 "rcfilters-quickfilters-placeholder-description": "Pikeun nyimpen pangaturan saringan jeung makéna deui, klik ikon ciciri kaca di aréa Panyaringan Aktif, di handap.",
1270 "rcfilters-savedqueries-defaultlabel": "Saringan kasimpen",
1271 "rcfilters-savedqueries-rename": "Robah ngaran",
1272 "rcfilters-savedqueries-setdefault": "Atur minangka baku",
1273 "rcfilters-savedqueries-unsetdefault": "Pupus minangka baku",
1274 "rcfilters-savedqueries-remove": "Hapus",
1275 "rcfilters-savedqueries-new-name-label": "Ngaran",
1276 "rcfilters-savedqueries-new-name-placeholder": "Émbarkeun tujuan ieu panyaringan",
1277 "rcfilters-savedqueries-apply-label": "Nyieun panyaringan",
1278 "rcfilters-savedqueries-apply-and-setdefault-label": "Jieun panyaringan baku",
1279 "rcfilters-savedqueries-cancel-label": "Bolay",
1280 "rcfilters-savedqueries-add-new-title": "Simpen pangaturan ieu saringan",
1281 "rcfilters-restore-default-filters": "Balikeun panyaringan bawaan",
1282 "rcfilters-clear-all-filters": "Pupus sakumna panyaringan",
1283 "rcfilters-show-new-changes": "Témbongkeun parobahan panganyarna",
1284 "rcfilters-search-placeholder": "Saring parobahan panganyarna (langlang atawa mimitian ngetik)",
1285 "rcfilters-invalid-filter": "Panyaringan teu sah",
1286 "rcfilters-empty-filter": "Euweuh filter aktif. Sakumna kontribusi ditémbongkeun.",
1287 "rcfilters-filterlist-title": "Saringan",
1288 "rcfilters-filterlist-whatsthis": "Kumaha bet bisa kieu?",
1289 "rcfilters-filterlist-feedbacklink": "Béjaan kami kedalan anjeun ngeunaan ieu alat panyaringan (anyar)",
1290 "rcfilters-highlightbutton-title": "Hasil sorotan",
1291 "rcfilters-highlightmenu-title": "Pilih warna",
1292 "rcfilters-highlightmenu-help": "Pilih warna pikeun nyorot ieu properti",
1293 "rcfilters-filterlist-noresults": "Taya saringan nu kapanggih",
1294 "rcfilters-noresults-conflict": "Hasil teu kapanggih lantaran kritéria pamaluruhanna pajiin-jiin",
1295 "rcfilters-filtergroup-authorship": "Kontribusi kapangarangan",
1296 "rcfilters-filter-editsbyself-label": "Éditan meunang anjeun",
1297 "rcfilters-filter-editsbyself-description": "Kontribusi anjeun.",
1298 "rcfilters-filter-editsbyother-label": "Éditan ku batur",
1299 "rcfilters-filter-editsbyother-description": "Sakumna éditan iwal nu kuring.",
1300 "rcfilters-filtergroup-userExpLevel": "Padaptaran sarta pangalaman pamaké",
1301 "rcfilters-filter-user-experience-level-registered-label": "Kadaptar",
1302 "rcfilters-filter-user-experience-level-registered-description": "Éditor asup log.",
1303 "rcfilters-filter-user-experience-level-unregistered-label": "Teu kadaptar",
1304 "rcfilters-filter-user-experience-level-unregistered-description": "Éditor nu teu asup log.",
1305 "rcfilters-filter-user-experience-level-newcomer-label": "Padatang anyar",
1306 "rcfilters-filter-user-experience-level-newcomer-description": "Éditor kadaptar nu miboga éditan kurang ti 10 éditan sarta aktivitas salila 4 poé.",
1307 "rcfilters-filter-user-experience-level-learner-label": "Palajar",
1308 "rcfilters-filter-user-experience-level-learner-description": "Éditor kadaptar nu pangalamanna aya di antara \"padatang anyar\" jeung \"pamaké pangpangalaman\".",
1309 "rcfilters-filter-user-experience-level-experienced-label": "Pamaké pangpangalaman",
1310 "rcfilters-filter-user-experience-level-experienced-description": "Éditor kadaptar nu leuwih ti 500 éditan sarta aktivitas salila 30 poé.",
1311 "rcfilters-filtergroup-automated": "Kontribusi otomatis",
1312 "rcfilters-filter-bots-label": "Bot",
1313 "rcfilters-filter-bots-description": "Éditan dipigawé ku parabot otomatis.",
1314 "rcfilters-filter-humans-label": "Jalma (lain bot)",
1315 "rcfilters-filter-humans-description": "Éditan dipigawé ku éditor jalma.",
1316 "rcfilters-filtergroup-reviewstatus": "Status ulasan",
1317 "rcfilters-filter-patrolled-label": "Diaawas",
1318 "rcfilters-filter-patrolled-description": "Éditan ditandaan geus diaawas.",
1319 "rcfilters-filter-unpatrolled-label": "Teu kaawaskeun",
1320 "rcfilters-filter-unpatrolled-description": "Éditan teu ditandaan geus diaawas.",
1321 "rcfilters-filtergroup-significance": "Kapentingan",
1322 "rcfilters-filter-minor-label": "Éditan minor",
1323 "rcfilters-filter-minor-description": "Éditan nu ditandaan éditor minangka éditan minor.",
1324 "rcfilters-filter-major-label": "Lain éditan minor",
1325 "rcfilters-filter-major-description": "Éditan teu ditandaan minangka minor.",
1326 "rcfilters-filtergroup-watchlist": "Kaca kaawas",
1327 "rcfilters-filter-watchlist-watched-label": "Dina aawas",
1328 "rcfilters-filter-watchlist-watched-description": "Parobahan kana kaca dina aawaseun anjeun",
1329 "rcfilters-filter-watchlist-watchednew-label": "Parobahan Daptar awaseun anyar.",
1330 "rcfilters-filter-watchlist-notwatched-label": "Teu dina daptar awaseun",
1331 "rcfilters-filter-watchlist-notwatched-description": "Sakabéhna iwal parobahan kana kaca nu diaawas.",
1332 "rcfilters-filtergroup-watchlistactivity": "Aktivitas daptar awaseun",
1333 "rcfilters-filter-watchlistactivity-unseen-label": "Parobahan nu can ditempo",
1334 "rcfilters-filter-watchlistactivity-seen-label": "Parobahan nu geus ditempo",
1335 "rcfilters-filter-watchlistactivity-seen-description": "Parobahan kana kaca-kaca nu geus disorang ku anjeun saprak kajadianna parobahan.",
1336 "rcfilters-filtergroup-changetype": "Jinis parobahan",
1337 "rcfilters-filter-pageedits-label": "Éditan kaca",
1338 "rcfilters-filter-pageedits-description": "Éditan kana kontén wiki, sawala, déskripsi kategori...",
1339 "rcfilters-filter-newpages-label": "Panyieunan kaca",
1340 "rcfilters-filter-newpages-description": "Éditan nu nyieun kaca anyar.",
1341 "rcfilters-filter-categorization-label": "Parobahan kategori",
1342 "rcfilters-filter-categorization-description": "Rékaman kaca nu geus ditambahkeun atawa dipupus tina kategori.",
1343 "rcfilters-filter-logactions-label": "Tarékah kacatet",
1344 "rcfilters-filtergroup-lastRevision": "Révisi panganyarna",
1345 "rcfilters-filter-lastrevision-label": "Révisi panganyarna",
1346 "rcfilters-filter-lastrevision-description": "Ngan parobahan panganyarna di ieu kaca.",
1347 "rcfilters-filter-previousrevision-label": "Lain révisi panganyarna",
1348 "rcfilters-filter-previousrevision-description": "Sakabéh parobahan nu lain mangrupa \"révisi panganyarna\".",
1349 "rcfilters-filter-excluded": "Diiwalkeun",
1350 "rcfilters-tag-prefix-namespace-inverted": "<strong>:lain</strong> $1",
1351 "rcfilters-exclude-button-off": "Iwalkeun nu dipilih",
1352 "rcfilters-exclude-button-on": "Teu kaasup nu dipilih",
1353 "rcfilters-view-advanced-filters-label": "Panyaringan leuwih jero",
1354 "rcfilters-view-tags": "Éditan ditandaan",
1355 "rcfilters-view-namespaces-tooltip": "Saring hasil dumasar ngarangspasi",
1356 "rcfilters-view-tags-tooltip": "Saring hasil maké tag éditan",
1357 "rcfilters-view-return-to-default-tooltip": "Balik ka menu panyaringan utama",
1358 "rcfilters-liveupdates-button": "Parobahan langsung",
1359 "rcfilters-liveupdates-button-title-on": "Pareuman parobahan langsung",
1360 "rcfilters-liveupdates-button-title-off": "Témbongkeun parobahan anyar nalika éta parobahan prung",
1361 "rcfilters-watchlist-markseen-button": "Tandaan sakumna parobahan minangka katémbong",
1362 "rcfilters-watchlist-edit-watchlist-button": "Édit daptar kaca awaskeuneun anjeun",
1363 "rcfilters-preference-label": "Samunikeun vérsi Anyar Robah nu geus diropéa",
1364 "rcnotefrom": "Di handap ieu {{PLURAL:$5|parobahan}} ti <strong>$3, $4</strong> (nepi ka <strong>$1</strong> ditémbongkeun).",
1365 "rclistfromreset": "Rését pilihan kaping",
1366 "rclistfrom": "Témbongkeun nu anyar robah nepi ka $3 $2",
1367 "rcshowhideminor": "$1 éditan minor",
1368 "rcshowhideminor-show": "Témbongkeun",
1369 "rcshowhideminor-hide": "Sumputkeun",
1370 "rcshowhidebots": "$1 bot",
1371 "rcshowhidebots-show": "Témbongkeun",
1372 "rcshowhidebots-hide": "Sumputkeun",
1373 "rcshowhideliu": "$1 pamaké kadaptar",
1374 "rcshowhideliu-show": "Témbongkeun",
1375 "rcshowhideliu-hide": "Sumputkeun",
1376 "rcshowhideanons": "$1 kontributor anonim",
1377 "rcshowhideanons-show": "Témbongkeun",
1378 "rcshowhideanons-hide": "Sumputkeun",
1379 "rcshowhidepatr": "$1 éditan karoris",
1380 "rcshowhidepatr-show": "Témbongkeun",
1381 "rcshowhidepatr-hide": "Sumputkeun",
1382 "rcshowhidemine": "$1 éditan kuring",
1383 "rcshowhidemine-show": "Témbongkeun",
1384 "rcshowhidemine-hide": "Sumputkeun",
1385 "rcshowhidecategorization": "$1 kategorisasi kaca",
1386 "rcshowhidecategorization-show": "Témbongkeun",
1387 "rcshowhidecategorization-hide": "Sumputkeun",
1388 "rclinks": "Témbongkeun $1 parobahan panungtung ti $2 poé ka tukang",
1389 "diff": "béda",
1390 "hist": "juj",
1391 "hide": "sumputkeun",
1392 "show": "témbongkeun",
1393 "minoreditletter": "m",
1394 "newpageletter": "A",
1395 "boteditletter": "b",
1396 "number_of_watching_users_pageview": "[$1 {{PLURAL:$1|ngawaskeun|ngawaskeun}}]",
1397 "rc_categories": "Watesan nepi ka kategori (dipisah ku \"|\"):",
1398 "rc_categories_any": "Unggal nu kapilih",
1399 "rc-change-size-new": "$1 {{PLURAL:$1|bit|bit}} sanggeus robah",
1400 "newsectionsummary": "/* $1 */ bagean anyar",
1401 "rc-enhanced-expand": "Témbongkeun rincian",
1402 "rc-enhanced-hide": "Sumputkeun rincian",
1403 "rc-old-title": "Mimitina dijieun salaku \"$1\"",
1404 "recentchangeslinked": "Parobahan nu patali",
1405 "recentchangeslinked-feed": "Parobahan nu patali",
1406 "recentchangeslinked-toolbox": "Parobahan nu patali",
1407 "recentchangeslinked-title": "Parobahan patali ka \"$1\"",
1408 "recentchangeslinked-summary": "Ieu kaca husus ngabéréndélkeun parobahan anyar anu numbu ti kaca husus (atawa uesi katagori husus). Kaca anu [[Special:Watchlist|diawaskeun]] némbongan '''kandel'''.",
1409 "recentchangeslinked-page": "Ngaran kaca:",
1410 "recentchangeslinked-to": "Témbongkeun parobahan ka kaca-kaca nu ditumbukeun ka kaca nu dimaksud",
1411 "recentchanges-page-added-to-category": "[[:$1]] ditambahkeun kana kategori",
1412 "recentchanges-page-removed-from-category": "[[:$1]] dipupus tina kategori",
1413 "autochange-username": "Parobahan otomatis MédiaWiki",
1414 "upload": "Unjal berkas",
1415 "uploadbtn": "Unjal berkas",
1416 "reuploaddesc": "Balik ka formulir muatan.",
1417 "upload-tryagain": "Kirim paropéaan pedaran berkas",
1418 "uploadnologin": "Can asup log",
1419 "uploadnologintext": "Mangga $1 pikeun ngunggah berkas.",
1420 "upload_directory_read_only": "Diréktori muatan ($1) teu bisa ditulis ku server ramat.",
1421 "uploaderror": "Kasalahan muat",
1422 "upload-recreate-warning": "'''Awas: berkas nu ngaranna kitu geus kungsi dihapus atawa dipindahkeun.'''\n\nLog hahapus jeung pipindah pikeun ieu kaca dipidangkeun di handap:",
1423 "uploadtext": "Gunakeun formulir di handap pikeun ngunjal berkas.\nPikeun midangkeun atawa maluruh berkas anu saméméhna diunjal, sorang [[Special:FileList|daptar berkas]]. Unjalan (ulang) ogé kacatet kana [[Special:Log/upload|log unjalan]], sedengkeun pamupusan mah kacatetna dina [[Special:Log/delete|log pamupusan]].\n\nPikeun midangkeun atawa nerapkeun berkas kana kaca mah migunakeun tutumbu salah sahiji format di handap:\n* '''<code><nowiki>[[</nowiki>{{ns:file}}<nowiki>:Berkas.jpg]]</nowiki></code>''' pikeun midangkeun berkas dina ukuran aslina\n* '''<code><nowiki>[[</nowiki>{{ns:file}}<nowiki>:Berkas.png|200px|thumb|left|téks alternatif]]</nowiki></code>''' pikeun midangkeun berkas nu rubakna 200px na jero kotak, nitih di kéncaeun kaca bari aya tulisan 'téks alternatif' minangka kamandang gambar\n* '''<code><nowiki>[[</nowiki>{{ns:media}}<nowiki>:Berkas.ogg]]</nowiki></code>''' minangka tutumbu langsung kana berkas anu dimaksud tanpa kudu midangkeun éta berkas liwat wiki",
1424 "upload-permitted": "{{PLURAL:$2|Jinis}} berkas nu diheugbaékeun: $1.",
1425 "upload-preferred": "Tipeu koropak nu dianjurkeun: $1.",
1426 "upload-prohibited": "{{PLURAL:$2|Jinis}} berkas nu dilarang: $1.",
1427 "uploadlogpage": "Log unggahan",
1428 "uploadlogpagetext": "Di handap téh daptar unjalan berkas panganyarna. \nTémbong [[Special:NewFiles|galéri berkas anyar]] pikeun pidangan visual.",
1429 "filename": "Ngaran berkas",
1430 "filedesc": "Ringkesna",
1431 "fileuploadsummary": "Ringkesan:",
1432 "filereuploadsummary": "Parobahan berkas:",
1433 "filestatus": "Status hak cipta:",
1434 "filesource": "Sumber:",
1435 "ignorewarning": "Ulah diwaro, simpen baé koropakna.",
1436 "ignorewarnings": "Tong diwaro panginget naon baé",
1437 "minlength1": "Ngaran koropak sahenteuna ngandung sahurup.",
1438 "illegalfilename": "Ngaran berkas \"$1\" ngandung aksara nu teu diwenangkeun pikeun judul kaca. Mangga ganti ngaranna tur coba unjal deui.",
1439 "filename-toolong": "Ngaran berkas teu meunang leuwih ti 240 bit.",
1440 "badfilename": "Ngaran gambar geus dirobah jadi \"$1\".",
1441 "filetype-mime-mismatch": "Éksténsi berkas \".$1\" teu luyu jeung tipeu MIME anu kadetéksi ti berkas ($2).",
1442 "filetype-badmime": "Koropak tipeu MIME \"$1\" teu meunang dimuatkeun.",
1443 "filetype-bad-ie-mime": "Ieu berkas teu bisa dimuat sabab ku Internet Explorer dianggap \"$1\" anu dipahing sarta tipeu berkas anu pibahyaeun.",
1444 "filetype-unwanted-type": "'''\".$1\"''' kaasup tipeu koropak nu teu dipiharep.\n{{PLURAL:$3|Nu dianjurkeun nyaéta|Nu dianjurkeun nyaéta}} $2.",
1445 "filetype-banned-type": "'''\".$1\"''' kaasup tipeu koropak nu teu dicaram.\n{{PLURAL:$3|Nu diwidian nyaéta|Nu diwidian nyaéta}} $2.",
1446 "filetype-missing": "Koropakna teu boga éksténsi (misalna \".jpg\").",
1447 "empty-file": "Berkas nu dikirim kosong.",
1448 "file-too-large": "Berkas nu dikirim gedé teuing.",
1449 "filename-tooshort": "Ngaran berkas pondok teuing.",
1450 "filetype-banned": "Jinis berkas ieu dipahing.",
1451 "verification-error": "Ieu berkas teu lulus vérifikasi.",
1452 "hookaborted": "Modifikasi nu coba dipilampah ku anjeun dibolaykeun ku hiji kaitan éksténsi.",
1453 "illegal-filename": "Ngaran berkas dipahing.",
1454 "overwrite": "Teu diidinan pikeun ngalandih berkas nu geus aya.",
1455 "unknown-error": "Aya kasalahan anu teu dikanyahoankeun.",
1456 "tmp-create-error": "Teu bisa nyieun berkas sementara.",
1457 "tmp-write-error": "Éror nulis berkas sementara.",
1458 "large-file": "Alusna mah ukuran berkas téh teu leuwih ti $1;\nari ieu berkas $2.",
1459 "largefileserver": "Ieu berkas leuwih badag tina nu diwenangkeun ku sérver.",
1460 "emptyfile": "Berkas nu diunjal ku anjeun jigana mah kosong. Ieu perkara meureun alatan salah ketik dina ngaran berkasna. Pék pastikeun yén anjeun téh bener-bener hayang ngunjal éta berkas.",
1461 "windows-nonascii-filename": "Ieu wiki teu ngarojong ngaran berkas anu maké aksara husus.",
1462 "fileexists": "Berkas nu ngaranna kieu geus aya, mangga parios <strong>[[:$1]]</strong> mun {{GENDER:|anjeun}} teu yakin rék ngaganti.\n[[$1|thumb]]",
1463 "fileexists-extension": "Geus aya berkas anu ngaranna sarupa: [[$2|thumb]]\n* Ngaran berkas nu dimuat: <strong>[[:$1]]</strong>\n* Ngaran berkas nu geus aya: <strong>[[:$2]]</strong>\nPilih ngaran séjén.",
1464 "fileexists-forbidden": "Berkas nu ngaranna kitu geus aya sarta teu bisa ditimpah.\nMun anjeun keukeuh rék ngunggahkeun berkas anjeun, mangga balik deui sarta paké ngaran anyar.\n[[File:$1|thumb|center|$1]]",
1465 "fileexists-shared-forbidden": "Gening berkas téh geus aya nu ngaranna sarua dina répositori berkas reujeung.\nMun anjeun keukeuh hayang ngunjal ieu berkas, sok ganti heula ngaranna ku ngaran nu béda. [[File:$1|thumb|center|$1]]",
1466 "file-exists-duplicate": "Ieu berkas téh duplikat jeung nu di handap {{PLURAL:$1|berkas}}:",
1467 "file-deleted-duplicate": "Berkas anu sarua jeung [[:$1]] geus kungsi dihapus.\nPariksa heula jujutan hapusanana saméméh neruskeun ngamuat deui éta berkas.",
1468 "uploadwarning": "Pépéling ngamuat",
1469 "uploadwarning-text": "Ropéa pedaran berkas di handap terus cobaan deui.",
1470 "savefile": "Simpen berkas",
1471 "uploaddisabled": "Punten, ngamuat ayeuna ditumpurkeun.",
1472 "copyuploaddisabled": "Unggahan dumasar URL ditumpurkeun.",
1473 "uploaddisabledtext": "Fungsi ngunjal berkas ditumpurkeun.",
1474 "uploadscripted": "Ieu berkas ngandung kodeu HTML atawa skrip nu bisa dibaca ngaco ku panyungsi ramat.",
1475 "uploaded-setting-href-svg": "Maké tag \"sét\" pikeun nambahkeun atribut \"href\" kana élemén utama dipeungpeuk.",
1476 "uploadinvalidxml": "XML na berkas nu diunjal teu bisa didadarkeun.",
1477 "uploadvirus": "Koropakna ngandung virus! Katrangan: $1",
1478 "upload-source": "Berkas sumber",
1479 "sourcefilename": "Ngaran berkas sumber:",
1480 "sourceurl": "URL sumber:",
1481 "destfilename": "Ngaran berkas tujuan:",
1482 "upload-maxfilesize": "Ukuran maksimum berkas: $1",
1483 "upload-description": "Pedaran berkas",
1484 "upload-options": "Pilihan muat",
1485 "watchthisupload": "Awaskeun ieu kaca",
1486 "filewasdeleted": "Berkas nu ngaranna kieu pernah diunjal sarta tuluy dipupus. Pék riksa heula $1 saméméh ngunjal éta berkas téh.",
1487 "upload-proto-error": "Salah protokol",
1488 "upload-file-error": "Kasalahan internal",
1489 "upload-misc-error": "Kasalahan muat anu teu kanyahoan",
1490 "upload-too-many-redirects": "URL ngandung loba teuing alihan",
1491 "upload-http-error": "Aya galat HTTP: $1",
1492 "upload-copy-upload-invalid-domain": "Unjalan téplakan teu sayaga ti ieu domain.",
1493 "upload-foreign-cant-upload": "Ieu wiki teu diatur pikeun ngunjal berkas ka gudang panyindangan asing.",
1494 "upload-dialog-disabled": "Unjal berkas maké ieu dialog dipareuman di ieu wiki.",
1495 "upload-dialog-title": "Unjal berkas",
1496 "upload-dialog-button-cancel": "Bolay",
1497 "upload-dialog-button-back": "Balik deui",
1498 "upload-dialog-button-done": "Anggeus",
1499 "upload-dialog-button-save": "Simpen",
1500 "upload-dialog-button-upload": "Unjal",
1501 "upload-form-label-infoform-title": "Wincikan",
1502 "upload-form-label-infoform-name": "Ngaran",
1503 "upload-form-label-infoform-name-tooltip": "Judul déskriptif anu unik pikeun berkas, anu bakal miboga fungsi minangka ngaran berkas. Anjeun bisa maké basa basajan kalawan spasi. Ulah ngawuwuhkeun éksténsi berkas",
1504 "upload-form-label-infoform-description": "Pedaran",
1505 "upload-form-label-usage-title": "Pamakéan",
1506 "upload-form-label-usage-filename": "Ngaran berkas",
1507 "upload-form-label-own-work": "Ieu mah karya kuring sorangan",
1508 "upload-form-label-infoform-categories": "Kategori",
1509 "upload-form-label-infoform-date": "Ping",
1510 "upload-form-label-not-own-work-local-generic-local": "Sugan anjeun hayang nyoba [[Special:Upload|kaca unjalan baku]].",
1511 "backend-fail-stream": "Teu bisa malidkeun berkas \"$1\"",
1512 "backend-fail-backup": "Teu bisa nyadangkeun berkas \"$1\".",
1513 "backend-fail-notexists": "Berkas $1 euweuh.",
1514 "backend-fail-hashes": "Teu bisa meunang hash berkas minangka babandingan.",
1515 "backend-fail-notsame": "Berkas anu teu-identik geus aya di $1.",
1516 "backend-fail-invalidpath": "$1 perenahna henteu absah.",
1517 "backend-fail-delete": "Teu bisa ngahapus berkas $1.",
1518 "backend-fail-describe": "Teu bisa ngarobah metadata pikeun berkas: \"$1\"",
1519 "backend-fail-alreadyexists": "Berkas $1 geus aya.",
1520 "backend-fail-store": "Hanteu bisa nyimpen berkas $1 di $2.",
1521 "backend-fail-copy": "Teu bisa nyalin berkas $1 ka $2.",
1522 "backend-fail-move": "Hanteu bisa mindahkeun berkas $1 ka $2.",
1523 "backend-fail-opentemp": "Teu bisa muka berkas sementara.",
1524 "backend-fail-writetemp": "Teu bisa nulis kana berkas sementara.",
1525 "backend-fail-closetemp": "Teu bisa nutup berkas sementara.",
1526 "backend-fail-read": "Teu bisa maca berkas $1.",
1527 "backend-fail-create": "Teu bisa nulis berkas \"$1\".",
1528 "backend-fail-maxsize": "Teu bisa nulis berkas \"$1\" kusabab leuwih ti {{PLURAL:$2|hiji bit|$2 bit}}.",
1529 "backend-fail-synced": "Berkas \"$1\" mah aya dina kaayaan teu konsistén di panyimpenan internal",
1530 "backend-fail-connect": "Teu bisa nyambungkeun kana panyimpenan backend \"$1\".",
1531 "backend-fail-internal": "Aya kasalahan nu teu dipikawanoh di backend panyimpenan \"$1\".",
1532 "backend-fail-contenttype": "Teu bisa nangtukeun tipeu eusi berkas anu badé disimpen di \"$1\".",
1533 "filejournal-fail-dbconnect": "Teu bisa nyambung ka basisdata jurnal pikeun panyimpenan ''backend'' \"$1\".",
1534 "filejournal-fail-dbquery": "Teu bisa nganyarkeun basisdata jurnal pikeun panyimpenan ''backend'' \"$1\".",
1535 "lockmanager-notlocked": "Teu bisa muka konci \"$1\" kusabab teu dikonci.",
1536 "lockmanager-fail-closelock": "Teu bisa nutup berkas konci pikeun \"$1\".",
1537 "lockmanager-fail-deletelock": "Teu bisa ngahapus berkas konci pikeun \"$1\".",
1538 "lockmanager-fail-acquirelock": "Teu bisa meunang pangoncian pikeun \"$1\"",
1539 "lockmanager-fail-openlock": "Teu bisa muka berkas konci pikeun \"$1\".",
1540 "lockmanager-fail-releaselock": "Teu bisa ngaleupaskeun konci pikeun \"$1\".",
1541 "lockmanager-fail-db-bucket": "Teu bisa ngagero konci basis data nu cukup dina karanjang $1.",
1542 "lockmanager-fail-db-release": "Teu bisa ngaleupaskeun konci dina databés $1.",
1543 "lockmanager-fail-svr-acquire": "Gagal nyokot konci di servér $1.",
1544 "lockmanager-fail-svr-release": "Teu bisa ngaleupaskeun konci dina server $1.",
1545 "zip-wrong-format": "Berkas anu dipilih lain berkas ZIP.",
1546 "uploadstash": "Unjal engkeunan",
1547 "uploadstash-clear": "Bersihan berkas engkeunan",
1548 "uploadstash-nofiles": "Anjeun teu boga berkas engkeunan.",
1549 "uploadstash-errclear": "Mersihan berkas nu garagal.",
1550 "uploadstash-refresh": "Nyegerken deui daptar berkas",
1551 "uploadstash-thumbnail": "tempo miniatur",
1552 "uploadstash-exception": "Teu bisa nyimpen unjalan di panyimpenan ($1): \"$2\".",
1553 "invalid-chunk-offset": "Opsét potongan teu valid",
1554 "img-auth-accessdenied": "Aksés ditolak",
1555 "img-auth-badtitle": "Teu bisa nyieun judul nu valid tina \"$1\".",
1556 "img-auth-nologinnWL": "Anjeun teu asup log sarta \"$1\" teu dina daptar bodas.",
1557 "img-auth-nofile": "Berkas \"$1\" henteu aya.",
1558 "img-auth-isdir": "Anjeun nyoba ngaksés diréktori \"$1\".\nNgan aksés berkas wungkul nu diwenangkeun.",
1559 "img-auth-streaming": "Palidan \"$1\".",
1560 "img-auth-noread": "Pamaké teu boga kawenangan maca \"$1\".",
1561 "http-invalid-url": "URL teu bener: $1",
1562 "http-invalid-scheme": "URL kalawan skéma \"$1\" teu dirojong.",
1563 "http-request-error": "Pundutan HTTP gagal alatan kasalahan nu teu dipikanyaho.",
1564 "http-read-error": "Kasalahan maca HTTP.",
1565 "http-timed-out": "Pamundutan HTTP béakeun waktu.",
1566 "http-curl-error": "Kasalahan keur nyokot URL: $1",
1567 "upload-curl-error6": "URL teu kahontal",
1568 "upload-curl-error28": "Seep waktos kanggo muatkeun",
1569 "license": "Lisénsi:",
1570 "license-header": "Lisénsi",
1571 "nolicense": "Taya nu dipilih",
1572 "licenses-edit": "Robah pilihan lisénsi",
1573 "license-nopreview": "(euweuh pramidang)",
1574 "upload_source_url": "(Anjeun milih berkas ti URL valid nu bisa diaksés publik)",
1575 "upload_source_file": "(berkas pinilih anjeun tina komputer anjeun)",
1576 "listfiles-delete": "hapus",
1577 "listfiles-summary": "Ieu kaca husus némbongkeun sakabéh berkas anu geus diunggah.",
1578 "listfiles_search_for": "Paluruh ngaran média:",
1579 "listfiles-userdoesnotexist": "Akun pamaké \"$1\" teu kadaptar.",
1580 "imgfile": "Berkas",
1581 "listfiles": "Daptar gambar",
1582 "listfiles_thumb": "Miniatur",
1583 "listfiles_date": "Titimangsa",
1584 "listfiles_name": "Ngaran",
1585 "listfiles_user": "Pamaké",
1586 "listfiles_size": "Badagna",
1587 "listfiles_description": "Pedaran",
1588 "listfiles_count": "Vérsi",
1589 "listfiles-show-all": "Kaasup vérsi heubeul gambar",
1590 "listfiles-latestversion": "Vérsi ayeuna",
1591 "listfiles-latestversion-yes": "Enya",
1592 "listfiles-latestversion-no": "Henteu",
1593 "file-anchor-link": "Gambar",
1594 "filehist": "Jujutan berkas",
1595 "filehist-help": "Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.",
1596 "filehist-deleteall": "hapus kabéh",
1597 "filehist-deleteone": "hapus",
1598 "filehist-revert": "balikeun",
1599 "filehist-current": "kiwari",
1600 "filehist-datetime": "Titimangsa",
1601 "filehist-thumb": "Miniatur",
1602 "filehist-thumbtext": "'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa $1",
1603 "filehist-nothumb": "Taya miniatur",
1604 "filehist-user": "Kontributor",
1605 "filehist-dimensions": "Ukuran",
1606 "filehist-filesize": "Ukuran berkas",
1607 "filehist-comment": "Kamandang",
1608 "imagelinks": "Pamakéan berkas",
1609 "linkstoimage": "Kaca ieu {{PLURAL:$1|numbu|$1 numbu}} ka gambar ieu :",
1610 "nolinkstoimage": "Teu aya kaca anu nutumbu ka ieu berkas.",
1611 "linkstoimage-redirect": "$1 (pangalihan berkas) $2",
1612 "sharedupload": "Ieu berkas téh ti $1 jeung meureun dipaké ku proyék-proyék séjén.",
1613 "sharedupload-desc-here": "Ieu berkas asalna ti $1 anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. \nPedaran ti [$2 kaca pedaranana] dipidangkeun di handap.",
1614 "filepage-nofile": "Taya berkas nu ngaranna kieu.",
1615 "filepage-nofile-link": "Taya berkan nu ngaranna kieu, tapi anjeun bisa [$1 ngunjalkeunna].",
1616 "uploadnewversion-linktext": "ngamuatkeun vérsi anyar koropak ieu",
1617 "shared-repo-from": "ti $1",
1618 "shared-repo": "hiji répositori réréongan",
1619 "upload-disallowed-here": "Anjeun teu bisa nimpah ieu berkas.",
1620 "filerevert": "balikkeun $1",
1621 "filerevert-legend": "Balikkeun gambar",
1622 "filerevert-intro": "Anjeun keur mulangkeun '''[[Media:$1|$1]]''' ka [vérsi $4, $3, $2].",
1623 "filerevert-comment": "Alesan:",
1624 "filerevert-defaultcomment": "Dipulangkeun ka vérsi $2, $1 ($3)",
1625 "filerevert-submit": "Balikkeun",
1626 "filerevert-success": "'''[[Media:$1|$1]]''' geus dipulangkeun ka [vérsi $4, $3, $2].",
1627 "filerevert-badversion": "Euweuh vérsi lokal tiheula ti koropak ieu kalawan cap waktu anu dimaksud.",
1628 "filerevert-identical": "Vérsi berkas ayeuna geus idéntik jeung berkas nu dipilih.",
1629 "filedelete": "Ngahapus $1",
1630 "filedelete-legend": "Ngahapus gambar",
1631 "filedelete-intro": "Anjeun rék ngahapus koropak '''[[Media:$1|$1]]''' katut sagala jujutanana.",
1632 "filedelete-intro-old": "Anjeun keur ngahapus vérsi '''[[Media:$1|$1]]''', [$4 $3, $2].",
1633 "filedelete-comment": "Alesan:",
1634 "filedelete-submit": "Hapus",
1635 "filedelete-success": "'''$1''' geus dihapus.",
1636 "filedelete-success-old": "Vérsi '''[[Media:$1|$1]]''' $3, $2 geus dihapus.",
1637 "filedelete-nofile": "Teu aya '''$1'''.",
1638 "filedelete-nofile-old": "Euweuh arsip vérsi '''$1''' nu tetenggerna kawas kitu.",
1639 "filedelete-otherreason": "Alesan séjén/panambah:",
1640 "filedelete-reason-otherlist": "Alesan séjén",
1641 "filedelete-reason-dropdown": "*Alesan nu ilahar\n** Ngarumpak hak cipta\n** Koropak geus aya",
1642 "filedelete-edit-reasonlist": "Alesan ngahapus éditan",
1643 "filedelete-maintenance-title": "Henteu bisa ngahapus berkas",
1644 "mimesearch": "Pamaluruhan MIME",
1645 "mimesearch-summary": "Ieu kaca bisa dipaké nyaring koropak dumasar tipeu MIME-na. Asupan: contenttype/subtype, contona <code>image/jpeg</code>.",
1646 "mimetype": "Tipeu MIME:",
1647 "download": "undeur",
1648 "unwatchedpages": "Kaca nu teu diawaskeun",
1649 "listredirects": "Daptar alihan",
1650 "listduplicatedfiles": "Daptar berkas duplikat.",
1651 "listduplicatedfiles-summary": "Ieu téh daptar berkas nu mana vérsi panganyarna tina éta berkas mangrupa duplikat tina vérsi panganyarna ti sawatara berkas lian. Ngan berkas lokal nu dianggap mah.",
1652 "unusedtemplates": "Citakan nu teu kapaké",
1653 "unusedtemplatestext": "Ieu kaca ngabéréndélkeun sakabéh kaca dina rohang ngaran {{ns:template}} anu teu diwengku ku kaca séjén.\nSaméméh ngahapus, pariksa heula bisi aya tumbu ka ieu citakan.",
1654 "unusedtemplateswlh": "tutumbu lianna",
1655 "randompage": "Kaca acak",
1656 "randompage-nopages": "Euweuh kaca dina {{PLURAL:$2|ngaranspasi}} di handap: $1.",
1657 "randomincategory": "Kaca acak dina kategori",
1658 "randomincategory-invalidcategory": "\"$1\" lain ngaran kategori nu lumaku.",
1659 "randomincategory-nopages": "Euweuh kaca dina [[:Category:$1]].",
1660 "randomincategory-category": "Kategori:",
1661 "randomincategory-legend": "Kaca acak dina kategori",
1662 "randomincategory-submit": "Jung",
1663 "randomredirect": "Alihan acak",
1664 "randomredirect-nopages": "Euweuh alihan dina ieu spasi ngaran \"$1\".",
1665 "statistics": "Statistik",
1666 "statistics-header-pages": "Statistik kaca",
1667 "statistics-header-edits": "Statistik éditan",
1668 "statistics-header-users": "Statistik pamaké",
1669 "statistics-header-hooks": "Statistika lianna",
1670 "statistics-articles": "Halaman eusi",
1671 "statistics-pages": "Kaca",
1672 "statistics-pages-desc": "Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.",
1673 "statistics-files": "Berkas nu geus diunjal",
1674 "statistics-edits": "Ëditan kaca ti saprak {{SITENAME}} mimiti dibuka",
1675 "statistics-edits-average": "Rata-rata éditan unggal kaca",
1676 "statistics-users": "[[Special:ListUsers|Kontributor]] kadaptar",
1677 "statistics-users-active": "Pamaké getol",
1678 "statistics-users-active-desc": "Kontributor nu ngoprék salila {{PLURAL:$1|poé|$1 poé}} panungtung",
1679 "pageswithprop": "Kaca ku kaca properti",
1680 "pageswithprop-legend": "Kaca kalawan kaca properti",
1681 "pageswithprop-text": "Ieu kaca eusina daptar kaca nu ngagunakeun properti kaca tinangtu.",
1682 "pageswithprop-prop": "Ngarab properti:",
1683 "pageswithprop-reverse": "Susunkeun dina susunan tibalik",
1684 "pageswithprop-sortbyvalue": "Susunkeun sumasar eusi properti",
1685 "pageswithprop-submit": "Jung",
1686 "pageswithprop-prophidden-long": "eusi properti téks panjang nyamuni ($1)",
1687 "pageswithprop-prophidden-binary": "eusi properti binér nyamuni ($1)",
1688 "doubleredirects": "Alihan ganda",
1689 "doubleredirectstext": "Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu \"bener\", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu <del>dicorét</del> geus diropéa.",
1690 "double-redirect-fixed-move": "[[$1]] geus dipindahkeun.\nKami geus nganyarkeunna sacara otomatis jeung deuih kiwari mah jadi kaca alihan ka [[$2]].",
1691 "double-redirect-fixed-maintenance": "Ngomékeun alihan ganda ti [[$1]] ka [[$2]] dina hiji pamulasaraan.",
1692 "double-redirect-fixer": "Pangomé alihan",
1693 "brokenredirects": "Alihan buntu",
1694 "brokenredirectstext": "Alihan di handap numbu ka kaca nu teu aya:",
1695 "brokenredirects-edit": "édit",
1696 "brokenredirects-delete": "hapus",
1697 "withoutinterwiki": "Kaca-kaca tanpa tutumbu basa",
1698 "withoutinterwiki-summary": "Kaca-kaca di handap ieu teu numbu ka vérsi basa séjén:",
1699 "withoutinterwiki-legend": "Prefiks",
1700 "withoutinterwiki-submit": "Témbongkeun",
1701 "fewestrevisions": "Artikel nu pangjarangna dirévisi",
1702 "nbytes": "$1 {{PLURAL:$1|bait|bait}}",
1703 "ncategories": "$1 {{PLURAL:$1|kategori|kategori}}",
1704 "ninterwikis": "$1 {{PLURAL:$1|interwiki|interwiki}}",
1705 "nlinks": "$1 {{PLURAL:$1|tutumbu}}",
1706 "nmembers": "$1 {{PLURAL:$1|kontributor|kontributor}}",
1707 "nmemberschanged": "$1 → $2 {{PLURAL:$2|anggota|anggota}}",
1708 "nrevisions": "$1 {{PLURAL:$1|révisi|révisi}}",
1709 "nimagelinks": "Dipaké di $1 {{PLURAL:$1|kaca|kaca}}",
1710 "ntransclusions": "dipaké di $1 {{PLURAL:$1|kaca|kaca}}",
1711 "specialpage-empty": "Kaca ieu kosong.",
1712 "lonelypages": "Kaca-kaca nunggelis",
1713 "lonelypagestext": "Kaca-kaca di handap ieu teu numbu ti kaca séjén di {{SITENAME}}.",
1714 "uncategorizedpages": "Kaca nu can dikategorikeun",
1715 "uncategorizedcategories": "Kategori nu can dikategorikeun",
1716 "uncategorizedimages": "Berkas anu can dikategorikeun",
1717 "uncategorizedtemplates": "Citakan nu can boga kategori",
1718 "unusedcategories": "Kategori nu teu kapaké",
1719 "unusedimages": "Berkas nu teu kaparaké",
1720 "wantedcategories": "Kategori nu dipikabutuh",
1721 "wantedpages": "Kaca nu dipikabutuh",
1722 "wantedpages-badtitle": "Judul teu sah dina kumpulan hasil: $1",
1723 "wantedfiles": "Berkas nu dipikabutuh",
1724 "wantedfiletext-nocat-noforeign": "Berkas-berkas di handap téh dipaké, ngan euweuh.",
1725 "wantedtemplates": "Citakan nu dipikabutuh",
1726 "mostlinked": "Nu panglobana numbu ka kaca séjén",
1727 "mostlinkedcategories": "Paling loba ditumbukeun ka kategori",
1728 "mostlinkedtemplates": "Citakan nu panglobana dipaké (ditransklusikeun)",
1729 "mostcategories": "Artikel nu paling loba ngandung kategori",
1730 "mostimages": "Berkas anu panglobana ditumbukeun",
1731 "mostinterwikis": "Kaca kalawan interwiki panglobana",
1732 "mostrevisions": "Artikel nu pangmindengna dirévisi",
1733 "prefixindex": "Kabeh kaca maké awalan",
1734 "prefixindex-namespace": "Sakum kaca kalawan awalan (ngaranspasi $1)",
1735 "prefixindex-submit": "Témbongkeun",
1736 "prefixindex-strip": "Strip awalan dina daptar",
1737 "shortpages": "Kaca-kaca parondok",
1738 "longpages": "Kaca-kaca paranjang",
1739 "deadendpages": "Kaca buntu",
1740 "deadendpagestext": "Kaca-kaca di handap ieu teu numbu ka kaca séjén di {{SITENAME}}:",
1741 "protectedpages": "Kaca-kaca nu dikonci",
1742 "protectedpages-indef": "Ngan pikeun panangtayungan kalawan waktu nuteu kawates",
1743 "protectedpages-cascade": "Ngan raksaan runtuy",
1744 "protectedpages-noredirect": "Sumputkeun pangalihan",
1745 "protectedpagesempty": "Dina danget ieu, teu aya kaca nu dikonci dumasar kana ieu paraméter.",
1746 "protectedpages-timestamp": "Cap titimangsa",
1747 "protectedpages-page": "Kaca",
1748 "protectedpages-expiry": "Kadaluwarsa",
1749 "protectedpages-performer": "Nangtayungan pamaké",
1750 "protectedpages-params": "Paraméter protéksi",
1751 "protectedpages-reason": "Alesan",
1752 "protectedpages-submit": "Kaca pidangan",
1753 "protectedpages-unknown-timestamp": "Teu kanyahoan",
1754 "protectedpages-unknown-performer": "Pamaké henteu dipikawanoh",
1755 "protectedtitles": "Judul nu dikonci",
1756 "protectedtitlesempty": "Dina danget ieu, euweuh judul nu keur dikonci tina paraméter-paraméter éta.",
1757 "protectedtitles-submit": "Judul pidangan",
1758 "listusers": "Daptar pamaké",
1759 "listusers-editsonly": "Témbongkeun ukur kontributor anu ngédit",
1760 "listusers-creationsort": "Éntépkeun dumasar titimangsa dijieun",
1761 "listusers-desc": "Runtuykeun mudun",
1762 "usereditcount": "$1 {{PLURAL:$1|édit|édit}}",
1763 "usercreated": "{{GENDER:$3|Dijieun}} ping $1 tabuh $2",
1764 "newpages": "Kaca anyar",
1765 "newpages-submit": "Témbongkeun",
1766 "newpages-username": "Sandiasma:",
1767 "ancientpages": "Kaca pangheubeulna",
1768 "move": "Pindahkeun",
1769 "movethispage": "Pindahkeun kaca ieu",
1770 "unusedimagestext": "!Berkas-berkas di handap aya tapi taya nu maké.\nNajan kitu, inget yén raramat loka séjén bisa numbu ka berkas maké URL langsung.",
1771 "unusedcategoriestext": "Kaca kategori di handap ieu aya, tapi taya artikel nu diasupkeun kana kategori ieu.",
1772 "notargettitle": "Taya tujuleun",
1773 "notargettext": "Anjeun can nangtukeun hiji targét atawa pamaké pikeun migawé sangkan fungsi ieu jalan.",
1774 "nopagetitle": "Kaca anu dituju henteu kapanggih.",
1775 "nopagetext": "Kaca anu Anjeun maksud henteu kapanggih.",
1776 "pager-newer-n": "{{PLURAL:$1|leuwih anyar 1|leuwih anyar $1}}",
1777 "pager-older-n": "{{PLURAL:$1|leuwih heubeul 1|leuwih heubeul $1}}",
1778 "suppress": "Neueul",
1779 "querypage-disabled": "Ieu kaca husus ditumpurkeun ku alesan kinerja.",
1780 "apihelp": "Pitulung API",
1781 "apihelp-no-such-module": "Modul \"$1\" teu kapanggih.",
1782 "apisandbox": "Kotrétan API",
1783 "apisandbox-jsonly": "JavaScript diperlukeun pikeun maké kotrétan API.",
1784 "apisandbox-api-disabled": "API dipareuman dina ieu situs.",
1785 "apisandbox-fullscreen": "Mekarkeun panél",
1786 "apisandbox-fullscreen-tooltip": "Kembangkeun panel kotrétan pikeun ngeusian jandéla panyungsi.",
1787 "apisandbox-unfullscreen": "Témbongkeun kaca",
1788 "apisandbox-submit": "Jieun pundutan",
1789 "apisandbox-reset": "Bersihan",
1790 "apisandbox-retry": "Cobaan deui",
1791 "apisandbox-loading": "Muatkeun info pikeun modul API \"$1\"...",
1792 "apisandbox-no-parameters": "Ieu Modul API teu mibanda paraméter.",
1793 "apisandbox-helpurls": "Tutumbu pitulung",
1794 "apisandbox-examples": "Conto",
1795 "apisandbox-dynamic-parameters": "Paraméter tatambah",
1796 "apisandbox-dynamic-parameters-add-label": "Tambah paraméter:",
1797 "apisandbox-dynamic-parameters-add-placeholder": "Ngaran paraméter",
1798 "apisandbox-dynamic-error-exists": "Parametér nu ngaranna \"$1\" geus sayaga.",
1799 "apisandbox-deprecated-parameters": "Paraméter basi",
1800 "apisandbox-fetch-token": "Eusi token kalayan otomatis",
1801 "apisandbox-submit-invalid-fields-title": "Sawatara kolom teu sah",
1802 "apisandbox-submit-invalid-fields-message": "Mangga oméan kolom nu ditandaan sarta coba deui.",
1803 "apisandbox-results": "Hasil",
1804 "apisandbox-sending-request": "Ngirim pundutan API...",
1805 "apisandbox-loading-results": "Nampa hasil API...",
1806 "apisandbox-request-selectformat-label": "Témbongkeun pundutan data minangka:",
1807 "apisandbox-request-format-url-label": "String kuéri URL",
1808 "apisandbox-request-url-label": "URL pundutan:",
1809 "apisandbox-request-json-label": "Pundut JSON:",
1810 "apisandbox-request-time": "Wayah pamundutan: {{PLURAL:$1|$1 ms}}",
1811 "apisandbox-results-fixtoken": "Oméan token sarta kirim deui",
1812 "apisandbox-results-fixtoken-fail": "Gagal meunangkeun token \"$1\".",
1813 "apisandbox-alert-page": "Kolom jeung ieu kaca téh teu valid.",
1814 "apisandbox-alert-field": "Niléy dina ieu kolom téh teu valid.",
1815 "apisandbox-continue": "Tuluykeun",
1816 "apisandbox-continue-clear": "Bersihan",
1817 "apisandbox-param-limit": "Asupkeun <kbd>max</kbd> pikeun ngagunakeun wates maksimum.",
1818 "apisandbox-multivalue-all-namespaces": "$1 (Sakum ngaranspasi)",
1819 "apisandbox-multivalue-all-values": "$1 (Kabéh ajén)",
1820 "booksources": "Sumber pustaka",
1821 "booksources-search-legend": "Paluruh sumber buku",
1822 "booksources-search": "Paluruh",
1823 "booksources-text": "Di handap ieu ngabéréndélkeun tutumbu ka loka-loka nu ngical buku, boh nu anyar atawa loakan, nu sugan uninga kana buku anu nuju dipilari:",
1824 "booksources-invalid-isbn": "Sigana ISBN-na teu bener; pariksa deui bisi aya salah téplak ti sumber aslina.",
1825 "magiclink-tracking-rfc": "Kaca ngagunakeun tutumbu magis RFC",
1826 "magiclink-tracking-pmid": "Kaca ngagunakeun tutumbu magis PMID",
1827 "magiclink-tracking-isbn": "Kaca ngagunakeun tutumbu magis ISBN",
1828 "specialloguserlabel": "Palaku:",
1829 "speciallogtitlelabel": "Sasaran (judul atawa {{ns:user}}:sandiasma pikeun pamaké):",
1830 "log": "Log",
1831 "logeventslist-submit": "Témbongkeun",
1832 "all-logs-page": "Sakabéh log umum",
1833 "alllogstext": "Béréndélan sakabéh log nu aya di {{SITENAME}}.\nBisa dipondokkeun ku cara milih tipe log, ngaran pamaké, atawa kaca nu dimaksud.",
1834 "logempty": "Taya item nu cocog dina log.",
1835 "log-title-wildcard": "Téangan judul nu dimimitian ku tulisan ieu",
1836 "showhideselectedlogentries": "Robah katempo henteuna éntri log pinilih",
1837 "log-edit-tags": "Édit tag tina éntri log pinilih",
1838 "checkbox-select": "Pilih: $1",
1839 "checkbox-all": "Sakumna",
1840 "checkbox-none": "Kosong",
1841 "checkbox-invert": "Balikkeun",
1842 "allpages": "Sadaya kaca",
1843 "nextpage": "Kaca salajengna ($1)",
1844 "prevpage": "Kaca saméméhna ($1)",
1845 "allpagesfrom": "Pintonkeun kaca ti mimiti:",
1846 "allpagesto": "Témbongkeun kaca-kaca nepi ka:",
1847 "allarticles": "Sadaya artikel",
1848 "allinnamespace": "Sadaya kaca (ngaranspasi $1)",
1849 "allpagessubmit": "Jung",
1850 "allpagesprefix": "Pintonkeun kaca dimimitian ku:",
1851 "allpagesbadtitle": "Judul kaca nu dibikeun teu bener atawa mibanda awalan antarbasa atawa antarwiki, nu ngandung karakter nu teu bisa dipaké dina judul.",
1852 "allpages-bad-ns": "{{SITENAME}} teu boga spasi ngaran \"$1\".",
1853 "allpages-hide-redirects": "Sumputkeun pangalihan",
1854 "cachedspecial-viewing-cached-ttl": "Anjeun nempo vérsi kés ieu kaca, nya meureun geus lilana $1.",
1855 "cachedspecial-viewing-cached-ts": "Anjeun nempo vérsi kés ieu kaca, nya meureun moal bener-bener aktual.",
1856 "cachedspecial-refresh-now": "Tempo nu panganyarna.",
1857 "categories": "Kategori",
1858 "categories-submit": "Témbongkeun",
1859 "categoriespagetext": "{{PLURAL:$1|Kategori|Kategori}} ngandung kaca atawa média.\n[[Special:UnusedCategories|Kategori nu teu kapaké]] henteu ditémbongkeun di dieu.\nBaca ogé [[Special:WantedCategories|kategori nu dipikabutuh]].",
1860 "categoriesfrom": "Tembongkeun kategori-kategori dimimitian ku:",
1861 "deletedcontributions": "Kontribusi nu dihapus",
1862 "deletedcontributions-title": "Kontribusi nu dihapus",
1863 "sp-deletedcontributions-contribs": "kontribusi",
1864 "linksearch": "Pamaluruhan tutumbu luar",
1865 "linksearch-pat": "Pola pamaluruhan:",
1866 "linksearch-ns": "Spasi ngaran:",
1867 "linksearch-ok": "Paluruh",
1868 "linksearch-text": "Tanda béntang kayaning \"*.wikipedia.org\" bisa dipaké.\nPerlu saeutikna hiji domain undak luhur, misalna \"*.org\".<br />\n{{PLURAL:$2|Protokol}} anu dirojong: $1 (ngagunakeun http:// mun protokol teu ditangtukeun)",
1869 "linksearch-line": "$1 ditumbu ti $2",
1870 "linksearch-error": "''Wildcard'' ngan bisa némbongan dina awal ngaran indung (''host'').",
1871 "listusersfrom": "Témbongkeun kontributor dimimitian ku:",
1872 "listusers-submit": "Témbongkeun",
1873 "listusers-noresult": "Teu kapendak.",
1874 "listusers-blocked": "(diblokir)",
1875 "activeusers": "Béréndélan pamaké nu getol",
1876 "activeusers-intro": "Ieu béréndélan kontributor anu geus ngoprék $1 {{PLURAL:$1|poé|poé}} panungtung.",
1877 "activeusers-count": "$1 {{PLURAL:$1|aktivitas}} dina {{PLURAL:$3|1 hari|$3 hari}} panungtung",
1878 "activeusers-from": "Témbongkeun kontributor dimimitian ku:",
1879 "activeusers-groups": "Témbongkeun pamaké nu kaasup gorombolan:",
1880 "activeusers-excludegroups": "Samunikeun pamaké nu kaasup gorombolan:",
1881 "activeusers-noresult": "Teu kapendak.",
1882 "activeusers-submit": "Témbongkun pamaké aktif",
1883 "listgrouprights": "Hak-hak grup pamaké",
1884 "listgrouprights-summary": "Ieu mangrupa daptar jumplukan pamaké anu aya di wiki ieu, kalawan daptar hak aksés maranéhanana.\nÉmbaran leuwih luyu ngeunaan hak pamaké bisa ditingali di [[{{MediaWiki:Listgrouprights-helppage}}|dieu]].",
1885 "listgrouprights-key": "Jujutan:\n* <span class=\"listgrouprights-granted\">Hak anu dipimilik</span>\n* <span class=\"listgrouprights-revoked\">Hak anu dicabut</span>",
1886 "listgrouprights-group": "Jumplukan",
1887 "listgrouprights-rights": "Hak",
1888 "listgrouprights-helppage": "Help:Hak Jumplukan",
1889 "listgrouprights-members": "(daptar anggota)",
1890 "listgrouprights-addgroup": "Tambahan {{PLURAL:$2|grup|grup}}: $1",
1891 "listgrouprights-removegroup": "Piceun {{PLURAL:$2|grup|grup}}: $1",
1892 "listgrouprights-addgroup-all": "Tambahkeun sakabéh grup",
1893 "listgrouprights-removegroup-all": "Piceun sakabéh grup",
1894 "listgrouprights-addgroup-self": "Tambahkeun {{PLURAL:$2|grup|grup}} ka akun sorangan: $1",
1895 "listgrouprights-removegroup-self": "Piceun {{PLURAL:$2|grup|grups}} ti akun sorangan: $1",
1896 "listgrouprights-addgroup-self-all": "Tambahkeun sakabéh grup ka akun sorangan",
1897 "listgrouprights-removegroup-self-all": "Piceun sakabéh grup ti akun sorangan",
1898 "listgrouprights-namespaceprotection-header": "Watesan ngaranspasi",
1899 "listgrouprights-namespaceprotection-namespace": "Ngaranspasi",
1900 "listgrouprights-namespaceprotection-restrictedto": "Hak nu ngawidian pamaké pikeun ngédit",
1901 "listgrants": "Idin",
1902 "listgrants-grant": "Idin",
1903 "listgrants-rights": "Hak",
1904 "trackingcategories": "Kategori palacak",
1905 "trackingcategories-msg": "Kategori palacak",
1906 "trackingcategories-name": "Ngaran talatah",
1907 "trackingcategories-desc": "Kritéria inklusi kategori",
1908 "restricted-displaytitle-ignored": "Kaca-kaca kalawan pangantepan pidangan judul",
1909 "trackingcategories-nodesc": "Taya pedaran nu sayaga",
1910 "trackingcategories-disabled": "Kategori dipareuman",
1911 "mailnologin": "Euweuh alamat ngirim",
1912 "mailnologintext": "Anjeun kudu '''[[Special:UserLogin|asup log]]''' sarta boga alamat surélék nu sah na [[Special:Preferences|préferénsi]] anjeun sangkan bisa nyurélékan pamaké séjén.",
1913 "emailuser": "Surélékan pamaké ieu",
1914 "emailuser-title-target": "Kirim surélék ka ieu {{GENDER:$1|pamaké}}",
1915 "emailuser-title-notarget": "Surélék pamaké",
1916 "emailpagetext": "Anjeun bisa maké formulir di handap pikeun ngirim surélék ka ieu pamaké.\nAlamat surélék nu diasupkeun kana [[Special:Preferences|préferénsi pamaké anjeun]] bakal katémbong salaku alamat \"Ti\" dina surélékna, sahingga nu dituju bisa males langsung.",
1917 "defemailsubject": "Surélék {{SITENAME}} ti pamaké \"$1\"",
1918 "usermaildisabled": "Surélék kontributor ditumpurkeun",
1919 "usermaildisabledtext": "Anjeun teu bisa ngirim surélék ka kontributor séjén di ieu wiki",
1920 "noemailtitle": "Teu aya alamat surélék",
1921 "noemailtext": "Ieu pamaké ieu teu méré alamat surélék nu sah.",
1922 "nowikiemailtext": "Ieu kontributor milih teu nampa surélék ti kontributor séjén.",
1923 "emailnotarget": "Sandiasma panarima henteu valid atawa henteu aya.",
1924 "emailtarget": "ASupkeun sandiasma panarima",
1925 "emailusername": "Sandiasma:",
1926 "emailusernamesubmit": "Kirim",
1927 "email-legend": "Kirim surélék ka kontributor {{SITENAME}} lianna",
1928 "emailfrom": "Ti:",
1929 "emailto": "Ka:",
1930 "emailsubject": "Ngeunaan:",
1931 "emailmessage": "Surat:",
1932 "emailsend": "Kirim",
1933 "emailccme": "Tembuskeun surat kuring kana surélék.",
1934 "emailccsubject": "Tembusan surat anjeun keur $1: $2",
1935 "emailsent": "Surélék geus dikirim",
1936 "emailsenttext": "Surélék anjeun geus dikirim.",
1937 "emailuserfooter": "Ieu surélék dikirim ku $1 ka $2 migunakeun fungsi \"Surélékan pamaké ieu\" di {{SITENAME}}.",
1938 "usermessage-summary": "Ninggalkeun talatah sistim.",
1939 "usermessage-editor": "Talatah sistim",
1940 "watchlist": "Daptar awaseun",
1941 "mywatchlist": "Daptar awaseun",
1942 "watchlistfor2": "Pikeun $1 $2",
1943 "nowatchlist": "Anjeun teu boga kaca na daptar awaseun.",
1944 "watchlistanontext": "Mangga asup log pikeun nempo atawa ngarobah béréndélan awaskeuneun anjeun.",
1945 "watchnologin": "Can asup log",
1946 "addwatch": "Tambahkeun ka aawaseun",
1947 "addedwatchtext": "Kaca \"[[:$1]]\" geus ditambahkeun ka [[Special:Watchlist|awaskeuneun]] anjeun.\nJaga, parobahan na kaca ieu katut kaca obrolanana bakal dibéréndélkeun di dinya, sarta kacana bakal katémbong '''dikandelan''' dina kaca [[Special:RecentChanges|Nu anyar robah]] sangkan leuwih gampang ngawaskeunana.\n\n<p>Mun jaga anjeun moal deui ngawaskeun parobahan na kaca éta, klik tumbu \"Eureun ngawaskeun\" na lajursisi.",
1948 "addedwatchtext-short": "Kaca \"$1\" geus ditambahkeun kana daptar aawaseun anjeun.",
1949 "removewatch": "Piceun tina daptar awaseun",
1950 "removedwatchtext": "Kaca \"[[:$1]]\" geus dikaluarkeun tina [[Special:Watchlist|daptar awaskeuneun]] anjeun.",
1951 "removedwatchtext-short": "Kaca \"$1\" geus dipiceun tina béréndélan awaskeuneun.",
1952 "watch": "awaskeun",
1953 "watchthispage": "Awaskeun kaca ieu",
1954 "unwatch": "Eureun ngawaskeun",
1955 "unwatchthispage": "Eureun ngawaskeun",
1956 "notanarticle": "Sanés kaca eusi",
1957 "notvisiblerev": "Révisi geus dihapus",
1958 "watchlist-details": "Aya {{PLURAL:$1|$1 kaca|$1 kaca}} dina béréndélan awaskeuneun, teu kaasup kaca obrolan/sawala.",
1959 "wlheader-enotif": "Iber surélék diaktifkeun.",
1960 "wlheader-showupdated": "Kaca nu robah ti panungtungan anjeun sindang ditémbongkeun kalawan '''kandel'''",
1961 "wlnote": "Di handap ieu mangrupa $1 {{PLURAL:$1|robahan|robahan}} ahir salila '''$2''' jam.",
1962 "wlshowlast": "Témbongkeun $1 jam $2 poé panungtung",
1963 "watchlist-hide": "Sumputkeun",
1964 "watchlist-submit": "Témbongkeun",
1965 "wlshowtime": "Periodeu waktu ajang dipidangkeun:",
1966 "wlshowhideminor": "éditan minor",
1967 "wlshowhidebots": "bot",
1968 "wlshowhideliu": "pamaké kadaptar",
1969 "wlshowhideanons": "pamaké anonim",
1970 "wlshowhidepatr": "éditan karoris",
1971 "wlshowhidemine": "éditan kuring",
1972 "wlshowhidecategorization": "kategorisasi kaca",
1973 "watchlist-options": "Opsi daptar awaseun",
1974 "watching": "Ngawaskeun...",
1975 "unwatching": "Eureun ngawaskeun...",
1976 "watcherrortext": "Aya kasalahan mangsa ngarobah préférénsi daptar awaskeuneun anjeun pikeun \" $1 \".",
1977 "enotif_reset": "Tandaan sadaya kaca nu geus dilongok",
1978 "enotif_impersonal_salutation": "Pamaké {{SITENAME}}",
1979 "enotif_subject_deleted": "Kaca {{SITENAME}} $1 geus {{GENDER:$2|dihapus}} ku $2",
1980 "enotif_subject_created": "Kaca {{SITENAME}} $1 geus {{GENDER:$2|dijieun}} ku $2",
1981 "enotif_subject_moved": "Kaca {{SITENAME}} $1 geus {{GENDER:$2|dialihkeun}} ku $2",
1982 "enotif_subject_restored": "Kaca {{SITENAME}} $1 geus {{GENDER:$2|dibalikkeun}} ku $2",
1983 "enotif_subject_changed": "Kaca {{SITENAME}} $1 geus {{GENDER:$2|dirobah}} ku $2",
1984 "enotif_lastvisited": "Pikeun sakumna parobahan ti saprak jebulan panungtung, tempo $1",
1985 "enotif_lastdiff": "Pikeun nempo parobahan, ilikan $1",
1986 "enotif_anon_editor": "pamaké anonim $1",
1987 "enotif_body": "Sadérék $WATCHINGUSERNAME,\n\nKaca $PAGETITLE na {{SITENAME}} geus $CHANGEDORCREATED tanggal $PAGEEDITDATE ku $PAGEEDITOR. Mangga tingal {{SERVER}}{{localurl:$PAGETITLE}} pikeun vérsi kiwari.\n\n$NEWPAGE\n\nRingkesan éditor: $PAGESUMMARY $PAGEMINOREDIT\n\nKontak éditor:\nsurat {{SERVER}}{{localurl:Husus:Emailuser|target=$PAGEEDITOR}}\nwiki {{SERVER}}{{localurl:Pamaké:$PAGEEDITOR}}\n\nMun anjeun teu sindang deui ka ieu kaca, parobahan salajengna moal diémbarkeun. Anjeun bisa ogé nyetél deui umbul-umbul pikeun sadaya kaca nu aya na daptar awaseun anjeun.\n\n Sistim émbaran {{SITENAME}} pikeun anjeun\n\n--\nPikeun ngarobah setélan dabtar awaseun anjeun, sindang ka {{SERVER}}{{localurl:Husus:Watchlist|edit=yes}}\n\nAsupan jeung bantuan salajengna:\n$HELPPAGE",
1988 "enotif_minoredit": "Ieu mah éditan minor",
1989 "created": "geus dijieun",
1990 "changed": "geus robah",
1991 "deletepage": "Hapus kaca",
1992 "confirm": "Konfirmasi",
1993 "excontent": "eusina nu heubeul: '$1'",
1994 "excontentauthor": "eusina ngan mangrupa: \"$1\", sarta hiji-hijina kontributor téh nyaéta \"[[Special:Contributions/$2|$2]]\" ([[User talk:$2|obrolan]])",
1995 "exbeforeblank": "eusi méméh dikosongkeun nyéta: '$1'",
1996 "delete-confirm": "Hapus \"$1\"",
1997 "delete-legend": "Hapus",
1998 "historywarning": "'''Awas:''' kaca nu rék dihapus mibanda jujutan kira $1 {{PLURAL:$1|révisi|révisi}}:",
1999 "historyaction-submit": "Témbongkeun",
2000 "confirmdeletetext": "Anjeun rék ngahapus hiji kaca atawa gambar katut jujutanana tina pangkalan data, mangga yakinkeun yén anjeun mémang niat midamel ieu, yén anjeun ngartos kana sagala konsékuénsina, sarta yén anjeun ngalakukeun ieu saluyu jeung [[{{MediaWiki:Policy-url}}|kawijakan {{SITENAME}}]].",
2001 "actioncomplete": "Tarékah geus hasil",
2002 "actionfailed": "Tarékah gagal",
2003 "deletedtext": "\"$1\" geus dihapus. Tempo $2 pikeun rékaman hapusan anyaran ieu.",
2004 "dellogpage": "Log_hapusan",
2005 "dellogpagetext": "Di handap ieu daptar hapusan nu ahir-ahir, sakabéh wanci dumasar wanci server.",
2006 "deletionlog": "log hapusan",
2007 "reverted": "Malikkeun ka révisi nu ti heula",
2008 "deletecomment": "Alesan:",
2009 "deleteotherreason": "Alesan séjén/panambih:",
2010 "deletereasonotherlist": "Alesan séjén",
2011 "deletereason-dropdown": "*Alesan ilahar\n** Paménta pamaké\n** Ngarumpak hak cipta\n** Vandalismeu",
2012 "delete-edit-reasonlist": "Alesan ngahapus éditan",
2013 "delete-toobig": "Jujutan édit ieu kaca panjang pisan, leuwih ti {{PLURAL:$1|révisi|révisi}}.\nHal ieu teu diwenangkeun pikeun nyegah karuksakan {{SITENAME}} nu teu dihaja.",
2014 "delete-warning-toobig": "Jujutan ieu kaca panjang pisan, leuwih ti{{PLURAL:$1|révisi|révisi}}. Dihapusna ieu kaca bisa ngaruksak jalanna pangkalan data {{SITENAME}}; sing ati-ati.",
2015 "deleteprotected": "Anjeun teu bisa mupus ieu kaca lantaran geus ditangtayungan.",
2016 "rollback": "Balikkeun éditan",
2017 "rollbacklink": "balikkeun",
2018 "rollbacklinkcount": "balikkeun $1 {{PLURAL:$1|éditan}}",
2019 "rollbacklinkcount-morethan": "balikkeun leuwih ti $1 {{PLURAL:$1|saéditan|éditan}}",
2020 "rollbackfailed": "Gagal malikkeun",
2021 "rollback-missingparam": "Paraméter diperlukeun nalika dupundut teu sayaga.",
2022 "rollback-missingrevision": "Teu bisa muatkeun révisi data.",
2023 "cantrollback": "Éditan teu bisa dibalikkeun; kontribusi panungtung ngarupakeun hiji-hijina panulis kaca ieu.",
2024 "alreadyrolled": "Teu bisa mulangkeun édit ahir [[$1]] ku [[User:$2|$2]] ([[User talk:$2|Obrolan]]{{int:pipe-separator}}[[Special:Contributions/$2|{{int:contribslink}}]]); geus aya nu ngédit atawa mulangkeun kacana.\n\nÉdit ahir ku [[User:$3|$3]] ([[User talk:$3|Obrolan]]{{int:pipe-separator}}[[Special:Contributions/$3|{{int:contribslink}}]]).",
2025 "editcomment": "Komentar ngéditna: <em>$1</em>.",
2026 "revertpage": "Malikkeun éditan $2, diganti deui ka vérsi ahir ku $1",
2027 "rollback-success": "Mulangkeun éditan $1; balik deui ka vérsi panungtung ku $2.",
2028 "sessionfailure-title": "Kagagalan sési",
2029 "sessionfailure": "Sigana aya masalah jeung termin log anjeun; peta ieu geus dibolaykeun salaku pépéling pikeun ngalawan ayana pangbajak. Mangga pencét \"back\" jeung muat ulang ti kaca asal anjeun, lajeng cobaan deui.",
2030 "changecontentmodel": "Robah modél kontén hiji kaca",
2031 "changecontentmodel-legend": "Robah modél kontén",
2032 "changecontentmodel-title-label": "Judul kaca",
2033 "changecontentmodel-model-label": "Modél kontén anyar",
2034 "changecontentmodel-reason-label": "Alesan:",
2035 "changecontentmodel-submit": "Parobahan",
2036 "changecontentmodel-success-title": "Modél ieu kontén geus dirobah",
2037 "changecontentmodel-success-text": "Jinis kontén [[:$1]] geus dirobah",
2038 "changecontentmodel-nodirectediting": "Modél kontén $1 teu ngarojong éditan langsung",
2039 "changecontentmodel-emptymodels-title": "Taya modél kontén nu sayaga",
2040 "changecontentmodel-emptymodels-text": "Kontén dina [[:$1]] teu bisa dirobah kana jinis lian.",
2041 "log-name-contentmodel": "Log parobahan modél kontén",
2042 "logentry-contentmodel-change-revertlink": "balikkeun",
2043 "logentry-contentmodel-change-revert": "balikkeun",
2044 "protectlogpage": "Log_koncian",
2045 "protectlogtext": "Di handap ieu mangrupa daptar koncian kaca. Tempo [[Special:ProtectedPages|kaca nu dikonci]] pikeun iber leuwih lengkep.",
2046 "protectedarticle": "ngonci $1",
2047 "modifiedarticleprotection": "hambalan koncian \"[[$1]]\" geus dirobah",
2048 "unprotectedarticle": "muka konci tina \"[[$1]]\"",
2049 "movedarticleprotection": "ngalihkeun pangaturan protéksi ti \"[[$2]]\" ka \"[[$1]]\"",
2050 "protectedarticle-comment": "{{GENDER:$2|Nangtayungan}} \"[[$1]]\"",
2051 "modifiedarticleprotection-comment": "{{GENDER:$2|Ngarobah tingkat panangtayungan}} pikeun \"[[$1]]\"",
2052 "protect-title": "Ngonci \"$1\"",
2053 "protect-title-notallowed": "Tempo undak panangtayungan ti \"$1\"",
2054 "prot_1movedto2": "mindahkeun [[$1]] ka [[$2]]",
2055 "protect-badnamespace-title": "Ngaranspasi nu teu bisa ditangtayungan",
2056 "protect-badnamespace-text": "Kaca dina ieu ngaranspasi teu bisa diprotéksi.",
2057 "protect-norestrictiontypes-title": "Kaca nu teu karaksa",
2058 "protect-legend": "Konfirmasi ngonci",
2059 "protectcomment": "Alesan:",
2060 "protectexpiry": "Kadaluwarsa",
2061 "protect_expiry_invalid": "Waktu kadaluwarsa teu sah.",
2062 "protect_expiry_old": "Waktu kadaluwarsa geus kaliwat.",
2063 "protect-unchain-permissions": "Aktifkeun opsi panangtayungan lanjutan",
2064 "protect-text": "Di dieu anjeun bisa nempo sarta ngarobah hambalan pangonci pikeun kaca '''$1'''.",
2065 "protect-locked-blocked": "Anjeun teu bisa ngarobah hambalan koncian sabab keur dipeungpeuk. Setélan ayeuna pikeun kaca '''$1''' nyaéta:",
2066 "protect-locked-access": "Akun anjeun teu wenang ngarobah hambalan pangonci kaca.\nSetélan kiwari pikeun kaca <strong>$1</strong>:",
2067 "protect-cascadeon": "Ieu kaca dikonci sabab kaasup {{PLURAL:$1|kaca nu|kaca-kaca nu}} ngajalankeun pangonci ngaruntuy. Anjeun bisa ngarobah hambalan koncian ieu kaca, tapi ieu moal mangaruhan pangonci ngaruntuyna.",
2068 "protect-default": "Bisa ku sakabeh pamaké",
2069 "protect-fallback": "Ngan pikeun pamaké kalawan idin \"$1\"",
2070 "protect-level-autoconfirmed": "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar",
2071 "protect-level-sysop": "Ngan pikeun kuncén",
2072 "protect-summary-cascade": "ngaruntuykeun",
2073 "protect-expiring": "kadaluwarsa $1",
2074 "protect-expiring-local": "kadaluwarsa $1",
2075 "protect-expiry-indefinite": "tanpa wates",
2076 "protect-cascade": "Konci kaca nu kawengku dina ieu kaca (pangonci ngaruntuy).",
2077 "protect-cantedit": "Anjeung teu wenang ngarobah hambalan ngonci ieu kaca.",
2078 "protect-othertime": "Séjén waktu",
2079 "protect-othertime-op": "séjén waktu",
2080 "protect-existing-expiry": "Waktu mungkas nu aya: $3, $2",
2081 "protect-existing-expiry-infinity": "Waktu kadaluwarsa nu aya: taya wates",
2082 "protect-otherreason": "Alesan panambah/lianna:",
2083 "protect-otherreason-op": "Alesan séjén",
2084 "protect-dropdown": "*Alesan ngonci nu ilahar\n** Vandalismeu kamalinaan\n** Spamming kamalinaan\n** Perang éditan\n** Kaca loba pisan diédit",
2085 "protect-edit-reasonlist": "Alesan ngonci éditan",
2086 "protect-expiry-options": "sajam:1 hour,sapoé:1 day,saminggu:1 week,2 minggu:2 weeks,sabulan:1 month,3 bulan:3 months,6 bulan:6 months,sataun:1 year,salilana:infinite",
2087 "restriction-type": "Ngonci:",
2088 "restriction-level": "Hambalan ngonci:",
2089 "minimum-size": "Ukuran minimum",
2090 "maximum-size": "Ukuran maksimum:",
2091 "pagesize": "(bit)",
2092 "restriction-edit": "Édit",
2093 "restriction-move": "Pindahkeun",
2094 "restriction-create": "Jieun",
2095 "restriction-upload": "Unjal berkas",
2096 "restriction-level-sysop": "konci rékép",
2097 "restriction-level-autoconfirmed": "konci logor",
2098 "restriction-level-all": "sadaya hambalan",
2099 "undelete": "Simpen deui kaca nu dihapus",
2100 "undeletepage": "Témbongkeun atawa simpen deui kaca nu geus dihapus",
2101 "undeletepagetitle": "'''Béréndélan révisi [[:$1]]''' anu dihapus.",
2102 "viewdeletedpage": "Témbongkeun kaca nu dihapus",
2103 "undeletepagetext": "{{PLURAL:$1|Kaca di handap ieu|Aya $1 kaca}} geus dihapus tapi masih kénéh aya na arsip sarta bisa disimpen deui. Arsip aya kalana dibersihan.",
2104 "undelete-fieldset-title": "Malikkeun révisi",
2105 "undeleterevisions": "$1 {{PLURAL:$1|révisi}} dipupus",
2106 "undeletehistory": "Mun anjeun nyimpen deui kacana, sadaya révisi bakal disimpen deui dina jujutan.\nMun aya kaca anyar nu ngaranna sarua dijieun deui satutasna dihapus, révisi nu disimpen tadi bakal némbongan salaku jujutan nu ti heula, sarta révisi kiwari kaca nu hirup moal otomatis kaganti.",
2107 "undeletehistorynoadmin": "Artikel ieu geus dihapus.\nAlesanana bisa dibaca dina katrangan di handap, katut saha waé nu geus ngédit ieu artikel saméméh dihapus.\nTéks aktual révisi nu geus dihapus ieu ngan bisa dibuka ku kuncén.",
2108 "undelete-revision": "Révisi nu dihapus ti $1 (dina $5, $4) ku $3:",
2109 "undelete-nodiff": "Euweuh revisi nu lewih lila",
2110 "undeletebtn": "Simpen deui!",
2111 "undeletelink": "tempo/pulangkeun",
2112 "undeleteviewlink": "tempo",
2113 "undeleteinvert": "Balikkeun pilihan",
2114 "undeletecomment": "Alesan:",
2115 "cannotundelete": "Gagal ngabolaykeun hapusan; sigana kapiheulaan ngabolaykeun hapusan ku nu séjén.",
2116 "undeletedpage": "'''$1 hasil dibalikeun'''\n\nTempo [[Special:Log/delete|log hapusan]] keur data ngahapus jeung malikeun.",
2117 "undelete-header": "Tempo [[Special:Log/delete|log hapusan]] pikeun béréndélan kaca nu anyar dihapus.",
2118 "undelete-search-title": "Paluruh kaca kahapus",
2119 "undelete-search-box": "Téang kaca nu dihapus",
2120 "undelete-search-prefix": "Témbongkeun kaca dimimitian ku",
2121 "undelete-search-full": "Témbongkeun judul kaca nu ngandung:",
2122 "undelete-search-submit": "Téang",
2123 "undelete-no-results": "Euweuh kaca nu cocog dina arsip hapusan.",
2124 "undelete-filename-mismatch": "Hanteu bisa ngabolaykeun hapusan révisi berkas titimangsa $1: ngaran berkas teu cocog.",
2125 "undelete-bad-store-key": "Hanteu bisa ngabolaykeun hapusan révisi berkas titimangsa $1: Berkas leungit méméh dihapus.",
2126 "undelete-cleanup-error": "Éror ngahapus berkas arsip \"$1\" anu teu kapaké.",
2127 "undelete-missing-filearchive": "Hanteu bisa mulangkeun arsip berkas ID $1 kusabab teu kapanggih dina pangkalan data. Bisa jadi éta koropak bolay dihapus.",
2128 "undelete-error": "Kasalahan malikkeun kaca",
2129 "undelete-error-short": "Éror ngabolaykeun hapusan: $1",
2130 "undelete-error-long": "Aya éror nalika ngabolaykeun hapusan:\n\n$1",
2131 "undelete-show-file-submit": "Enya",
2132 "namespace": "Ngaranspasi:",
2133 "invert": "Balikkeun pilihan",
2134 "tooltip-invert": "Contang ieu kotak pikeun nyumputkeun parobahan kaca-kaca dina ruang nama anu dipilih (jeung ruang nama anu tumali, lamun dicontang)",
2135 "namespace_association": "Ngaranspasi nu patali",
2136 "tooltip-namespace_association": "Céklis ieu kotak pikeun ngaitkeun ngaranspasi atawa judul ngaranspasi jeung ngaranspasi nu dipilih",
2137 "blanknamespace": "(Utama)",
2138 "contributions": "Kontribusi {{GENDER:$1|pamaké}}",
2139 "contributions-title": "Sumbangan tulisan ti $1",
2140 "mycontris": "Kontribusi",
2141 "anoncontribs": "Kontribusi",
2142 "contribsub2": "Pikeun {{GENDER:$3|$1}} ($2)",
2143 "contributions-userdoesnotexist": "Akun pamaké \"$1\" teu aya dina daptar.",
2144 "nocontribs": "Taya robahan nu kapanggih cocog jeung patokan ieu.",
2145 "uctop": "(ayeuna)",
2146 "month": "Ti bulan (jeung saméméhna):",
2147 "year": "Ti taun (jeung saméméhna):",
2148 "sp-contributions-newbies": "Témbongkeun kontribusi ti akun anyar wungkul",
2149 "sp-contributions-newbies-sub": "Pikeun akun anyar",
2150 "sp-contributions-newbies-title": "Kontribusi pamaké pikeun akun anyar",
2151 "sp-contributions-blocklog": "log peungpeuk",
2152 "sp-contributions-suppresslog": "kontribusi {{GENDER:$1|pamaké}} nu disamunikeun",
2153 "sp-contributions-deleted": "kontribusi {{GENDER:$1|pamaké}} nu dipupus",
2154 "sp-contributions-uploads": "unggahan",
2155 "sp-contributions-logs": "log",
2156 "sp-contributions-talk": "obrolan",
2157 "sp-contributions-userrights": "Ménéjemén hak aksés {{GENDER:$1|pamaké}}",
2158 "sp-contributions-blocked-notice": "Ieu pamaké keur dipeungpeuk.\nPikeun rujukan, éntri log panungtung dipidangkeun di handap:",
2159 "sp-contributions-blocked-notice-anon": "Ieu alamat IP keur dipeungpeuk.\nPikeun rujukan, éntri log panungtung dipidangkeun di handap:",
2160 "sp-contributions-search": "Paluruh kontribusi",
2161 "sp-contributions-username": "Alamat IP atawa sandiasma:",
2162 "sp-contributions-toponly": "Témbongkeun éditan anu révisi panungtung wungkul",
2163 "sp-contributions-newonly": "Témbongkeun ukur éditan anu mangrupa kaca anyar",
2164 "sp-contributions-hideminor": "Sumputkeun éditan minor",
2165 "sp-contributions-submit": "Paluruh",
2166 "whatlinkshere": "Anu nutumbu ka dieu",
2167 "whatlinkshere-title": "Kaca anu nutumbu ka \"$1\"",
2168 "whatlinkshere-page": "Kaca:",
2169 "linkshere": "Kaca di handap ieu numbu ka '''[[:$1]]''':",
2170 "nolinkshere": "Euweuh kaca anu nutumbu ka <strong>[[:$1]]</strong>.",
2171 "nolinkshere-ns": "Euweuh kaca anu nutumbu ka <strong>[[:$1]]</strong> dina ruang-nama anu dipilih.",
2172 "isredirect": "Kaca alihan",
2173 "istemplate": "ku citakan",
2174 "isimage": "tutumbu berkas",
2175 "whatlinkshere-prev": "$1 {{PLURAL:$1|saméméhna}}",
2176 "whatlinkshere-next": "$1 {{PLURAL:$1|salajengna}}",
2177 "whatlinkshere-links": "← tutumbu",
2178 "whatlinkshere-hideredirs": "$1 pangalihan",
2179 "whatlinkshere-hidetrans": "$1 transklusi",
2180 "whatlinkshere-hidelinks": "$1 tutumbu",
2181 "whatlinkshere-hideimages": "$1 tutumbu berkas",
2182 "whatlinkshere-filters": "Saringan",
2183 "whatlinkshere-submit": "Jung",
2184 "autoblockid": "Otomatis peungpeuk #$1",
2185 "block": "Peungpeuk kontributor",
2186 "unblock": "Buka peungpeuk kontributor",
2187 "blockip": "Peungpeuk {{GENDER:$1|pamaké}}",
2188 "blockip-legend": "Peungpeuk pamaké",
2189 "blockiptext": "Paké formulir di handap pikeun meungpeuk aksés nulis ti alamat IP atawa ngaran pamaké husus. Ieu sakuduna ditujukeun pikeun nyegah vandalisme, sarta saluyu jeung [[{{MediaWiki:Policy-url}}|kawijakan]]. Eusi alesan nu jéntré (misal, ngarujuk kaca tinangtu nu geus diruksak).",
2190 "ipaddressorusername": "Alamat IP atawa sandiasma:",
2191 "ipbexpiry": "Kadaluarsa",
2192 "ipbreason": "Alesan:",
2193 "ipb-hardblock": "Nyegah pamaké anu asup log pikeun ngédit ti ieu alamat IP",
2194 "ipbcreateaccount": "Ulah bisa nyieun akun",
2195 "ipbemailban": "Henteu kaci pamaké ngirimkeun surélék",
2196 "ipbenableautoblock": "Peungpeuk sacara otomatis alamat IP anu panungtungan dipaké ku pamaké sarta sakabéh alamat IP anu kungsi dipaké.",
2197 "ipbsubmit": "Peungpeuk pamaké ieu",
2198 "ipbother": "Waktu séjén",
2199 "ipboptions": "2 jam:2 hours,sapoé:1 day,3 poé:3 days,saminggu:1 week,2 minggu:2 weeks,sabulan:1 month,3 bulan:3 months,6 bulan:6 months,sataun:1 year,tanpa wates:infinite",
2200 "ipbhidename": "Sumputkeun ngaran pamaké tina éditan jeung daptar pamaké",
2201 "ipbwatchuser": "Awaskeun kaca pamaké jeung kaca obrolan pamaké ieu",
2202 "ipb-disableusertalk": "Cegah ieu pamaké pikeun ngédit kaca obrolan manéhns sorangan nalika dipeunpeuk",
2203 "ipb-change-block": "Peungpeuk deui pamaké kalawan sét konfigurasi ieu",
2204 "ipb-confirm": "Konfirmasi peungpeuk",
2205 "badipaddress": "Alamat IP teu sah",
2206 "blockipsuccesssub": "Meungpeuk geus hasil",
2207 "blockipsuccesstext": "[[Special:Contributions/$1|$1]] geus dipeungpeuk.<br />\nTempo [[Special:BlockList|daptar peungpeukan]] pikeun niténan deui pameungpeukan.",
2208 "ipb-blockingself": "Anjeun rék meungpeuk manéh! Yakin yeuh rék ngalakukeun kitu?",
2209 "ipb-edit-dropdown": "Édit alesan meungpeuk",
2210 "ipb-unblock-addr": "Buka peungpeuk $1",
2211 "ipb-unblock": "Nyabut peungpeuk pamaké atawa alamat IP",
2212 "ipb-blocklist": "Tempo peungpeuk nu diteurapkeun",
2213 "ipb-blocklist-contribs": "Kontribusi pikeun {{GENDER:$1|$1}}",
2214 "ipb-blocklist-duration-left": "Nyésa $1",
2215 "unblockip": "Buka peungpeuk pamaké",
2216 "unblockiptext": "Paké formulir di handap pikeun mulangkeun aksés nulis ka alamat IP atawa ngaran pamaké nu saméméhna dipeungpeuk.",
2217 "ipusubmit": "Pupus ieu peungpeukan",
2218 "unblocked": "peungpeuk ka [[User:$1|$1]] geus dicabut",
2219 "unblocked-range": "$1 geus teu dipeungpeuk",
2220 "unblocked-id": "peungpeuk $1 geus dicabut",
2221 "unblocked-ip": "Pameungpeukan [[Special:Contributions/$1|$1]] geus dicabut.",
2222 "blocklist": "Kontributor nu dipeungpeuk",
2223 "autoblocklist": "Otomatis peungpeuk",
2224 "autoblocklist-submit": "Paluruh",
2225 "autoblocklist-legend": "Daptar otomatis peungpeuk",
2226 "autoblocklist-localblocks": "{{PLURAL:$1|Otomatis peungpeuk}} lokal",
2227 "autoblocklist-total-autoblocks": "Total peungeukan otomatis: $1",
2228 "autoblocklist-empty": "Daptar peungpeukan otomatis kosong.",
2229 "autoblocklist-otherblocks": "{{PLURAL:$1|Sapeungpeukan otomatis|Peungpeukan otomatis}} lianna",
2230 "ipblocklist": "Pamaké nu dipeungpeuk",
2231 "ipblocklist-legend": "Téang pamaké nu dipeungpeuk",
2232 "blocklist-userblocks": "Sumputkeun peungpeukan akun",
2233 "blocklist-tempblocks": "Sumputkeun peungpeukan saheulaanan",
2234 "blocklist-addressblocks": "Sumputkeun pameungpeukan IP tunggal",
2235 "blocklist-rangeblocks": "Nyumputkeun hontalan peungpeuk",
2236 "blocklist-timestamp": "Cap titimangsa",
2237 "blocklist-target": "Udagan",
2238 "blocklist-expiry": "Kadaluwarsa",
2239 "blocklist-by": "Kuncén nu meungpeuk",
2240 "blocklist-params": "Paraméter peungpeukan",
2241 "blocklist-reason": "Alesan",
2242 "ipblocklist-submit": "Téang",
2243 "ipblocklist-localblock": "Blok lokal",
2244 "ipblocklist-otherblocks": "{{PLURAL:$1|Peungpeukan}} lian",
2245 "infiniteblock": "tanpa wates",
2246 "expiringblock": "kadaluwarsa $1 jam $2",
2247 "anononlyblock": "ngan nu teu daptar",
2248 "noautoblockblock": "Otopeungpeuk ditumpurkeun",
2249 "createaccountblock": "nyieun akun ditumpurkeun",
2250 "emailblock": "surélek di peungpeuk",
2251 "blocklist-nousertalk": "teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan",
2252 "ipblocklist-empty": "Daptar peungpeuk kosong.",
2253 "ipblocklist-no-results": "Alamat IP atawa sandiasma nu dipundut teu dipeungpeuk.",
2254 "blocklink": "blokir",
2255 "unblocklink": "buka blokir",
2256 "change-blocklink": "Robah status blokir",
2257 "contribslink": "kontribusi",
2258 "emaillink": "kirim surélék",
2259 "autoblocker": "Otomatis dipeungpeuk kusabab alamat IP anjeun dipaké ku \"[[User:$1|$1]]\".\nAlesan nu dibikeun pikeun pameungpeukan nyaéta: \"$2\"",
2260 "blocklogpage": "Log_peungpeuk",
2261 "blocklog-showlog": "Ieu pamaké saméméhna geus kungsi dipeungpeuk.\nPikeun rujukan, logna dipidangkeun di handap ieu:",
2262 "blocklogentry": "meungpeuk [[$1]] nepi ka $2 $3",
2263 "reblock-logentry": "ngarobah peungpeukan [[$1]] kalawan waktu kadaluwarsa $2 $3",
2264 "blocklogtext": "Ieu mangrupa log peta meungpeuk jeung muka peungpeuk pamaké, teu kaasup alamat IP nu dipeungpeukna otomatis. Tempo [[Special:BlockList|daptar peungpeuk]] pikeun daptar cegahan jeung peungpeuk.",
2265 "unblocklogentry": "peungpeuk dibuka \"$1\"",
2266 "block-log-flags-anononly": "pamaké anonim wungkul",
2267 "block-log-flags-nocreate": "teu bisa nyieun akun",
2268 "block-log-flags-noautoblock": "meungpeuk otomatis dipaéhan",
2269 "block-log-flags-noemail": "surélek di peungpeuk",
2270 "block-log-flags-nousertalk": "teu bisa ngédit kaca obrolan sorangan",
2271 "block-log-flags-angry-autoblock": "ronjatan sistim pameungpeukan otomatis geus dihurungkeun",
2272 "block-log-flags-hiddenname": "sandiasma disumputkeun",
2273 "range_block_disabled": "Pangabisa kuncén pikeun nyieun sarupaning peungpeuk geus ditumpurkeun.",
2274 "ipb_expiry_invalid": "Wanci daluwarsa teu bener.",
2275 "ipb_expiry_old": "Waktu kadaluwarsana mah baheula.",
2276 "ipb_expiry_temp": "Pameungpeukan sandiasma nu samunikeun kudu permanén.",
2277 "ipb_already_blocked": "\"$1\" geus dipeungpeuk",
2278 "ipb-needreblock": "$1 geus dipeungpeuk. Rék dirobah sétinganana?",
2279 "ipb-otherblocks-header": "{{PLURAL:$1|Peungpeuk|Peungpeuk}} lianna",
2280 "unblock-hideuser": "Anjeun teu bisa muka peungpeuk ieu pamaké, kusabab landihanan keur disumputkeun.",
2281 "ipb_cant_unblock": "Éror: ID peungpeuk $1 teu kapanggih. Sigana mah geus dibuka.",
2282 "ip_range_invalid": "Angka IP teu bener.",
2283 "ip_range_toolarge": "Panteng blok leuwih badag tibatan /$1 teu diheugbaékeun.",
2284 "proxyblocker": "Pameungpeuk proxy",
2285 "proxyblockreason": "Alamat IP anjeun dipeungpeuk sabab mangrupa proxy muka. Mangga tepungan ''Internet service provider'' atanapi ''tech support'' anjeun, béjakeun masalah serius ieu.",
2286 "sorbsreason": "Alamat IP anjeun kadaptar salaku ''open proxy'' dina DNSBL anu dipaké ku {{SITENAME}}.",
2287 "sorbs_create_account_reason": "Alamat IP anjeun kadaptar salaku ''open proxy'' dina DNSBL. Anjeun teu bisa nyieun akun",
2288 "ipbblocked": "Anjeun teu bisa meungpeuk atawa muka peungpeuk séjén kontributor ku sabab anjeun sorangan keur dipeungpeuk",
2289 "ipbnounblockself": "Anjeun teu diidinan pikeun muka peungpeukan sorangan.",
2290 "lockdb": "Konci pangkalan data",
2291 "unlockdb": "Buka konci pangkalan data",
2292 "lockdbtext": "Ngonci gudang data bakal numpurkeun kabisa sakabéh pamaké pikeun ngédit kaca, ngarobah préferénsina, ngédit awaskeuneunana, sarta hal séjén nu merlukeun parobahan na gudang data. Konfirmasikeun yén ieu nu dimaksud ku anjeun, sarta anjeun bakal muka konci gudang data nalika pangropéa anjeun geus réngsé.",
2293 "unlockdbtext": "Muka konci pangkalan data bakal mulangkeun kabisa sakabéh pamaké pikeun ngédit kaca, ngarobah préferénsina, ngédit awaskeuneunana, sarta hal-hal séjén nu merlukeun parobahan na pangkalan data. Pastikeun yén ieu ngarupakeun hal nu diniatkeun ku anjeun.",
2294 "lockconfirm": "Leres pisan, simkuring hoyong ngonci pangkalan data.",
2295 "unlockconfirm": "Muhun, kuring hayang muka konci pangkalan data.",
2296 "lockbtn": "Konci pangkalan data",
2297 "unlockbtn": "Buka konci pangkalan data",
2298 "locknoconfirm": "Anjeun teu nyontréngan kotak konfirmasi.",
2299 "lockdbsuccesssub": "pangkalan data geus hasil dikonci",
2300 "unlockdbsuccesssub": "Konci pangkalan data geus dibuka",
2301 "lockdbsuccesstext": "pangkalan data dikonci.\n<br />Ulah poho muka konci mun geus bérés diropéa.",
2302 "unlockdbsuccesstext": "pangkalan data geus teu dikonci.",
2303 "databaselocked": "Basis data geus kakonci.",
2304 "databasenotlocked": "Gudang data teu kakonci.",
2305 "lockedbyandtime": "(ku $1 dina $2 $3)",
2306 "move-page": "Pindahkeun $1",
2307 "move-page-legend": "Pindahkeun kaca",
2308 "movepagetext": "Migunakeun formulir di handap bakal ngaganti ngaran hiji kaca, mindahkeun sadaya jujutanana ka ngaran anyar.\nJudul nu heubeul bakal jadi kaca alihan ka judul nu anyar.\nAnjeun bisa menerkeun alihan nu nujul ka judul asli sacara otomatis.\nMun henteu, pariksa bisi aya [[Special:DoubleRedirects|alihan ganda]] atawa [[Special:BrokenRedirects|buntu]]\nAnjeun tanggel waler pikeun mastikeun yén tumbu-tumbu tetep nujul ka tempat nu sakuduna dituju.\n\nCatet yén kacana '''moal''' pindah mun judul nu anyar geus aya eusian, kajaba mangrupa alihan sarta teu mibanda jujutan.\nIeu ngandung harti yén anjeun bisa ngaganti ngaran hiji kaca balik deui ka nu cikénéh diganti ngaranna mun anjeun nyieun kasalahan, sarta anjeun teu bisa nimpah kaca nu geus aya.\n\n'''AWAS!'''\nIeu parobahan bisa gedé pangaruhna mun dilarapkeun kana kaca anu payu;\nanjeun kudu bener-bener ngarti kana hal ieu.",
2309 "movepagetalktext": "Kaca obrolan nu patali, mun aya, bakal sacara otomatis kapindahkeun, '''iwal:'''\n*Anjeun mindahkeun kacana meuntas spasingaran nu béda,\n*Kaca obrolan dina ngaran nu anyar geus aya eusian, atawa\n*Anjeun teu nyontréngan kotak di handap.\n\nDina kajadian kitu, mun hayang (jeung perlu) anjeun kudu mindahkeun atawa ngagabungkeun kacana sacara manual.",
2310 "movenologintext": "Anjeun kudu jadi pamaké nu kadaptar tur [[Special:UserLogin|asup log]] pikeun mindahkeun kaca.",
2311 "movenotallowed": "Anjeung teu boga kawenangan mindahkeun kaca.",
2312 "movenotallowedfile": "Anjeung teu boga kawenangan mindahkeun kaca.",
2313 "cant-move-user-page": "Anjeun teu miboga hak aksés pikeun ngalihkeun kaca pamaké (misah ti subkaca).",
2314 "cant-move-to-user-page": "Anjeun teu miboga hak aksés pikeun ngalihkeun kaca ka hiji kaca pamaké (iwal ka subkaca pamaké).",
2315 "cant-move-category-page": "Anjeun teu miboga hak aksés pikeun ngalihkeun kaca kategori.",
2316 "cant-move-to-category-page": "Anjeun teu miboga hak aksés pikeun ngalihkeun kaca ka kaca kategori.",
2317 "cant-move-subpages": "Anjeun teu miboga hak aksés pikeun ngalihkeun subkaca.",
2318 "namespace-nosubpages": "Ngaranspasi \"$1\" teu ngidinan subkaca.",
2319 "newtitle": "Judul anyar:",
2320 "move-watch": "Aawas kaca sumber jeung kaca targét",
2321 "movepagebtn": "Pindahkeun kaca",
2322 "pagemovedsub": "Mindahkeun geus hasil!",
2323 "movepage-moved": "'''\"$1\" geus dipindahkeun ka \"$2\"'''",
2324 "movepage-moved-redirect": "Alihan geus dijieunkeun.",
2325 "movepage-moved-noredirect": "Panyieunan alihan geus diteken.",
2326 "articleexists": "Kaca nu ngaranna kitu geus aya, atawa ngaran nu dipilih ku anjeun teu sah. Mangga pilih ngaran séjén.",
2327 "cantmove-titleprotected": "Anjeun teu bisa mindahkeun kaca ka dieu, sabab éta judul dikonci",
2328 "movetalk": "Mun bisa, kaca \"obrolan\" ogé pindahkeun.",
2329 "move-subpages": "Pindahkeun kabéh sub-kaca (nepika $1)",
2330 "move-talk-subpages": "Pindahkeun kabéh sub-kaca obrolan (nepika $1)",
2331 "movepage-page-exists": "Kaca $1 geus aya tur teu bisa ditimpah sacara otomatis.",
2332 "movepage-page-moved": "Kaca $1 geus dipindahkeun ka $2.",
2333 "movepage-page-unmoved": "Kaca $1 teu bisa dipindahkeun ka $2.",
2334 "movepage-max-pages": "Sajumlah maksimum $1 {{PLURAL:$1|kaca|kaca}} geus dipindahkeun tur moal aya deui nu bakal dipindahkeun sacara otomatis.",
2335 "movelogpage": "Log mindahkeun",
2336 "movelogpagetext": "Di handap ieu béréndélan kaca nu dipindahkeun.",
2337 "movesubpage": "{{PLURAL:$1|Subkaca|Subkaca}}",
2338 "movesubpagetext": "Ieu kaca mibanda $1 {{PLURAL:$1|subkaca|subkaca}} anu dipidangkeun di handap.",
2339 "movenosubpage": "Ieu kaca teu boga subkaca.",
2340 "movereason": "Alesan:",
2341 "revertmove": "balikkeun",
2342 "delete_and_move_text": "Kaca nu ditojo \"[[:$1]]\", geus eusian.\nAnjeun rék mupusna pikeun méré lolongkran keur pangalihan?",
2343 "delete_and_move_confirm": "Enya, hapus kaca éta",
2344 "delete_and_move_reason": "Dipupus pikeun ngantisipasi pangalihan kaca ti \"[[$1]]\"",
2345 "selfmove": "Judul sumber jeung tujuanana sarua, lain gé mindahkeun atuh!",
2346 "immobile-source-namespace": "Teu bisa ngalihkeun kaca dina ngaranspasi \"$1\".",
2347 "immobile-target-namespace": "Teu bisa ngalihkeun kaca ka ngaranspasi \"$1\".",
2348 "immobile-target-namespace-iw": "Tutumbu interwiki teu bisa dipaké salaku tujul pamindahan.",
2349 "immobile-source-page": "Ieu kaca teu bisa dipindahkeun.",
2350 "immobile-target-page": "Teu bisa mindahkeun ka judul nu ditujul.",
2351 "imagenocrossnamespace": "Teu bisa mindahkeun gambar ka rohangan ngaran nu lain gambar",
2352 "nonfile-cannot-move-to-file": "Teu bisa ngalihkeun non-berkas ka ngaranspasi",
2353 "imagetypemismatch": "Éksténsi berkas anyar teu cocog jeung tipena",
2354 "imageinvalidfilename": "Ngaran berkas tujuan teu sah",
2355 "fix-double-redirects": "Hadéan sakabéh alihan ganda nu mungkin kajadian",
2356 "move-leave-redirect": "Tinggalkeun alihan di tukang",
2357 "protectedpagemovewarning": "'''Awas:''' ieu kaca geus dikonci sarta ngan bisa dipindahkeun ku pamaké nu boga kawenangan kuncén.\nPikeun rujukan, éntri log panungtung dipidangkeun di handap:",
2358 "semiprotectedpagemovewarning": "'''Awas:''' ieu kaca geus dikonci sarta ukur bisa dipindahkeun ku pamaké nu geus asup log.\nPikeun rujukan, éntri log panungtung dipidangkeun di handap:",
2359 "export": "Ékspor kaca",
2360 "exporttext": "Anjeun bisa ngékspor téks sarta jujutan éditan ti kaca tinangtu atawa ti sababaraha kaca nu ngagunduk na sababaraha XML; ieu salajengna tiasa diimpor ka wiki séjén nu ngajalankeun software MediaWiki, ditransformasikeun, atawa ukur disimpen pikeun kaperluan anjeun pribadi.",
2361 "exportall": "Ékspor sakumna kaca",
2362 "exportcuronly": "Asupkeun ukur révisi kiwari, teu sakabéh jujutan",
2363 "exportnohistory": "----\n'''Catetan:''' Ngékspor sakabéh jujutan éditan kaca ngaliwatan form ieu geus henteu diaktifkeun alatan alesan performance.",
2364 "export-submit": "Ékspor",
2365 "export-addcattext": "Tambahkeun kaca tina kategori:",
2366 "export-addcat": "Tambahkeun",
2367 "export-addnstext": "Tambahkeun kaca ti ngaranspasi:",
2368 "export-addns": "Tambahkeun",
2369 "export-download": "Simpen salaku berkas",
2370 "export-templates": "Kaasup citakan",
2371 "export-pagelinks": "Sartakeun kaca patali nepi ka kajeroan:",
2372 "export-manual": "Tambahkeun kaca manual:",
2373 "allmessages": "Talatah sistim",
2374 "allmessagesname": "Ngaran",
2375 "allmessagesdefault": "Téks ti dituna",
2376 "allmessagescurrent": "Téks kiwari",
2377 "allmessagestext": "Ieu mangrupa daptar talatah sistim nu aya na spasi ngaran MediaWiki:.",
2378 "allmessagesnotsupportedDB": "Kaca ieu teu dirojong sabab '''$wgUseDatabaseMessages''' pareum.",
2379 "allmessages-filter-legend": "Ayakan",
2380 "allmessages-filter": "Saring ku kaayaan kustomisasi:",
2381 "allmessages-filter-unmodified": "Teu diropéa",
2382 "allmessages-filter-all": "Kabéh",
2383 "allmessages-filter-modified": "Diropéa",
2384 "allmessages-prefix": "Saring dumasar awalan:",
2385 "allmessages-language": "Basa:",
2386 "allmessages-filter-submit": "Jung",
2387 "allmessages-filter-translate": "Tarjamahkeun",
2388 "thumbnail-more": "Gedéan",
2389 "filemissing": "Berkas leungit",
2390 "thumbnail_error": "Kasalahan sawaktu nyieun gambar leutik (thumbnail): $1",
2391 "thumbnail_error_remote": "Talatah kasalahan ti $1:\n$2",
2392 "djvu_page_error": "Kaca DjVu teu kawadahan",
2393 "djvu_no_xml": "Hanteu bisa nyokot XML pikeun berkas DjVu",
2394 "thumbnail-temp-create": "Teu bisa nyieun berkas leutik témporer",
2395 "thumbnail-dest-create": "Teu bisa nyimpen berkas leutik ka tujuan",
2396 "thumbnail_invalid_params": "Kasalahan paraméter miniatur",
2397 "thumbnail_toobigimagearea": "Berkas kalawan diménsi leuwih badag batan $1",
2398 "thumbnail_dest_directory": "Diréktori nu dituju teu bisa dijieun",
2399 "thumbnail_image-type": "Jinis gambar teu dirojong",
2400 "thumbnail_image-missing": "Berkas anu sigana leungit: $1",
2401 "import": "Impor kaca",
2402 "importinterwiki": "Impor tina wiki lianna",
2403 "import-interwiki-text": "Pilih wiki jeung judul kaca nu rék diimpor.\nTanggal révisi katut ngaran nu ngédit bakal dipertahankeun.\nSadaya aktivitas impor transwiki baris kacatet dina [[Special:Log/import|log impor]].",
2404 "import-interwiki-sourcewiki": "Wiki sumber:",
2405 "import-interwiki-sourcepage": "Kaca sumber:",
2406 "import-interwiki-history": "Téplak sakabéh vérsi jujutan pikeun ieu kaca",
2407 "import-interwiki-templates": "Kaasup sakabéh citakan",
2408 "import-interwiki-submit": "Impor",
2409 "import-mapping-default": "Impor ka lokasi standar",
2410 "import-mapping-namespace": "Impor ka ngaranspasi:",
2411 "import-mapping-subpage": "Impor minangka subkaca ti kaca di handap:",
2412 "import-upload-filename": "Ngaran berkas:",
2413 "import-comment": "Ringkesan:",
2414 "importtext": "Mangga ékspor koropakna ti sumber nu dipaké ku wiki ngagunakeun [[Special:Export|fungsi ékspor]], simpen na piringan anjeun, teras muatkeun di dieu.",
2415 "importstart": "Ngimpor kaca...",
2416 "import-revision-count": "$1 {{PLURAL:$1|vérsi heubeul}}",
2417 "importnopages": "henteu aya kaca keur diimpor.",
2418 "imported-log-entries": "Geus diimpor $1 {{PLURAL:$1|saéntri log|éntri log}}.",
2419 "importfailed": "Ngimpor gagal: $1",
2420 "importunknownsource": "Tipeu sumber impor teu dipikawanoh",
2421 "importcantopen": "Teu bisa muka berkas impor",
2422 "importbadinterwiki": "Tutumbu antarwiki awon",
2423 "importsuccess": "Ngimpor geus hasil!",
2424 "importnosources": "Taya wiki ti nu diimpor nu geus dijieun sarta pamuatan jujuta sacara langsung geus di non-aktifkeun.",
2425 "importnofile": "Euweuh berkas impor nu diunjal.",
2426 "importuploaderrorsize": "Unjalan berkas impor gagal. Ukuranna ngaleuwihan wates nu diwenangkeun.",
2427 "importuploaderrorpartial": "Unjalan berkas impor gagal.\nNgan sawaréh berkas nu ngahasil diunjal.",
2428 "importuploaderrortemp": "Unjalan berkas impor gagal. Folder témporérna leungit.",
2429 "import-parse-failure": "Prosés impor XML teu hasil",
2430 "import-noarticle": "Euweuh kaca imporeun!",
2431 "import-nonewrevisions": "Euweuh révisi nu diimpor (sakum révisi geus aya atawa diliwatan lantaran kasalahan).",
2432 "xml-error-string": "$1 dina baris $2, kolom $3 (bit $4): $5",
2433 "import-upload": "Ngamuat data XML",
2434 "import-invalid-interwiki": "Teu bisa ngimpor ti wiki nu dipilih.",
2435 "import-rootpage-invalid": "Kaca turunan nu dibikeun judulna salah.",
2436 "importlogpage": "Log impor",
2437 "importlogpagetext": "Impor administratif kaca-kaca ti wiki séjén katut jujutanana.",
2438 "import-logentry-upload-detail": "$1 {{PLURAL:$1|sarévisi|révisi}} diimpor",
2439 "import-logentry-interwiki-detail": "$1 {{PLURAL:$1|sarévisi|révisi}} diimpor ti $2",
2440 "javascripttest": "Nguji JavaScript",
2441 "javascripttest-pagetext-unknownaction": "Tarékah \"$1\" teu dipikanyaho.",
2442 "javascripttest-qunit-intro": "Tempo [$1 dokuméntasi pangujian] di mediawiki.org.",
2443 "tooltip-pt-userpage": "Kaca {{GENDER:|pamaké anjeun}}",
2444 "tooltip-pt-anonuserpage": "Kaca pamaké pikeun IP nu ku anjeun keur diédit",
2445 "tooltip-pt-mytalk": "Kaca obrolan {{GENDER:|anjeun}}",
2446 "tooltip-pt-anontalk": "Sawala ngeunaan éditan ti alamat IP ieu",
2447 "tooltip-pt-preferences": "Préferénsi {{GENDER:|anjeun}}",
2448 "tooltip-pt-watchlist": "Daptar kaca nu diawaskeun ku anjeun parobahanana.",
2449 "tooltip-pt-mycontris": "Béréndélan kontribusi {{GENDER:|anjeun}}",
2450 "tooltip-pt-anoncontribs": "Daptar éditan nu dijieun ti ieu alamat IP",
2451 "tooltip-pt-login": "Leuwih hadé asup log, sok sanajan teu wajib",
2452 "tooltip-pt-login-private": "Anjeun perlu asup log pikeun migunakeun ieu wiki",
2453 "tooltip-pt-logout": "Kaluar log",
2454 "tooltip-pt-createaccount": "Najan henteu kudu, Anjeun leuwih hadé nyieun akun sarta asup log",
2455 "tooltip-ca-talk": "Sawala ngeunaan eusi kaca",
2456 "tooltip-ca-edit": "Édit ieu kaca",
2457 "tooltip-ca-addsection": "Jieun bahasan anyar",
2458 "tooltip-ca-viewsource": "Kaca ieu dikonci, tapi anjeun masih bisa muka sumberna.",
2459 "tooltip-ca-history": "Vérsi heubeul ieu kaca",
2460 "tooltip-ca-protect": "Konci kaca ieu",
2461 "tooltip-ca-unprotect": "Robah protéksi ieu kaca",
2462 "tooltip-ca-delete": "Hapus kaca ieu",
2463 "tooltip-ca-undelete": "Simpen deui éditan kaca ieu nu geus dijieun saméméh dihapus",
2464 "tooltip-ca-move": "Pindahkeun kaca ieu",
2465 "tooltip-ca-watch": "Tambahkeun kaca ieu kana awaskeuneun kuring",
2466 "tooltip-ca-unwatch": "Kaluarkeun kaca ieu tina awaskeuneun kuring",
2467 "tooltip-search": "Paluruh di {{SITENAME}}",
2468 "tooltip-search-go": "Jugjug kaca nu ngaranna ciples kieu (mun aya)",
2469 "tooltip-search-fulltext": "Paluruh kaca-kaca nu ngandung ieu tulisan",
2470 "tooltip-p-logo": "Jugjug tepas",
2471 "tooltip-n-mainpage": "Sindang ka Tepas",
2472 "tooltip-n-mainpage-description": "Jugjug tepas",
2473 "tooltip-n-portal": "Ngeunaan proyékna, naon nu bisa dipigawé, di mana néanganana",
2474 "tooltip-n-currentevents": "Panggihan iber ngeunaan naon baé nu keur lumangsung",
2475 "tooltip-n-recentchanges": "Béréndélan nu anyar robah dina wiki",
2476 "tooltip-n-randompage": "Muatkeun kaca acak",
2477 "tooltip-n-help": "Tempat pikeun néangan pitulung",
2478 "tooltip-t-whatlinkshere": "Béréndélan sakabéh kaca wiki anu nutumbu ka dieu",
2479 "tooltip-t-recentchangeslinked": "Anu anyar robah dina kaca-kaca anu nutumbu ti dieu",
2480 "tooltip-feed-rss": "Asupan RSS pikeun kaca ieu",
2481 "tooltip-feed-atom": "Asupan atom pikeun kaca ieu",
2482 "tooltip-t-contributions": "Béréndélan kontribusi ti {{GENDER:$1|ieu pamaké}}",
2483 "tooltip-t-emailuser": "Kirim surélék ka {{GENDER:$1|ieu kontributor}}",
2484 "tooltip-t-info": "Informasi leuwih jero ngeunaan ieu kaca",
2485 "tooltip-t-upload": "Unjal berkas",
2486 "tooltip-t-specialpages": "Daptar sadaya kaca husus",
2487 "tooltip-t-print": "Vérsi citakeun ieu kaca",
2488 "tooltip-t-permalink": "Tutumbu permanén ka ieu ieu vérsi",
2489 "tooltip-ca-nstab-main": "Témbongkeun eusi kaca",
2490 "tooltip-ca-nstab-user": "Témbongkeun kaca kontributor",
2491 "tooltip-ca-nstab-media": "Témbongkeun kaca média",
2492 "tooltip-ca-nstab-special": "Ieu mah kaca husus, teu bisa disunting",
2493 "tooltip-ca-nstab-project": "Témbongkeun kaca proyék",
2494 "tooltip-ca-nstab-image": "Témbongkeun kaca gambar",
2495 "tooltip-ca-nstab-mediawiki": "Témbongkeun pesen sistim",
2496 "tooltip-ca-nstab-template": "Témbongkeun citakan",
2497 "tooltip-ca-nstab-help": "Témbongkeun kaca pitulung",
2498 "tooltip-ca-nstab-category": "Témbongkeun kaca kategori",
2499 "tooltip-minoredit": "Tandaan ieu salaku éditan minor",
2500 "tooltip-save": "Simpen parobahan anjeun",
2501 "tooltip-publish": "Pedalkeun parobahan anjeun",
2502 "tooltip-preview": "Tempo parobahanana, lamun geus bener pék simpen!",
2503 "tooltip-diff": "Témbongkeun parobahan mana nu geus dijieun.",
2504 "tooltip-compareselectedversions": "Tempo béda antara dua vérsi kaca ieu nu dipilih.",
2505 "tooltip-watch": "Tambahkeun kaca ieu kana awaskeuneun kuring",
2506 "tooltip-watchlistedit-normal-submit": "Pupus judul",
2507 "tooltip-watchlistedit-raw-submit": "Anyarkeun aawaseun",
2508 "tooltip-recreate": "Jieun deui kaca sanajan sabenerna mah geus dipupus",
2509 "tooltip-upload": "Prung unjalkeun",
2510 "tooltip-rollback": "Mulangkeun éditan ka panulis panungtung dina sakali klik",
2511 "tooltip-undo": "\"Bolay\" malikkeun ieu éditan sarta muka kotak édit dina modeu pramidang.\nCara kieu bisa nambahkeun alesan dina ringkesanana.",
2512 "tooltip-preferences-save": "Simpen préferénsi",
2513 "tooltip-summary": "Asupkeun ringkesan",
2514 "common.css": "/* CSS nu di angé ku kabeh ''skin'' */",
2515 "common.js": "/* JavaScript nu aya didieu di angé ku kabeh ''skin'' */",
2516 "anonymous": "{{PLURAL:$1|Pamaké|Pamaké-pamaké}} anonim di {{SITENAME}}",
2517 "siteuser": "Pamaké $1 {{SITENAME}}",
2518 "anonuser": "Pamaké anonim {{SITENAME}} $1",
2519 "lastmodifiedatby": "Kaca ieu panungtungan diédit $2, $1 ku $3.",
2520 "othercontribs": "Dumasar karya $1.",
2521 "others": "Séjénna",
2522 "siteusers": "{{PLURAL:$2|pamaké|para pamaké}} {{SITENAME}} $1",
2523 "anonusers": "{{PLURAL:$2|pamaké|para pamaké}} anonim {{SITENAME}} $1",
2524 "creditspage": "Pangajén kaca",
2525 "nocredits": "Teu aya émbaran pangajén pikeun kaca ieu.",
2526 "spamprotectiontitle": "Saringan spam",
2527 "spamprotectiontext": "Kaca anu rék disimpen dipeungpeuk ku saringan spam.\nSigana mah ieu téh alatan tutumbu ka loka luar anu dibléklis.",
2528 "spamprotectionmatch": "Teks di handap ieu mancing saringan spam kami: $1",
2529 "spambot_username": "Pamersihan spam MediaWiki",
2530 "spam_reverting": "Ngabolaykeun ka vérsi panungtung nu teu mibanda tutumbu ka $1",
2531 "spam_blanking": "Sakum révisi nu mibanda tutumbu ka $1, kosong",
2532 "spam_deleting": "Sakum révisi nu mibanda tutumbu ka $1, pamupusan",
2533 "simpleantispam-label": "Pamariksaan anti-spam.\nAnu ieu <strong>ulah</strong> dieusian!",
2534 "pageinfo-title": "Émbaran pikeun \"$1\"",
2535 "pageinfo-not-current": "Hampura, teu mumkin méré ieu informasi ka révisi heubeul.",
2536 "pageinfo-header-basic": "Émbaran dasar",
2537 "pageinfo-header-edits": "Jujutan édit",
2538 "pageinfo-header-restrictions": "Protéksi kaca",
2539 "pageinfo-header-properties": "Properti kaca",
2540 "pageinfo-display-title": "Judul pidangan",
2541 "pageinfo-default-sort": "Konci susun baku",
2542 "pageinfo-length": "Panjang kaca (dina bit)",
2543 "pageinfo-article-id": "ID kaca",
2544 "pageinfo-language": "Basa eusi kaca",
2545 "pageinfo-language-change": "robah",
2546 "pageinfo-content-model": "Modél kontén kaca",
2547 "pageinfo-content-model-change": "robah",
2548 "pageinfo-robot-policy": "Pangindékan ku robot",
2549 "pageinfo-robot-index": "Digaékeun",
2550 "pageinfo-robot-noindex": "Dicaram",
2551 "pageinfo-watchers": "Jumlah paroris kaca",
2552 "pageinfo-visiting-watchers": "Jumlah pamariksa kaca nu nyorang éditan kiwari",
2553 "pageinfo-few-watchers": "Kurang ti $1 {{PLURAL:$1|pangawas}}",
2554 "pageinfo-few-visiting-watchers": "Rék aya atawa henteuna pamariksa kaca nu nyorang éditan kiwari",
2555 "pageinfo-redirects-name": "Jumlah pindahan ka ieu kaca",
2556 "pageinfo-subpages-name": "Nomor subkaca ieu kaca",
2557 "pageinfo-firstuser": "Panyieun kaca",
2558 "pageinfo-firsttime": "Tanggal panyieunan kaca",
2559 "pageinfo-lastuser": "Pangédit panungtung",
2560 "pageinfo-lasttime": "Tanggal éditan panungtung",
2561 "pageinfo-edits": "Jumlah éditan",
2562 "pageinfo-authors": "Jumlah kontributor nu béda",
2563 "pageinfo-recent-edits": "Jumlah éditan kiwari (dina $1 panungtung)",
2564 "pageinfo-recent-authors": "Jumlah panulis béda kiwari",
2565 "pageinfo-magic-words": "{{PLURAL:$1|Sakecap|Kecap}} ajaib ($1)",
2566 "pageinfo-hidden-categories": "{{PLURAL:$1|Sakategori|Kategori}} nyamuni ($1)",
2567 "pageinfo-templates": "{{PLURAL:$1|Sacitakan|citakan}} nu ditransklusi ($1)",
2568 "pageinfo-toolboxlink": "Émbaran kaca",
2569 "pageinfo-redirectsto": "Alihkeun ka",
2570 "pageinfo-redirectsto-info": "info",
2571 "pageinfo-contentpage": "Diitung minangka kaca eusi",
2572 "pageinfo-contentpage-yes": "Enya",
2573 "pageinfo-protect-cascading": "Panangtayungan ngaruntuy ti dieu",
2574 "pageinfo-protect-cascading-yes": "Enya",
2575 "pageinfo-protect-cascading-from": "Panangtayungan mapay ti",
2576 "pageinfo-category-info": "Info kategori",
2577 "pageinfo-category-total": "Jumlah anggahota",
2578 "pageinfo-category-pages": "Jumlah kaca",
2579 "pageinfo-category-subcats": "Jumlah subkategori",
2580 "pageinfo-category-files": "Jumlah berkas",
2581 "pageinfo-user-id": "ID pamaké",
2582 "markaspatrolleddiff": "Tandaan salaku geus diriksa",
2583 "markaspatrolledtext": "Tandaan artikel ieu salaku geus diriksa",
2584 "markaspatrolledtext-file": "Tandaan vérsi berkas minangka kaawas",
2585 "markedaspatrolled": "Tandaan salaku geus diriksa",
2586 "markedaspatrolledtext": "Révisi [[:$1]] nu dipilih geus ditandaan salaku geus diroris.",
2587 "rcpatroldisabled": "Ronda Nu Anyar Robah ditumpurkeun",
2588 "rcpatroldisabledtext": "Fitur Ronda Nu Anyar Robah kiwari ditumpurkeun.",
2589 "markedaspatrollederror": "Teu bisa nandaan geus dipatroli",
2590 "markedaspatrollederrortext": "Anjeun kudu milih révisi anu rék ditandaan geus diroris.",
2591 "markedaspatrollederror-noautopatrol": "Anjeung teu diwenangkeun nandaan pangriksa ka éditan sorangan.",
2592 "markedaspatrollednotify": "Ieu parobahan pikeun $1 geus ditandaan kaawas.",
2593 "markedaspatrollederrornotify": "Nandaan minangka kaawas gagal.",
2594 "patrol-log-page": "Log patroli",
2595 "patrol-log-header": "Ieu minangka log pikeun révisi nu geus diroris.",
2596 "log-show-hide-patrol": "$1 log rorisan",
2597 "log-show-hide-tag": "log tag $1",
2598 "confirm-markpatrolled-button": "Heug",
2599 "confirm-markpatrolled-top": "Tandaan révisi $3 ti $2 minangka kaawas?",
2600 "deletedrevision": "Révisi heubeul nu dihapus $1",
2601 "filedeleteerror-short": "Éror nalika ngahapus koropak $1",
2602 "filedeleteerror-long": "Aya kasalahan sawaktu ngahapus koropak:\n\n$1",
2603 "filedelete-missing": "Koropak \"$1\" teu kapanggih, sahingga teu bisa dihapus.",
2604 "filedelete-old-unregistered": "Révisi \"$1\" nu dimaksud euweuh dina pangkalan data.",
2605 "filedelete-current-unregistered": "Koropak \"$1\" euweuh dina pangkalan data.",
2606 "previousdiff": "← Éditan saméméhna",
2607 "nextdiff": "Éditan salajengna →",
2608 "imagemaxsize": "Wates ukuran gambar:<br />''(pikeun kaca déskripsi berkas)''",
2609 "thumbsize": "Ukuran miniatur:",
2610 "widthheightpage": "$1 × $2, $3 {{PLURAL:$3|kaca|kaca}}",
2611 "file-info": "ukuran koropak: $1, tipeu MIME: $2",
2612 "file-info-size": "$1 × $2 piksel, ukuran koropak: $3, tipeu MIME: $4",
2613 "file-info-size-pages": "$1 × $2 pixel, ukuran berkas: $3, tipeu MIME: $4, $5 {{PLURAL:$5|kaca|kaca}}",
2614 "file-nohires": "Euweuh résolusi nu leuwih luhur.",
2615 "svg-long-desc": "Koropak SVG, nominalna $1 × $2 piksel, ukuranana $3",
2616 "svg-long-desc-animated": "Berkas SVG animasi, biasana $1 x $2 piksel, ukuran gambar: $3",
2617 "svg-long-error": "Berkas SVG teu sah: $1",
2618 "show-big-image": "Berkas asli",
2619 "show-big-image-preview": "Ukuran ieu pramidang: $1.",
2620 "show-big-image-preview-differ": "Ukuran ieu pramidang $3 ti ieu berkas $2: $1",
2621 "show-big-image-other": "{{PLURAL:$2|Resolusi}} lianna: $1.",
2622 "show-big-image-size": "$1 × $2 pixel",
2623 "file-info-gif-looped": "nguriling",
2624 "file-info-gif-frames": "$1 {{PLURAL:$1|bingkéy}}",
2625 "file-info-png-looped": "kuriling",
2626 "file-info-png-repeat": "dipaénkeun $1 {{PLURAL:$1|kali}}",
2627 "file-info-png-frames": "$1 {{PLURAL:$1|bingkéy}}",
2628 "newimages": "Galeri gambar anyar",
2629 "imagelisttext": "Di handap ieu daptar '''$1''' {{PLURAL:$1|gambar|gambar}} nu disusun $2.",
2630 "newimages-summary": "Ieu kaca husus ngabéréndélkeun koropak nu alanyar dimuat.",
2631 "newimages-legend": "Saringan",
2632 "newimages-label": "Ngaran berkas (atawa sawaréh tina ngaranna):",
2633 "newimages-user": "Alamat IP atawa sandiasma",
2634 "newimages-newbies": "Témbongkeun kontribusi ti akun anyar wungkul",
2635 "newimages-showbots": "Témbongkeun unjalan ku bot",
2636 "newimages-hidepatrolled": "Sumputkeun unjalan nu geus diriksa",
2637 "newimages-mediatype": "Tipeu média:",
2638 "noimages": "Taya nanaon.",
2639 "gallery-slideshow-toggle": "''Toggle'' miniatur",
2640 "ilsubmit": "Paluruh",
2641 "bydate": "dumasar titimangsa",
2642 "sp-newimages-showfrom": "Témbongkeun gambar anyar ti $2, $1",
2643 "seconds": "{{PLURAL:$1|sadetik|$1 detik}}",
2644 "minutes": "{{PLURAL:$1|$1 menit}}",
2645 "hours": "{{PLURAL:$1|$1 jam}}",
2646 "days": "{{PLURAL:$1|$1 poé}}",
2647 "weeks": "{{PLURAL:$1|$1 minggu}}",
2648 "months": "{{PLURAL:$1|$1 bulan}}",
2649 "years": "{{PLURAL:$1|$1 taun}}",
2650 "ago": "$1 ka tukang",
2651 "just-now": "cik kénéh",
2652 "hours-ago": "$1 {{PLURAL:$1|jam}} ka tukang",
2653 "minutes-ago": "$1 {{PLURAL:$1|menit}} ka tukang",
2654 "seconds-ago": "$1 {{PLURAL:$1|detik}} ka tukang",
2655 "monday-at": "Senén jam $1",
2656 "tuesday-at": "Salasa jam $1",
2657 "wednesday-at": "Rebo jam $1",
2658 "thursday-at": "Kemis jam $1",
2659 "friday-at": "Jumaah jam $1",
2660 "saturday-at": "Saptu jam $1",
2661 "sunday-at": "Minggu jam $1",
2662 "yesterday-at": "Kamari jam $1",
2663 "bad_image_list": "Formatna kieu:\n\nNgan daptar butiran (baris anu dimimitian ku tanda *) anu diitung. \nTutumbu kahiji dina hiji baris dianggap numbu ka berkas anu goréng. \nTutumbu sanggeusna dina baris anu sarua dianggap bener, nyaéta artikel anu midangkeun éta berkas.",
2664 "metadata": "Métadata",
2665 "metadata-help": "Ieu berkas ngandung informasi panambah, mumkin ditambahkeun tina kaméra digital atawa pamindéy nu dipaké pikeun nyieun atawa ngadigitalkeun ieu berkas.\nMun ieu berkas geus diropéa tina wangun aslina, sawatara wincikan meureun baé teu sagemblengna ngarépléksikeun informasi ti ieu berkas nu diropéa téh.",
2666 "metadata-expand": "Témbongkeun wincikan panambah",
2667 "metadata-collapse": "Sumputkeun wincikan panambah",
2668 "metadata-fields": "Widang métadata gambar nu dibéréndélkeun di handap bakal dipidangkeun dina kaca gambar mun tabél métadata disumputkeun.\nNu séjénna bakal disumputkeun sakumaha asalna.\n* make\n* model\n* datetimeoriginal\n* exposuretime\n* fnumber\n* isospeedratings\n* focallength\n* artist\n* copyright\n* imagedescription\n* gpslatitude\n* gpslongitude\n* gpsaltitude",
2669 "exif-imagewidth": "Lega",
2670 "exif-imagelength": "Luhur",
2671 "exif-bitspersample": "Bit per komponén",
2672 "exif-compression": "Skéma komprési",
2673 "exif-photometricinterpretation": "Komposisi piksel",
2674 "exif-orientation": "Oriéntasi",
2675 "exif-samplesperpixel": "Jumlah komponén",
2676 "exif-planarconfiguration": "Susunan data",
2677 "exif-ycbcrsubsampling": "Rasio subsampling Y ka C",
2678 "exif-ycbcrpositioning": "Perenah Y jeung C",
2679 "exif-xresolution": "Résolusi horizontal",
2680 "exif-yresolution": "Résolusi tangtung",
2681 "exif-stripoffsets": "Perenah data gambar",
2682 "exif-rowsperstrip": "Jumlah baris per strip",
2683 "exif-stripbytecounts": "Bita per strip komprési",
2684 "exif-jpeginterchangeformat": "Ofset ka JPEG SOI",
2685 "exif-jpeginterchangeformatlength": "Bit data JPEG",
2686 "exif-whitepoint": "Kromatisitas titik bodas",
2687 "exif-primarychromaticities": "Kromatisitas warna primér",
2688 "exif-ycbcrcoefficients": "Koéfisién matriks transformasi rohang warna",
2689 "exif-referenceblackwhite": "Pasangan ajen rujukan hideung jeung bodas",
2690 "exif-datetime": "Wanci jeung titimangsa parobahan koropak",
2691 "exif-imagedescription": "Judul gambar",
2692 "exif-make": "Produsén kaméra",
2693 "exif-model": "Modél kaméra",
2694 "exif-software": "Sopwér nu dipaké",
2695 "exif-artist": "Pangarang",
2696 "exif-copyright": "Nu nyepeng hak cipta",
2697 "exif-exifversion": "Vérsi Exif",
2698 "exif-flashpixversion": "Pangrojong vérsi Flashpix",
2699 "exif-colorspace": "Rohangan warna",
2700 "exif-componentsconfiguration": "Harti unggak komponén",
2701 "exif-compressedbitsperpixel": "Mode komprési gambar",
2702 "exif-pixelxdimension": "Lébar gambar",
2703 "exif-pixelydimension": "Jangkung gambar",
2704 "exif-usercomment": "Koméntar pamaké",
2705 "exif-relatedsoundfile": "Berkas audio nu patali",
2706 "exif-datetimeoriginal": "Titimangsa jeung wanci dijieunna data",
2707 "exif-datetimedigitized": "Titimangsa jeung wanci digitisasi",
2708 "exif-subsectime": "Subdetik DateTime",
2709 "exif-subsectimeoriginal": "Subdetik DateTimeOriginal",
2710 "exif-subsectimedigitized": "Subdetik DateTimeDigitized",
2711 "exif-exposuretime": "Waktu pajanan",
2712 "exif-exposuretime-format": "$1 detik ($2)",
2713 "exif-fnumber": "Nomer F",
2714 "exif-exposureprogram": "Program pajanan",
2715 "exif-spectralsensitivity": "Sénsitivitas spéktral",
2716 "exif-isospeedratings": "Réting gagancangan ISO",
2717 "exif-shutterspeedvalue": "Gagancangan rana APEX",
2718 "exif-aperturevalue": "Bukaan APEX",
2719 "exif-brightnessvalue": "Cacaangan APEX",
2720 "exif-exposurebiasvalue": "Bias pajanan",
2721 "exif-maxaperturevalue": "Bukaan taneuh maksimum",
2722 "exif-subjectdistance": "Jarak subjék",
2723 "exif-meteringmode": "Modeu pangukuran",
2724 "exif-lightsource": "Sumber cahya",
2725 "exif-flash": "Buricak",
2726 "exif-focallength": "Panjang fokus lénsa",
2727 "exif-subjectarea": "Aréa subyék",
2728 "exif-flashenergy": "Énérgi burinyay",
2729 "exif-focalplanexresolution": "Résolusi X datar fokus",
2730 "exif-focalplaneyresolution": "Résolusi Y datar fokus",
2731 "exif-focalplaneresolutionunit": "Unit résolusi datar fokus",
2732 "exif-subjectlocation": "Perenah subjék",
2733 "exif-exposureindex": "Indéks pajanan",
2734 "exif-sensingmethod": "Metodeu panginderaan",
2735 "exif-filesource": "Sumber berkas",
2736 "exif-scenetype": "Tipe adegan",
2737 "exif-customrendered": "Prosés jijieunan gambar",
2738 "exif-exposuremode": "Modeu pajanan",
2739 "exif-whitebalance": "Kasaimbangan bodas",
2740 "exif-digitalzoomratio": "Rasio zum digital",
2741 "exif-focallengthin35mmfilm": "Panjang fokus dina film 35 mm",
2742 "exif-scenecapturetype": "Tipeu panéwakan",
2743 "exif-gaincontrol": "Kontrol layar",
2744 "exif-contrast": "Kontras",
2745 "exif-saturation": "Saturasi",
2746 "exif-sharpness": "Seukeutna",
2747 "exif-devicesettingdescription": "Déskripsi pangaturan alat",
2748 "exif-subjectdistancerange": "Lolongkrang jarak subyék",
2749 "exif-imageuniqueid": "ID unik gambar",
2750 "exif-gpsversionid": "Vérsi tag GPS",
2751 "exif-gpslatituderef": "Gurat Kalér atawa Kidul",
2752 "exif-gpslatitude": "Gurat Lintang",
2753 "exif-gpslongituderef": "Gurat Wétan atawa Kulon",
2754 "exif-gpslongitude": "Gurat Bujur",
2755 "exif-gpsaltituderef": "Référénsi jangkung",
2756 "exif-gpsaltitude": "Jangkung",
2757 "exif-gpstimestamp": "Wanci GPS (jam atomik)",
2758 "exif-gpssatellites": "Satelit pikeun pangukuran",
2759 "exif-gpsstatus": "Status panampa",
2760 "exif-gpsmeasuremode": "Modeu pangukuran",
2761 "exif-gpsdop": "Katepatan pangukuran",
2762 "exif-gpsspeedref": "Unit kecepatan",
2763 "exif-gpsspeed": "Gancangna panarima GPS",
2764 "exif-gpstrackref": "Référénsi arah obahan",
2765 "exif-gpstrack": "Arah obahan",
2766 "exif-gpsimgdirectionref": "Référénsi arah gambar",
2767 "exif-gpsimgdirection": "Arah gambar",
2768 "exif-gpsmapdatum": "Data survéi géodési",
2769 "exif-gpsdestlatituderef": "Référénsi lintang ti tujuan",
2770 "exif-gpsdestlatitude": "Lintang tujuan",
2771 "exif-gpsdestlongituderef": "Référénsi bujur ti tujuan",
2772 "exif-gpsdestlongitude": "Bujur tujuan",
2773 "exif-gpsdestbearingref": "Référénsi bearing tujuan",
2774 "exif-gpsdestbearing": "Bearing tujuan",
2775 "exif-gpsdestdistanceref": "Référénsi jarak ti tujuan",
2776 "exif-gpsdestdistance": "Jarak ti tujuan",
2777 "exif-gpsprocessingmethod": "Ngaran métodeu olah GPS",
2778 "exif-gpsareainformation": "Ngaran wewengkon GPS",
2779 "exif-gpsdatestamp": "Titimangsa GPS",
2780 "exif-gpsdifferential": "Koréksi diferensial GPS",
2781 "exif-jpegfilecomment": "Koméntar berkas JPEG",
2782 "exif-keywords": "Kecap konci",
2783 "exif-worldregioncreated": "Wewengkon dunya tempat moto",
2784 "exif-countrycreated": "Nagara tempat moto",
2785 "exif-countrycodecreated": "Kodeu nagara tempat moto",
2786 "exif-provinceorstatecreated": "Propinsi atawa nagara bagian tempat moto",
2787 "exif-citycreated": "Kota tempat moto",
2788 "exif-sublocationcreated": "Sublokasi kota tempat moto",
2789 "exif-worldregiondest": "Wewengkon dunya nu ditémbongkeun",
2790 "exif-countrydest": "Nagara nu ditémbongkeun",
2791 "exif-countrycodedest": "Kodeu nagara nu ditémbongkeun",
2792 "exif-provinceorstatedest": "Propinsi atawa nagara bagian nu ditémbongkeun",
2793 "exif-citydest": "Kota nu ditémbongkeun",
2794 "exif-sublocationdest": "Sublokasi kota nu ditémbongkeun",
2795 "exif-objectname": "Judul pondok",
2796 "exif-specialinstructions": "Paréntah husus",
2797 "exif-headline": "Lulugu",
2798 "exif-credit": "Krédit/Panyadia",
2799 "exif-source": "Sumber",
2800 "exif-editstatus": "Status éditorial gambar",
2801 "exif-urgency": "Urgensi",
2802 "exif-fixtureidentifier": "Ngaran fikstur",
2803 "exif-locationdest": "Lokasi nu digambarkeun",
2804 "exif-locationdestcode": "Kodeu lokasi nu digambarkeun",
2805 "exif-objectcycle": "Sésa waktu éta média dimaksudkeun pikeun",
2806 "exif-contact": "Informasi kontak",
2807 "exif-writer": "Nu nulis",
2808 "exif-languagecode": "Basa",
2809 "exif-iimversion": "Vérsi IIM",
2810 "exif-iimcategory": "Katégori",
2811 "exif-iimsupplementalcategory": "Katégori tambahan",
2812 "exif-datetimeexpires": "Ulah dipaké sanggeus",
2813 "exif-datetimereleased": "Dirilis ping",
2814 "exif-originaltransmissionref": "Kodeu lokasi transmisi asli",
2815 "exif-identifier": "Pawanoh",
2816 "exif-lens": "Lénsa nu dipaké",
2817 "exif-serialnumber": "Nomer séri kaméra",
2818 "exif-cameraownername": "Nu boga kaméra",
2819 "exif-label": "Labél",
2820 "exif-datetimemetadata": "Titimangsa panungtungan métadata dirobah",
2821 "exif-nickname": "Ngaran informal gambar",
2822 "exif-rating": "Peunteun (ti 5)",
2823 "exif-rightscertificate": "Sértipikat manajemén hak",
2824 "exif-copyrighted": "Status hak cipta",
2825 "exif-copyrightowner": "Nu nyepeng hak cipta",
2826 "exif-usageterms": "Katangtuan pamakéan",
2827 "exif-webstatement": "Pertélaan hak cipta onlén",
2828 "exif-originaldocumentid": "ID unik dokumén asli",
2829 "exif-licenseurl": "URL pikeun lisénsi hak cipta",
2830 "exif-morepermissionsurl": "Ëmbaran lisénsi lianna",
2831 "exif-attributionurl": "Nalika migunakeun ieu karya, mangga tumbukeun ka",
2832 "exif-preferredattributionname": "Nalika migunakeun ieu karya, mangga dugikeun pangajén ka",
2833 "exif-pngfilecomment": "Koméntar berkas PNG",
2834 "exif-disclaimer": "Bantahan",
2835 "exif-contentwarning": "Pépéling eusi",
2836 "exif-giffilecomment": "Koméntar berkas GIF",
2837 "exif-intellectualgenre": "Jinis objék",
2838 "exif-subjectnewscode": "Kodeu subjék",
2839 "exif-scenecode": "Sandi adegan IPTC",
2840 "exif-event": "Kajaadian anu ditémbongkan",
2841 "exif-organisationinimage": "Organisasi nu digambarkeun",
2842 "exif-personinimage": "Jalma nu digambarkeun",
2843 "exif-originalimageheight": "Jangkung gambar saméméh diteukteuk",
2844 "exif-originalimagewidth": "Lébar gambar saméméh diteukteuk",
2845 "exif-compression-1": "Teu kakompres",
2846 "exif-compression-2": "CCITT Group 3 1-Dimensional Modified Huffman RLE",
2847 "exif-compression-3": "CCITT Group 3 fax encoding",
2848 "exif-compression-4": "CCITT Group 4 fax encoding",
2849 "exif-copyrighted-true": "Mihak cipta",
2850 "exif-copyrighted-false": "Status hak cipta can diatur",
2851 "exif-photometricinterpretation-1": "Hideung jeung bodas (Hideung mah 0)",
2852 "exif-unknowndate": "Titimangsa teu kanyahoan",
2853 "exif-orientation-1": "Normal",
2854 "exif-orientation-2": "Dibalikkeun horizontal",
2855 "exif-orientation-3": "Diputer 180°",
2856 "exif-orientation-4": "Dibalikkeun vértikal",
2857 "exif-orientation-5": "Diputer 90° CCW jeung dibalikkeun vértikal",
2858 "exif-orientation-6": "Diputer 90° CCW",
2859 "exif-orientation-7": "Diputer 90° CW jeung dibalikkeun vértikal",
2860 "exif-orientation-8": "Diputer 90° CW",
2861 "exif-planarconfiguration-1": "format chunky",
2862 "exif-planarconfiguration-2": "format datar",
2863 "exif-colorspace-65535": "Teu dikalibrasi",
2864 "exif-componentsconfiguration-0": "euweuh",
2865 "exif-exposureprogram-0": "Teu kadéfinisi",
2866 "exif-exposureprogram-1": "Manual",
2867 "exif-exposureprogram-2": "Program normal",
2868 "exif-exposureprogram-3": "Prioritas bukaan",
2869 "exif-exposureprogram-4": "Prioritas panutup",
2870 "exif-exposureprogram-5": "Program kréatif (condong ka jejeroan ruang)",
2871 "exif-exposureprogram-6": "Program aksi (condong ka gagancangna rana)",
2872 "exif-exposureprogram-7": "Modeu potrét (pikeun poto deukeut nu tukangna di luar fokus)",
2873 "exif-exposureprogram-8": "Modeu Lanskap (pikeun poto lanskap nu tukangna asup fokus)",
2874 "exif-subjectdistance-value": "$1 méter",
2875 "exif-meteringmode-0": "Duka",
2876 "exif-meteringmode-1": "Rata-rata",
2877 "exif-meteringmode-2": "Rarata tengah bobot",
2878 "exif-meteringmode-3": "Spot",
2879 "exif-meteringmode-4": "MultiSpot",
2880 "exif-meteringmode-5": "Pola",
2881 "exif-meteringmode-6": "Wawaréhan",
2882 "exif-meteringmode-255": "Lianna",
2883 "exif-lightsource-0": "Duka",
2884 "exif-lightsource-1": "Tengah poé",
2885 "exif-lightsource-2": "Fluoreséns",
2886 "exif-lightsource-3": "Tungsten",
2887 "exif-lightsource-4": "Burinyay",
2888 "exif-lightsource-9": "Béngras",
2889 "exif-lightsource-10": "Ceuceum",
2890 "exif-lightsource-11": "Kalangkang",
2891 "exif-lightsource-12": "Fluoreséns ca'ang siang (''daylight'', D 5700 – 7100K)",
2892 "exif-lightsource-13": "Fluoreséns bodas siang (''day white'', N 4600 – 5400K)",
2893 "exif-lightsource-14": "Fluoreséns bodas tiis (''cool white'', W 3900 – 4500K)",
2894 "exif-lightsource-15": "Fluoreséns bodas (WW 3200 – 3700K)",
2895 "exif-lightsource-17": "Cahya baku A",
2896 "exif-lightsource-18": "Cahya baku B",
2897 "exif-lightsource-19": "Cahya baku C",
2898 "exif-lightsource-24": "Tungsten studio ISO",
2899 "exif-lightsource-255": "Sumber cahya séjén",
2900 "exif-flash-fired-0": "Lampu kilat teu hurung",
2901 "exif-flash-fired-1": "Buricak hurung",
2902 "exif-flash-return-0": "taya fungsi padétéksian strobo balik",
2903 "exif-flash-return-2": "lampu strobo balik teu kadétéksi",
2904 "exif-flash-return-3": "lampu strobo balik kadétéksi",
2905 "exif-flash-mode-1": "lampu kilat diperlukeun",
2906 "exif-flash-mode-2": "lampu kilat dipareuman",
2907 "exif-flash-mode-3": "modeu otomatis",
2908 "exif-flash-function-1": "Taya fungsi lampu kilat",
2909 "exif-flash-redeye-1": "mode réduksi pantulan panon-beureum",
2910 "exif-focalplaneresolutionunit-2": "inci",
2911 "exif-sensingmethod-1": "Teu kadéfinisi",
2912 "exif-sensingmethod-2": "Sénsor aréa warna sasiki",
2913 "exif-sensingmethod-3": "Sénsor aréa warna dua siki",
2914 "exif-sensingmethod-4": "Sénsor aréa warna tilu siki",
2915 "exif-sensingmethod-5": "Sénsor aréa warna mapay",
2916 "exif-sensingmethod-7": "Sénsor trilinéar",
2917 "exif-sensingmethod-8": "Sénsor linéar warna mapay",
2918 "exif-filesource-3": "Kaméra digital cicing",
2919 "exif-scenetype-1": "Gambar poto langsung",
2920 "exif-customrendered-0": "Prosés normal",
2921 "exif-customrendered-1": "Prosés biasa",
2922 "exif-exposuremode-0": "Pajanan otomatis",
2923 "exif-exposuremode-1": "Pajanan manual",
2924 "exif-exposuremode-2": "Brakét otomatis",
2925 "exif-whitebalance-0": "Kasaimbangan bodas otomatis",
2926 "exif-whitebalance-1": "Kasaimbangan bodas manual",
2927 "exif-scenecapturetype-0": "Baku",
2928 "exif-scenecapturetype-1": "Ngagolér (landscape)",
2929 "exif-scenecapturetype-2": "Nangtung (portrait)",
2930 "exif-scenecapturetype-3": "Tetempoan peuting",
2931 "exif-gaincontrol-0": "Kosong",
2932 "exif-gaincontrol-1": "Naikkeun fokus landeuh",
2933 "exif-gaincontrol-2": "Naikkeun fokus luhur",
2934 "exif-gaincontrol-3": "Turunkeun fokus landeuh",
2935 "exif-gaincontrol-4": "Turunkeun fokus luhur",
2936 "exif-contrast-0": "Normal",
2937 "exif-contrast-1": "Leuleus",
2938 "exif-contrast-2": "Heuras",
2939 "exif-saturation-0": "Normal",
2940 "exif-saturation-1": "Kaleyuran handap",
2941 "exif-saturation-2": "Kaleyuran luhur",
2942 "exif-sharpness-0": "Normal",
2943 "exif-sharpness-1": "Lemes",
2944 "exif-sharpness-2": "Heuras",
2945 "exif-subjectdistancerange-0": "Teu kanyahoan",
2946 "exif-subjectdistancerange-1": "Makro",
2947 "exif-subjectdistancerange-2": "Panémbong deukeut",
2948 "exif-subjectdistancerange-3": "Panémbong jauh",
2949 "exif-gpslatitude-n": "Gurat Kalér",
2950 "exif-gpslatitude-s": "Gurat Kidul",
2951 "exif-gpslongitude-e": "Gurat Wétan",
2952 "exif-gpslongitude-w": "Gurat Kulon",
2953 "exif-gpsaltitude-above-sealevel": "$1 {{PLURAL:$1|méter|méter}} luhureun beungeut laut",
2954 "exif-gpsaltitude-below-sealevel": "$1 {{PLURAL:$1|méter|méter}} handapeun beungeut laut",
2955 "exif-gpsstatus-a": "Keur ngukur",
2956 "exif-gpsstatus-v": "Interoperabilitas pangukuran",
2957 "exif-gpsmeasuremode-2": "Ukuran 2-diménsi",
2958 "exif-gpsmeasuremode-3": "Ukuran 3-diménsi",
2959 "exif-gpsspeed-k": "Kilométer per jam",
2960 "exif-gpsspeed-m": "Mil per jam",
2961 "exif-gpsspeed-n": "Knot",
2962 "exif-gpsdestdistance-k": "Kilométer",
2963 "exif-gpsdestdistance-m": "Mil",
2964 "exif-gpsdestdistance-n": "Mil laut",
2965 "exif-gpsdop-excellent": "Sampurna ($1)",
2966 "exif-gpsdop-good": "Alus ($1)",
2967 "exif-gpsdop-moderate": "Moderat ($1)",
2968 "exif-gpsdop-fair": "Cukup ($1)",
2969 "exif-gpsdop-poor": "Awon ($1)",
2970 "exif-objectcycle-a": "Isuk-isuk wungkul",
2971 "exif-objectcycle-p": "Soré wungkul",
2972 "exif-objectcycle-b": "Isuk jeung beurang",
2973 "exif-gpsdirection-t": "Arah sajati",
2974 "exif-gpsdirection-m": "Arah magnétik",
2975 "exif-ycbcrpositioning-1": "Nengah",
2976 "exif-ycbcrpositioning-2": "Atas (co-sited)",
2977 "exif-dc-contributor": "Kontributor",
2978 "exif-dc-coverage": "Lingkup témporal atawa spasial média",
2979 "exif-dc-date": "Titimangsa",
2980 "exif-dc-publisher": "Pamedal",
2981 "exif-dc-relation": "Média anu tumali",
2982 "exif-dc-rights": "Hak",
2983 "exif-dc-source": "Média sumber",
2984 "exif-dc-type": "Jinis média",
2985 "exif-rating-rejected": "Ditolak",
2986 "exif-isospeedratings-overflow": "Leuwih ti 65535",
2987 "exif-iimcategory-ace": "Seni, budaya, jeung hiburan",
2988 "exif-iimcategory-clj": "Hukum jeung kajahatan",
2989 "exif-iimcategory-dis": "Bencana jeung kacilakaan",
2990 "exif-iimcategory-fin": "Ékonomi jeung bisnis",
2991 "exif-iimcategory-edu": "Atikan",
2992 "exif-iimcategory-evn": "Lingkungan",
2993 "exif-iimcategory-hth": "Kawaluyaan",
2994 "exif-iimcategory-hum": "Minat jalma",
2995 "exif-iimcategory-lab": "Katanagakerjaan",
2996 "exif-iimcategory-lif": "Gaya hirup jeung rékréasi",
2997 "exif-iimcategory-pol": "Politik",
2998 "exif-iimcategory-rel": "Ageman jeung kayakinan",
2999 "exif-iimcategory-sci": "Sayen jeung téknologi",
3000 "exif-iimcategory-soi": "Isu sosial",
3001 "exif-iimcategory-spo": "Olahraga",
3002 "exif-iimcategory-war": "Perang, konflik, jeung karesahan",
3003 "exif-iimcategory-wea": "Cuaca",
3004 "exif-urgency-normal": "Normal ($1)",
3005 "exif-urgency-low": "Landeuh ($1)",
3006 "exif-urgency-high": "Luhur ($1)",
3007 "exif-urgency-other": "Prioritas robahluyuan ($1)",
3008 "namespacesall": "kabéh",
3009 "monthsall": "kabéh",
3010 "confirmemail": "Konfirmasi alamat surélék",
3011 "confirmemail_noemail": "Alamat surélék anu didaptarkeun dina [[Special:Preferences|préferénsi pamaké]] anjeun teu sah.",
3012 "confirmemail_text": "{{SITENAME}} téh anjeun kudu ngonfirmasi alamat surélék sangkan bisa migunakeun fiturna.\nKlik tombol di handap pikeun ngirimkeun talatah nu eusina konfirmasieun kana alamat anjeun. Eusi talatahna ngandung tutumbu kodeu; muatkeun tumbuna kana panyungsi anjeun pikeun ngonfirmasi yén alamat surélék anjeun sah.",
3013 "confirmemail_pending": "Kecap sandi konfirmasi geus dikirimkeun ka alamat surélék anjeun; mun anyar nyieun akun, mangga antos sababaraha menit saméméh mundut kecap sandi anyar.",
3014 "confirmemail_send": "Kirimkeun surat konfirmasi sandi",
3015 "confirmemail_sent": "Surélék konfirmasi geus dikirim.",
3016 "confirmemail_oncreate": "Sandi konfirmasi geus dikirim ka alamat surélék anjeun. Éta sandi dipaké pikeun ngajalankeun fitur-fitur nu maké surélék di ieu wiki.",
3017 "confirmemail_sendfailed": "Surat konfirmasi teu kakirim. Pariksa alamatna, bisi salah. Informasi: $1",
3018 "confirmemail_invalid": "Sandi konfirmasi salah, meureun alatan sandina geus kadaluwarsa.",
3019 "confirmemail_needlogin": "Sangkan bisa ngonfirmasi alamat surélék, anjeun kudu $1.",
3020 "confirmemail_success": "Alamat surélék anjeun geus dikonfirmasi, ayeuna anjeun geus bisa migunakeun wikina.",
3021 "confirmemail_loggedin": "Alamat surélék anjeun geus dikonfirmasi.",
3022 "confirmemail_subject": "Konfirmasi alamat surélék {{SITENAME}}",
3023 "confirmemail_body": "Aya, sigana mah anjeun, ti alamat IP $1,\ngeus ngadaptarkeun akun \"$2\" maké alamat surélék ieu di {{SITENAME}}.\n\nPikeun mastikeun yén ieu akun mémang kagungan, sarta ngaktipkeun fitur surélék di {{SITENAME}}, buka tutumbu di handap ieu dina panyungsi (''browser'') anjeun:\n\n$3\n\nLamun anjeun teu ngadaptarkeun ieu akun, turutkeun ieu tutumbu pikeun ngabolaykeun konfirmasi alamat surélék:\n\n$5\n\nSandi konfirmasi ieu bakal kadaluwarsa dina $4.",
3024 "confirmemail_invalidated": "Konfirmasi alamat surélék dibolaykeun",
3025 "invalidateemail": "Bolaykeun konfirmasi surélék",
3026 "notificationemail_subject_changed": "Alamat surélék kadaptar {{SITENAME}} geus diganti",
3027 "notificationemail_subject_removed": "Alamat surélék kadaptar {{SITENAME}} geus dipupus",
3028 "notificationemail_body_changed": "Hiji jalma, meureun ajeun, ti alamat IP $1,\ngeus ngaganti alamat surélék akun \"$2\" jadi \"$3\" di {{SITENAME}}",
3029 "notificationemail_body_removed": "Hiji jalma, meureun anjeun, ti alamat IP $1,\ngeus mupus alamat surélék akun \"$2\" di {{SITENAME}}.\n\nMun ieu lain anjeun, geuwat nepungan administrator situs.",
3030 "scarytranscludedisabled": "[Transklusi interwiki ditumpurkeun]",
3031 "scarytranscludefailed": "[Gagal nyokot citakan $1]",
3032 "scarytranscludefailed-httpstatus": "[Nyokot citakan $1 gagal: HTTP $2]",
3033 "scarytranscludetoolong": "[URLna panjang teuing]",
3034 "deletedwhileediting": "'''Awas''': ieu kaca geus dihapus nalika anjeun mitembeyan ngédit!",
3035 "confirmrecreate": "Pamaké [[User:$1|$1]] ([[User talk:$1|ngobrol]]) geus ngahapus artikel ieu nalika anjeun ngédit kalawan alesan:\n: ''$2''\nmangga pastikeun yén anjeun rék nyieun deui artikel ieu.",
3036 "recreate": "Jieun deui",
3037 "confirm-purge-title": "Hapus sindangan ieu",
3038 "confirm_purge_button": "Heug",
3039 "confirm-purge-top": "Hapus sindangan kaca ieu?",
3040 "confirm-purge-bottom": "Mersihkeun kaca bakal sakaligus mupus sindangan jeung midangkeun vérsi kaca kiwari.",
3041 "confirm-watch-button": "Heug",
3042 "confirm-watch-top": "Tambahkeun ieu kaca kana awaskeuneun anjeun?",
3043 "confirm-unwatch-button": "Heug",
3044 "confirm-unwatch-top": "Pupus ieu kaca tina aawaseun anjeun?",
3045 "confirm-rollback-button": "Heug",
3046 "confirm-rollback-top": "Balikkeun éditan ka ieu kaca?",
3047 "quotation-marks": "\"$1\"",
3048 "imgmultipageprev": "← kaca saacana",
3049 "imgmultipagenext": "kaca salajengna →",
3050 "imgmultigo": "Téang!",
3051 "imgmultigoto": "Jung ka kaca $1",
3052 "img-lang-default": "(basa default)",
3053 "img-lang-info": "Jadikeun ieu gambar dina $1. $2",
3054 "img-lang-go": "Jung",
3055 "ascending_abbrev": "naék",
3056 "descending_abbrev": "turun",
3057 "table_pager_next": "Kaca salajengna",
3058 "table_pager_prev": "Kaca saacana",
3059 "table_pager_first": "Kaca mimiti",
3060 "table_pager_last": "Kaca tung-tung",
3061 "table_pager_limit": "Pidangkeun $1 éntri pér halaman",
3062 "table_pager_limit_label": "Item per kaca:",
3063 "table_pager_limit_submit": "Téang",
3064 "table_pager_empty": "Nyamos",
3065 "autosumm-blank": "Ngosongkeun eusi kaca",
3066 "autosumm-replace": "Ngaganti kaca ku '$1'",
3067 "autoredircomment": "Mindahkeun ka [[$1]]",
3068 "autosumm-new": "Nyieun kaca anyar $1",
3069 "autosumm-newblank": "Nyieun kaca kosong",
3070 "lag-warn-normal": "Parobahan nu leuwih anyar ti $1 {{PLURAL:$1|detik|detik}} moal ditémbongkeun dina ieu béréndélan.",
3071 "lag-warn-high": "Kusabab kasibukan lag server pangkalan data, parobahan nu leuwih anyar $1 {{PLURAL:$1|detik|detik}} moal ditémbongkeun dina ieu béréndélan.",
3072 "watchlistedit-normal-title": "Édit daptar awaskeuneun",
3073 "watchlistedit-normal-legend": "Kaluarkeun judul ti daftar awaskeuneun",
3074 "watchlistedit-normal-submit": "Hapus judul",
3075 "watchlistedit-normal-done": "{{PLURAL:$1|1 judul geus|$1 judul geus}} dikaluarkeun tina daptar:",
3076 "watchlistedit-raw-title": "Édit daptar atah awaskeuneun",
3077 "watchlistedit-raw-legend": "Édit daptar atah awaskeuneun",
3078 "watchlistedit-raw-titles": "Judul:",
3079 "watchlistedit-raw-submit": "Anyarkeun daptar awaseun",
3080 "watchlistedit-raw-done": "Daptar awaskeuneun geus diropéa.",
3081 "watchlistedit-raw-added": "{{PLURAL:$1|1 judul geus|$1 judul geus}} ditambahkeun:",
3082 "watchlistedit-raw-removed": "{{PLURAL:$1|1 judul geus|$1 judul geus}} dikaluarkeun:",
3083 "watchlistedit-clear-title": "Bersihan aawaseun",
3084 "watchlistedit-clear-legend": "Bersihan aawaseun",
3085 "watchlistedit-clear-explain": "Sakum judul bakal dipupus tina daptar awaskeuneun anjeun",
3086 "watchlistedit-clear-titles": "Judul:",
3087 "watchlistedit-clear-submit": "Bersihkeun daptar awaskeuneun (Ieu mah permanén!)",
3088 "watchlistedit-clear-done": "Daptar awaskeuneun geus bersihkeun.",
3089 "watchlistedit-clear-removed": "{{PLURAL:$1|1 judul geus|$1 judul geus}} dipupus:",
3090 "watchlistedit-too-many": "Loba teuing kaca nu dipidangkeun di dieu.",
3091 "watchlisttools-clear": "Bersihan daptar awaskeuneun",
3092 "watchlisttools-view": "Témbongkeun parobahan nu patali",
3093 "watchlisttools-edit": "Témbongkeun sarta édit béréndélan awaskeuneun",
3094 "watchlisttools-raw": "Robah béréndélan awaskeuneun",
3095 "signature": "[[{{ns:user}}:$1|$2]] ([[{{ns:user_talk}}:$1|obrolan]])",
3096 "timezone-local": "Lokal",
3097 "duplicate-defaultsort": "'''Awas''': Konci runtuyan asal \"$2\" ngalindih konci runtuyan asal \"$1\" anu saméméhna.",
3098 "duplicate-displaytitle": "<strong>Mangkahadé:</strong> Midangkeun judul \"$2\" ngalandih judul pidangan \"$1\" saméméhna.",
3099 "version": "Vérsi",
3100 "version-extensions": "Éksténsi nu diinstal",
3101 "version-skins": "Kalakop nu diinstal",
3102 "version-specialpages": "Kaca husus",
3103 "version-parserhooks": "Kait parser",
3104 "version-variables": "Variabel",
3105 "version-antispam": "Panyegahan spam",
3106 "version-other": "Séjén",
3107 "version-mediahandlers": "Pananganan média",
3108 "version-hooks": "Kait",
3109 "version-parser-extensiontags": "Tag éksténsi parser",
3110 "version-parser-function-hooks": "Kait fungsi parser",
3111 "version-hook-name": "Ngaran kait",
3112 "version-hook-subscribedby": "Didaptarkeun ku",
3113 "version-version": "($1)",
3114 "version-no-ext-name": "[tanpa ngaran]",
3115 "version-license": "Lisénsi MediaWiki",
3116 "version-ext-license": "Lisénsi",
3117 "version-ext-colheader-name": "Éksténsi",
3118 "version-skin-colheader-name": "Kalakop",
3119 "version-ext-colheader-version": "Vérsi",
3120 "version-ext-colheader-license": "Lisénsi",
3121 "version-ext-colheader-description": "Pedaran",
3122 "version-ext-colheader-credits": "Pangarang",
3123 "version-license-title": "Lisénsi pikeun $1",
3124 "version-license-not-found": "Taya detil informasi lisénsi pikeun ieu éksténsi.",
3125 "version-credits-title": "Krédit pikeun $1",
3126 "version-credits-not-found": "Taya detil informasi krédit pikeun ieu éksténsi.",
3127 "version-poweredby-credits": "Ieu wiki dirojong ku '''[https://www.mediawiki.org/ MédiaWiki]''', hak cipta © 2001-$1 $2.",
3128 "version-poweredby-others": "séjénna",
3129 "version-poweredby-translators": "darmamurcaya translatewiki.net",
3130 "version-credits-summary": "Kami baris ngangken jalma-jalma di handap kalawan kontribusina ka [[Special:Version|MédiaWiki]].",
3131 "version-software": "Sopwér nu geus diinstal",
3132 "version-software-product": "Produk",
3133 "version-software-version": "Vérsi",
3134 "version-entrypoints": "URL titik éntri",
3135 "version-entrypoints-header-entrypoint": "Titik éntri",
3136 "version-entrypoints-header-url": "URL",
3137 "version-libraries": "Pabukon kapasang",
3138 "version-libraries-library": "Pabukon",
3139 "version-libraries-version": "Vérsi",
3140 "version-libraries-license": "Lisénsi",
3141 "version-libraries-description": "Pedaran",
3142 "version-libraries-authors": "Pangarang",
3143 "redirect": "Alihan dumasar ID berkas, pamaké, kaca, révisi, atawa log",
3144 "redirect-summary": "Ieu kaca husus mindahkeun ka berkas (kalawan ngaran berkasna), kaca (kalawan ID répisi atawa ID kaca), kaca pamaké (kalawan ID pamaké nomerik), atawa éntri log (kalawan ID logna). Pamakéan: [[{{#Special:Redirect}}/file/Example.jpg]], [[{{#Special:Redirect}}/page/64308]], [[{{#Special:Redirect}}/revision/328429]], [[{{#Special:Redirect}}/user/101]], atawa [[{{#Special:Redirect}}/logid/186]].",
3145 "redirect-submit": "Jung",
3146 "redirect-lookup": "Ilikan:",
3147 "redirect-value": "Ajén:",
3148 "redirect-user": "ID pamaké",
3149 "redirect-page": "ID kaca",
3150 "redirect-revision": "Révisi kaca",
3151 "redirect-file": "Ngaran berkas",
3152 "redirect-logid": "ID log",
3153 "redirect-not-exists": "Ajén teu kapanggih",
3154 "fileduplicatesearch": "Paluruh gambar duplikat",
3155 "fileduplicatesearch-summary": "Pamaluruhan duplikat berkas dumasar niléy hash-na.",
3156 "fileduplicatesearch-filename": "Ngaran berkas:",
3157 "fileduplicatesearch-submit": "Paluruh",
3158 "fileduplicatesearch-info": "$1 × $2 piksel<br />Ukuran koropak: $3<br />Tipeu MIME: $4",
3159 "fileduplicatesearch-result-1": "Koropak \"$1\" teu boga duplikat idéntik.",
3160 "fileduplicatesearch-result-n": "Koropak \"$1\" mibanda {{PLURAL:$2|1 duplikat idéntik|$2 duplikat idéntik}}.",
3161 "fileduplicatesearch-noresults": "Teu manggihan berkas nu ngaranna \"$1\".",
3162 "specialpages": "Kaca husus",
3163 "specialpages-note-top": "Kamandang",
3164 "specialpages-note-restricted": "* Kaca husus normal.\n* <span class=\"mw-specialpagerestricted\">Kaca husus diwates.</span>",
3165 "specialpages-group-maintenance": "Laporan pigawéeun",
3166 "specialpages-group-other": "Kaca husus lainna",
3167 "specialpages-group-login": "Asup log / jieun akun",
3168 "specialpages-group-changes": "Nuanyar robah sarta log",
3169 "specialpages-group-media": "Laporan jeung unjalan berkas",
3170 "specialpages-group-users": "Pamaké sarta hak pamaké",
3171 "specialpages-group-highuse": "Pamakéan kaca nu badag",
3172 "specialpages-group-pages": "Daptar kaca",
3173 "specialpages-group-pagetools": "Parabot kaca",
3174 "specialpages-group-wiki": "Data jeung parabot",
3175 "specialpages-group-redirects": "Alihan kaca husus",
3176 "specialpages-group-spam": "Parabot Spam",
3177 "specialpages-group-developer": "Parabot pangembang",
3178 "blankpage": "Kaca kosong",
3179 "intentionallyblankpage": "Ieu kaca ngahaja dikosongkeun.",
3180 "external_image_whitelist": " #Antepkeun ieu baris sakumaha ayana<pre>\n#Paké fragmén éxprési régulér (ukur bagian anu aya di antara //) di handap\n#Ieu fragmén bakal dicocogkeun jeung URL gambar-gambar éksternal\n#Fragmén anu cocog bakal dipidangkeun minangka gambar, lamun henteu nu katémbong ukur tutumbuna #Baris nu dimimitian ku # bakal dianggap koméntar\n#Ieu teu ngabédakeun gedé leutikna aksara\n#Teundeun sakabéh fragmén éxprési régulér luhureun ieu baris. Antepkeun ieu baris sakumaha ayana</pre>",
3181 "tags": "Tag parobahan valid",
3182 "tag-filter": "Saringan [[Special:Tags|tag]]:",
3183 "tag-filter-submit": "Saring",
3184 "tag-list-wrapper": "([[Special:Tags|{{PLURAL:$1|Tag}}]]: $2)",
3185 "tag-mw-contentmodelchange": "parobahan modél kontén",
3186 "tags-title": "Tag",
3187 "tags-intro": "Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.",
3188 "tags-tag": "Ngaran tag",
3189 "tags-display-header": "Pidangan di daptar parobahan",
3190 "tags-description-header": "Déskripsi lengkep atawa harti",
3191 "tags-source-header": "Sumber",
3192 "tags-active-header": "Hurung?",
3193 "tags-hitcount-header": "Parobahan kalawan tag",
3194 "tags-actions-header": "Tarékah",
3195 "tags-active-yes": "Enya",
3196 "tags-active-no": "Teu",
3197 "tags-source-extension": "Ditangtukeun ku pakakas lemes",
3198 "tags-source-manual": "Dipaké sacara manual ku pamaké jeung bot",
3199 "tags-source-none": "Teu dipaké deui",
3200 "tags-edit": "édit",
3201 "tags-delete": "pupus",
3202 "tags-activate": "hurungkeun",
3203 "tags-deactivate": "pareuman",
3204 "tags-hitcount": "$1 {{PLURAL:$1|parobahan|parobahan}}",
3205 "tags-manage-no-permission": "Anjeun teu mibanda kawenangan pikeun ngatur parobahan tag.",
3206 "tags-create-heading": "Nyieun tag anyar",
3207 "tags-create-tag-name": "Ngaran tag:",
3208 "tags-create-reason": "Alesan:",
3209 "tags-create-submit": "Jieun",
3210 "tags-create-already-exists": "Tag \"$1\" geus aya.",
3211 "tags-create-warnings-below": "Anjeun rék nuluykeun panyieunan ieu tag?",
3212 "tags-delete-title": "Pupus tag",
3213 "tags-delete-explanation-initial": "Anjeun bakal mupus tag \"$1\" ti basisdata.",
3214 "tags-delete-reason": "Alesan:",
3215 "tags-delete-submit": "Pupus ieu tag ogé",
3216 "tags-delete-not-allowed": "Tag nu dibikeun ku éksténsi teu bisa dipupus iwal éta éksténsi ngidinan.",
3217 "tags-delete-not-found": "Tag \"$1\" euweuh.",
3218 "tags-delete-too-many-uses": "Tag \"$1\" dilarapkeun ka $2 atawa leuwih {{PLURAL:$2|sarévisi|révisi}} nu hartina éta téh teu bisa dipupus.",
3219 "tags-delete-warnings-after-delete": "Tag \"$1\" dipupus, ngan bijil {{PLURAL:$2|saparingetan|paringetan}} di handap:",
3220 "tags-delete-no-permission": "Anjeun teu mibanda kawenangan pikeun mupus parobahan tag.",
3221 "tags-activate-title": "Hurungkeun tag",
3222 "tags-activate-question": "Anjeun bakal ngaktifkeun tag \"$1\".",
3223 "tags-activate-reason": "Alesan:",
3224 "tags-activate-not-allowed": "Ieu tag \"$1\" teu mumkin bisa diaktifkeun.",
3225 "tags-activate-not-found": "Tag \"$1\" euweuh.",
3226 "tags-activate-submit": "Hurungkeun",
3227 "tags-deactivate-title": "Pareuman tag",
3228 "tags-deactivate-question": "Anjeun bakal nganonktifkeun tag \"$1\".",
3229 "tags-deactivate-reason": "Alesan:",
3230 "tags-deactivate-not-allowed": "Ieu tag \"$1\" tidak mumkin bisa dinonaktifkeun.",
3231 "tags-deactivate-submit": "Pareuman",
3232 "tags-apply-no-permission": "Anjeun teu boga idin pikeun ngalarapkeun parobahan tag babarengan jeung parobahan anjeun.",
3233 "tags-apply-blocked": "Anjeun teu bisa ngalarapkeun tag jeung parobahan anjeun nalika {{GENDER:$1|anjeun}} keur dipeungpeuk.",
3234 "tags-edit-title": "Édit tag",
3235 "tags-edit-manage-link": "Kokola tag",
3236 "tags-edit-existing-tags": "Tag nu aya:",
3237 "tags-edit-existing-tags-none": "<em>Taya</em>",
3238 "tags-edit-new-tags": "Tag anyar:",
3239 "tags-edit-add": "Tambahkeun ieu tag-tag:",
3240 "tags-edit-remove": "Pupus ieu tag-tag:",
3241 "tags-edit-remove-all-tags": "(pupus sakum tag)",
3242 "tags-edit-chosen-placeholder": "Pilih sawatara tag",
3243 "tags-edit-chosen-no-results": "Euweuh tag nu luyu",
3244 "tags-edit-reason": "Alesan:",
3245 "tags-edit-revision-submit": "Larapkeun parobahan kana {{PLURAL:$1|ieu révisi|$1 révisi}}",
3246 "tags-edit-success": "Parobahan dilarapkeun.",
3247 "tags-edit-failure": "Perobahan di handap bisa dilarapkeun:\n$1",
3248 "tags-edit-nooldid-title": "Udagan révisi teu sah",
3249 "comparepages": "Bandinkeun kaca",
3250 "compare-page1": "Kaca 1",
3251 "compare-page2": "Kaca 2",
3252 "compare-rev1": "Révisi 1",
3253 "compare-rev2": "Révisi 2",
3254 "compare-submit": "Bandingkeun",
3255 "diff-form": "Béda",
3256 "diff-form-oldid": "ID révisi heubeul (opsional)",
3257 "diff-form-submit": "Témbongkeun bédana",
3258 "permanentlink": "Tutumbu permanén",
3259 "permanentlink-revid": "ID révisi",
3260 "permanentlink-submit": "Tojo ka révisi",
3261 "dberr-problems": "Punten! Nuju aya gangguan téhnis.",
3262 "dberr-again": "Cobi antos sababaraha menit, lajeng dimuat ulang.",
3263 "dberr-info": "(Teu bisa ngaksés basis data: $1)",
3264 "dberr-info-hidden": "(Teu bisa ngaksés basis data)",
3265 "dberr-usegoogle": "Kanggo samentawis, tiasa dicobi milari di Google.",
3266 "htmlform-select-badoption": "Niléy anu diasupkeun teu bener.",
3267 "htmlform-float-invalid": "Niléy anu diasupkeun lain angka.",
3268 "htmlform-int-toolow": "Niléy anu diasupkeun kurang ti $1 anu pangleutikna",
3269 "htmlform-int-toohigh": "Niléy anu diasupkeun leuwih ti $1 anu panggedéna",
3270 "htmlform-required": "Ieu niléy diperlukeun",
3271 "htmlform-submit": "Kirim",
3272 "htmlform-reset": "Bolaykeun parobahan",
3273 "htmlform-selectorother-other": "Lianna",
3274 "htmlform-no": "Henteu",
3275 "htmlform-yes": "Enya",
3276 "htmlform-chosen-placeholder": "Pilih opsi",
3277 "htmlform-cloner-create": "Tambahkeun leuwih loba",
3278 "htmlform-cloner-delete": "Pupus",
3279 "htmlform-cloner-required": "Saeutikna hiji niléy diperlukeun.",
3280 "htmlform-date-placeholder": "TTTT-BB-HH",
3281 "htmlform-time-placeholder": "JJ:MM:DD",
3282 "htmlform-datetime-placeholder": "TTTT-BB-HH JJ:MM:DD",
3283 "htmlform-title-not-creatable": "\"$1\" lain mangrupa judul kaca nu bisa dijieun",
3284 "htmlform-title-not-exists": "$1 euweuh.",
3285 "htmlform-user-not-exists": "<strong>$1</strong> taya.",
3286 "logentry-delete-delete": "$1 {{GENDER:$2|ngahapus}} kaca $3",
3287 "logentry-delete-restore": "$1 {{GENDER:$2|dibalikkeun}} kaca $3 ($4)",
3288 "logentry-delete-restore-nocount": "$1 {{GENDER:$2|dibalikkeun}} kaca $3",
3289 "restore-count-revisions": "$1 {{PLURAL:$1|1 révisi|$1 révisi}}",
3290 "restore-count-files": "{{PLURAL:$1|1 berkas|$1 berkas}}",
3291 "logentry-delete-revision": "$1 {{GENDER:$2|ngarobah}} visibilitas {{PLURAL:$5|hiji répisi|$5 répisi}} kaca $3: $4",
3292 "revdelete-content-hid": "kontén disumputkeun",
3293 "revdelete-summary-hid": "tingkesan édit disumputkeun",
3294 "revdelete-uname-hid": "sandiasma disumputkeun",
3295 "revdelete-content-unhid": "kontén teu disumputkeun",
3296 "revdelete-summary-unhid": "tingkesan édit teu disumputkeun",
3297 "revdelete-uname-unhid": "sandiasma teu disumputkeun",
3298 "revdelete-restricted": "akses geus dibatesan ukur keur kuncén",
3299 "revdelete-unrestricted": "Watesan akses kuncén dihapuskeun",
3300 "logentry-import-upload": "$1 {{GENDER:$2|ngimpor}} $3 ku pangunjalan berkas",
3301 "logentry-move-move": "$1 {{GENDER:$2|mindahkeun}} kaca $3 ka $4",
3302 "logentry-move-move-noredirect": "$1 {{GENDER:$2|mindahkeun}} kaca $3 ka $4 tanpa ninggalkeun pindahan",
3303 "logentry-move-move_redir": "$1 {{GENDER:$2|mindahkeun}} kaca $3 ka $4 maké pindahan",
3304 "logentry-patrol-patrol-auto": "$1 otomatis {{GENDER:$2|nandaan}} répisi $4 ti kaca $3 geus diriksa",
3305 "logentry-newusers-create": "Akun pamaké $1 geus {{GENDER:$2|dijieun}}",
3306 "logentry-newusers-autocreate": "Akun pamaké $1 {{GENDER:$2|dijieun}} otomatis",
3307 "logentry-upload-upload": "$1 {{GENDER:$2|ngamuat}} $3",
3308 "log-name-tag": "Log tag",
3309 "rightsnone": "(euweuh)",
3310 "rightslogentry-temporary-group": "$1 (samentara, nika $2)",
3311 "feedback-adding": "Nambahkeun eupan balik kana kaca...",
3312 "feedback-back": "Balik deui",
3313 "feedback-bugcheck": "Hadé! Ngan ngariksa yén éta téh lain hiji di antara [$1 bug nu geus dipiwanoh].",
3314 "feedback-bugnew": "Kuring geus mariksa. Laporkeun bug anyar",
3315 "feedback-cancel": "Bolay",
3316 "feedback-close": "Anggeus",
3317 "feedback-external-bug-report-button": "Kirim pancén téhnis",
3318 "feedback-dialog-title": "Kirim saran jeung tanggepan",
3319 "feedback-error2": "Kasalahan: Édit gagal",
3320 "feedback-message": "Surat:",
3321 "feedback-subject": "Ngeunaan:",
3322 "feedback-submit": "Kirim",
3323 "feedback-thanks-title": "Hatur nuhun!",
3324 "feedback-useragent": "Agén pamaké:",
3325 "searchsuggest-search": "Paluruh {{SITENAME}}",
3326 "searchsuggest-containing": "ngandung...",
3327 "api-error-badtoken": "Kasalahan internal: Token goréng.",
3328 "api-error-emptypage": "Panyieunan kaca anyar nu kosong teu diidinan.",
3329 "api-error-publishfailed": "Kasalahan internal: sérver gagal medal berkas saheulaanan.",
3330 "api-error-stashfailed": "Kasalahan internal: sérver gagal nyimpen berkas saheulaanan.",
3331 "api-error-unknown-warning": "Paringetan teu dipiwawuh: $1",
3332 "api-error-unknownerror": "Kasalahan teu dipiwawuh: \"$1\"",
3333 "duration-seconds": "$1 {{PLURAL:$1|detik|detik}}",
3334 "duration-minutes": "$1 {{PLURAL:$1|menit|menit}}",
3335 "duration-hours": "$1 {{PLURAL:$1|jam|jam}}",
3336 "duration-days": "$1 {{PLURAL:$1|poé|poé}}",
3337 "duration-weeks": "$1 {{PLURAL:$1|minggu|minggu}}",
3338 "duration-years": "$1 {{PLURAL:$1|taun|taun}}",
3339 "duration-decades": "$1 {{PLURAL:$1|dékadeu|dékadeu}}",
3340 "duration-centuries": "$1 {{PLURAL:$1|abad|abad}}",
3341 "duration-millennia": "$1 {{PLURAL:$1|milénium|milénium}}",
3342 "rotate-comment": "Gambar diputerkeun $1 {{PLURAL:$1|darajat}} saarah jarum jam",
3343 "limitreport-title": "Parser profil data:",
3344 "limitreport-cputime": "Waktu pamakéan CPU",
3345 "limitreport-cputime-value": "$1 {{PLURAL:$1|sadetik|detik}}",
3346 "limitreport-walltime": "Pamakéan waktu nyaan",
3347 "limitreport-walltime-value": "$1 {{PLURAL:$1|sadetik|detik}}",
3348 "limitreport-ppvisitednodes": "Préprosésor nyorang itungan node",
3349 "limitreport-ppgeneratednodes": "Préprosésor ngasilkeun itungan node",
3350 "limitreport-postexpandincludesize": "Pasca ngalegakeun kaasup ukuran",
3351 "limitreport-postexpandincludesize-value": "$1/$2 {{PLURAL:$2|sabita|bita}}",
3352 "limitreport-templateargumentsize": "Ukuran argumén citakan",
3353 "limitreport-templateargumentsize-value": "$1/$2 {{PLURAL:$2|sabita|bita}}",
3354 "expandtemplates": "Mekarkeun citakan",
3355 "expand_templates_input": "Téks input:",
3356 "expand_templates_output": "Hasil:",
3357 "expand_templates_xml_output": "Output XML",
3358 "expand_templates_html_output": "Kaluaran HTML atah",
3359 "expand_templates_ok": "Heug",
3360 "expand_templates_remove_comments": "Pupus koméntar",
3361 "expand_templates_generate_xml": "Témbongkeun tangkal parser XML",
3362 "expand_templates_generate_rawhtml": "Témbongkeun HTML atah",
3363 "expand_templates_preview": "Pramidang",
3364 "pagelanguage": "Robah basa kaca",
3365 "pagelang-name": "Kaca",
3366 "pagelang-language": "Basa",
3367 "pagelang-use-default": "Paké basa baku",
3368 "pagelang-select-lang": "Pilih basa",
3369 "pagelang-reason": "Alesan",